Kısmet Açma Duası Erkek ve Kadın İçin Denenmiş Yöntemler

Kısmet aça erkek ve kadınlar için nelerdir? Kısmet açma duaları hangileri? Gibi soruların cevabı için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Hem erkek hem kadın için uygulanabilecek kısmet açmak için denenmiş yöntemler vardır. Bu yöntemler sayesinde kapalı olan ya da öyle olduğunu düşündüğünüz kısmetinizin açıldığını ve artık hayal ettiğimiz hayatı daha çok yaklaştığınızda ait olabilirsiniz. Zikirler, belli başlı dualar, bunlar için yardımcı bir hoca ve Esma ül Hüsnalar sizin kapalı olan kısmetiniz için yararlı olabilecek, büyük oranda da etki göstereceklerdir. Kısmetinizin bağlı olması ve asla herhangi bir konuda mutluluğu, devamlılığı ve de huzuru bulamamanız sizin elinizde olan bir durum değildir. Bu artık olmuştur yani sizin kısmetiniz kapanmıştır. Ama bundan sonra, yani kısmetinizin kapatıldığına emin olduktan sonra elbette yapabilecekleriniz vardır. Manevi dünyada çözümler bitmez. Uzman bir medyum hoca ile çalıştığınız takdirde kısmetinizin açıldığınıza dünya gözü ile şahit olabilir, bu durumdan da büyük oranda mutluluk duyabilirsiniz.

 

Kısmeti Kapanan Kadınlar İçin Kısmet Açma Duası

 

Kısmeti kapanmış kadınların okuyabileceği kısmet açma duası bu kadınların aşk, iş, eş, evlilik ve akrabalık gibi, aynı zamanda da sosyal hayatlarında artık kısmet bağlılığından kurtulmalarına vesile olur. Siz de eğer ki kısmetinizin kapalı olduğundan yakınıyorsanız, okuyabileceğiniz bir dua vardır. O dua da Cuma günü okunacak kısmet açma duası olarak geçer. Bu duayı okumadan önce muhakkak abdest alın. Çünkü bu duanın içinde sıklıkla Allah’ın ismi geçecektir. Abdestimizi aldıktan sonra kıblenin olduğu yere doğru dizüstü oturun. Sonrasında “Allahım, kısmetim kapalı. Kısmetimin açılması için sana dua ediyor, senden yardım diliyorum. Kısmetimin açılmasını sağla. Sen şüphesiz kullarının sesini duyan, onlara yardım edensin. Amin.” Deyin. Bu ifadeyi 3 kere tekrar ettikten sonra asıl duayı okumaya başlayacaksınız:

 

Allahümme veffiknâ ilâ mâ tuhibbû ve terdâ.

 

Duasını 15 dakika boyunca tekrar etmelisiniz. Eğer zaman dolduğunda duanızın ortasında bir yerinde yarım kalırsanız, duanızı yarıda bırakmayın, okumaya devam edin. Duanız bittikten sonra dua okumayı durdurun. Duanızı 5 gün boyunca aynen bu şekilde okumaya devam edin.

 

Tırnak büyüsü nedir? Tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Erkeklerde Etkili Olan Büyülü Kısmet Açma Duası

 

Erkekler üzerinde etkili olan büyülü kısmet açma duası yapmak için bazı malzemelerden yararlanmamız gerekmektedir. Bu büyülü kısmet açma duası oldukça kuvvetli etkiye sahiptir. İşte ihtiyacımız olan malzemelerin tümü:

 

  • Bir bardak su,
  • Bir tutam saç tutamı,
  • Bir adet kare şeklinde kesilmiş beyaz bez,
  • Kırmızı mürekkebi olan kırmızı kaleme ihtiyaç duyacaksınız.

 

Malzemelerimiz arasında yer alan beyaz bez parçasını kendi kıyafetlerinizden keserek tercih ederseniz bu büyünün seyri için daha faydalı olacaktır. Aynı zamanda kırmızı mürekkepli kalemin de daha önce kullanılmamış sıfır bir kalem olması önerilir. Unutmayın ki kullanılan ürünler büyülerde kullanılmamalıdır. Çünkü kullanılan malzemeler üzerinde enerji birikimi olur. Oysa ki büyü yapılırken herhangi bir enerji uğramamış olan malzemeler büyünün gerçek olması için etkili olacaktır.

 

Tüm malzemeleri edildikten sonra bir bardak içme suyunu ocağa koyun ve suyu ısıtın. Su tam kaynamak üzere iken suyu Ocaktan alın ve beyaz bez parçasının üzerine kısmet açmak istiyorum yazın ardına da kendi ad ve soyadınızı baş harfini yazın. Ardından kendi saç tutamam izin alarak beyaz kare olarak kesilmiş bezin içine tutamı yerleştirin. Suya bezi atın. “Suda açılan bez gibi, açılsın benim kısmetim, bu benim geleceğim.” İfadesinin 3 kere tekrar edilmesi gerekir. Su karışımını kendi yatağınızın altına oyun ve bu şekilde 10 gün uyuyun. Suyun yeri kesinlikle değiştirilmemelidir. Dilerseniz 3 kere tekrar ettiğiniz ifadeden sonra en etkili kısmet açma duası olarak da bilinen:

 

Sübhanallâhi ve bihamdihî, sübhanallâh’il azim.

 

Duasını okuyabilirsiniz. Bu yaptığınız büyünün tesirinin daha güçlü olmasına yardımcı olur.

Kısmet Açma Duası Ne İşe Yarar?

 

Kısmet açma duaları sayesinde birçok insanın asla çözülmeyen bağlı olan kısmetleri açılmıştır ve de bu insanlar saadetlerine tez vakitte kavuşmuştur. Kısmet açma duaları sayesinde sonuç olarak yaşayabileceğiniz güzel olaylar şu şekilde sıralanabilir:

 

  • Kendi adınıza hayırlı bir kısmet ile tez vakitte karşılaşabilirsiniz.
  • Mutlu bir yuva kurabilirsiniz.
  • Eğer kadınsanız bir evlat dünyaya getirebilirsiniz.
  • Eğer erkeksiniz bir evlada baba olabilirsiniz.
  • Ticari hayatınızda hareketlenmeler söz konusu olur.
  • Üzerinizdeki ağırlık, sıkıntı, stres ve üzüntüler kaybolur.
  • Çevrenizdeki insanlarla ve özellikle de sevdiklerinizle hoş vakitler geçirebilir onlarla çok iyi anlaşırsınız.

 

Kısa sürede tesir eden kısmet açma duası sayesinde yukarıdaki Sonuçlara erişebilirsiniz hatta daha güzel bir hayat kalitesi sizinle olur. Fakat bu duaları okurken unutmamanız gereken unsurlar vardır. Unutmayın ki bu duaların kabulü de reddi de Allah’a bağlıdır. Siz Allaha sığının Allah size sizin için en hayırlı olanı verecektir.

Evlenmek İçin Kısmet Açma Duası

 

Evlenme amacı ile yapılan kısmet açma duası sayesinde birçok çift dünya evine girip, mutlu mesut hayatlarında evlatları ile beraber kendilerini dış dünyadan soyutlamışlardır. İşte o dua:

 

Evlenmek ve de kısmetinizi açmak için önce işe abdest almak ile başlayın. Abdest almadan önce “Niyet ettim Allah rızası için abdest almaya. Kısmetimi açmak için abdest alıyorum. Bütün melekler sesimi duyun.” İfadesini 3 kere tekrar edin. Daha sonra sessiz bir ortama geçin ve:

 

Allahümme, inneke afuvvun tuhibbul afve, fa’fu anna.

 

Duasını okuyun. Bu duayı okuduktan sonra eüzü besmeleyi 77 kere çekin. Kapanışı yine niyetinizi belirterek yapmanız gerekir. “Niyetim kısmetimi açmak, kısmette olmaz kaçamak.” İfadesini 10 kere tekrar edin. Eğer duadan kısa süre içinde faydalanamazsanız kendinize sürekli kısmet nasıl açılır sorusunu sorun ve bunun da etkisini görebilirsiniz.

İş Yerinde Kısmeti Açmak İçin Dua

 

İş yerinde kısmetin açılması için dua okursanız iş hayatınızda kısmet açıklığı ile karşı karşıya kalırsınız. Tıpkı evlenmek için dua okuduğunuz gibi iş hayatınızın olumlu bir yönde ilerlemesi için de dua okuyabilirsiniz. Bu dualar sayesinde iş yerinizde umulmadık başarılar yaşarsınız. Bol bir Bereketlenme içerisine girersiniz. Eğer sizde iş yerinde kısmet açma duasını okumak istiyorsanız işte o dua:

 

Sübhaneke lâ ilâhe illâ ente’l eman’ül emân, neccina minennâr.

Kısmet Kapatma Büyüsü Etkisi Altında Olduğumu Nasıl Anlarım?

 

Kısmet kapatma büyüsü etkisi altında olmak kendini belli eder. Kısmeti bağlı olanlar için dua okunarak kısmetin açılması sağlanır. Eğer aşağıdaki belirtiler sizde varsa kısmetiniz kapalı durumda olabilir:

 

  • Yemek yemek istemiyorsanız, kimseyle anlaşamıyorsunuz, aşırı kilo veriyorsanız, sürekli başınıza arıyorsa, işleriniz ve özel hayatınız iyi gitmiyorsa, kimseyle tanışamıyorsanız, kimseyle Sohbetiniz devam etmiyorsa…

 

Bu ve bunlar gibi sorunlar yaşıyorsanız kısmetinizin kapalı olma ihtimali vardır.

Kısmet Kapatma Büyüsü Nasıl Bozulur?

 

Kısmet kapatma büyüsünün bozulması adına bazı uygulamalar vardır. Bu uygulamalar kısmetinizin kesin olarak kapandığını dair bir medyum size onay verdiyse o zaman hayata geçirilmelidir. Eğer iyi niyetli ve işinde son derece ustalaşan bir medyum ile çalışıyorsanız o medyum size bazı tılsımlı sözler ve de bazı uygulamalar ile kısa süre içinde yardımcı olacaktır. Böylelikle kapalı olan kısmetiniz de açılacaktır. Medyumunuz size inanılmaz etkili kısmet açma duası okuyacaktır ve böylelikle kapalı olan Kısmetiniz açılacaktır.

 

Soğutma büyüleri nasıl yapılır? Tıklayarak sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

 

Kısmetin Açılmasını Sağlayan Bereket Dolu Dua

 

Kısmetin açılmasına yardımcı bereketli dua ve bu duanın gücü ile kısmetiniz açılacaktır. İşte o dua:

 

Rabbi innî messeniyed’durru ve ente erhamur’rahimîn.

 

Duasını 3 kere tekrar edin ve ardından 77 kere eüzü besmele çekin. Duayı her hafta Cuma günleri aynı saatte okuyabilirsiniz. Duayı 3 hafta boyunca bu şekilde okuyunuz.

Hayırlı Eş Bulmak İçin Kısmet Açma Duası

 

Hayırlı eş bulmak için kısmet açma duası okunarak yapılabilen bazı kısmet açma büyüsü yöntemleri vardır. Trenler usulüne göre yapılırsa eğer kısa süre içerisinde kendinize hayırlı bir eş bulmanız mümkün olacaktır. Tabii ki bu uygulamaları size ancak işinin ehli bir medyum yapmalıdır. Mecbur musun yardımıyla dilediğiniz ve son derece hayırlı olan bir eş ile karşılaşacak, muhabbetinizi ilerletecek ve mutlu bir beraberliğe adım atacaksınız.

Kısmetimi Açmak İçin Neler Yapabilirim? Denenmiş Yöntemler Nelerdir?

 

Kısmet açmaya yarayan denenmiş yöntemler kısmeti kapanmış olan kişilere yapılır ve sonuç mutlaka olumlu bir şekilde ulaşır. İlişki için büyük türleri vardır ve o türler sayesinde kişiler diledikleri ilişki yaşarlar işte o türler arasında yer alan bazı büyüler:

 

  • Bağlama büyüsü,
  • Kapıdan su dökme büyüsü,
  • Muska büyüsü,
  • Şeker yedirme büyüsü

 

Eğer bir kişi mutlu olmak özellikle de ilişki açısından hayırlı bir beraberlik yaşamak istiyorsan kısmet açma dualarından ve bu dualar ile yapılan kısmet açma büyülerinden medyum aracılığıyla yararlanabilir

İple ve Tuzla Kısmet Açmak İçin Yapılması Gerekenler

İple ve tuzla kısmet açma büyüsü nedir, nasıl yapılır, etki süresi ne kadardır? İple ve tuzla kısmet açma büyüsünü kimler yapabilir?

Büyü hakkında yeterli bilgilere sitemiz sayesinde erişim sağlayabilirsiniz.

 

İp ve tuz kullanarak kısmet açmak günümüzde en tercih edilen kısmet açma ritüelleri arasında yer alır. Bunların tümünden önce Allah’ın izni gerekir. Allah’ın da izni ile çözülmeyecek bir şek yoktur. Kuvvetli dua ve uygulamalar vasıtası ile kısmetinizin açılması muhakkaktır.

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Nedir?

 

İp ve tuz kullanılarak yapılan kısmet açma büyüsü ile bekar olan bireylerin en tez vakitte en hayırlı kısmeti buldukları görülmüştür. Kısmet açma büyülerinin birçok çeşidi vardır ve bu çeşitler arasında yer alan iple yapılan kısmet açma büyüsü çok kuvvetli bir büyü türüdür. Ancak unutmayın ki en etkili kısmet açma büyüsü şu kişiler tarfından yapılabilir:

 

  • Daha önce büyü deneyiminde başarılı olmuş olan kişiler,
  • Tecrübeli kişiler,
  • Dini bilgisi ve deneyimi kuvvetli olan kişiler,
  • Duaları doğru bir şekilde bilen,
  • Günahlarından arınmış olan Doğru kişiler.

 

Büyü yapmadan önce daha doğrusu büyüyü yaptırmadan önce iletişim içerisinde olacak olduğunu kişilerde bu özelliklerinin bulunmasına çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

Aynı zamanda da sevdiğine kavuşma duasına yazılarımızdan ulaşabilirsiniz.

 

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Faydaları Nelerdir?

 

İp ve tuz kullanılarak yapılan kısmet açma büyüsü faydaları say say bitmeyecek şekildedir. Çünkü herkes bu büyüyü yaptırarak mutlaka güzel Sonuçlara vesile olacak şeyler yaşar. İşte ip ve tuz ile yapılan bir kısmet açma büyüsü yaptırdığınız takdirde hayatınızda var olacak güzel gelişmelerden birkaçı:

 

  • Bu büyü sayesinde doğru ve mutlu olacağınız insanlarla tanışmaya başlarsınız.
  • Sosyal hayatınız canlılık ve renkli bir hal alır.
  • Arkadaşlarınız sizinle beraber olmaktan mutluluk duyarlar.
  • İşinizde daha başarılı olursunuz ya da herhangi bir işe giremediyseniz artık çok iyi bir iş olanakları size sunulur.
  • Kısmetiniz çoğalır ve önünüzde herhangi bir engel olmaz.
  • Bağlılıklarını son bulur artık daha hür ve mutlu hissedersiniz.

 

Kısmet açmak için dualar okuduğunuz zaman muhakkak ki doğru bir medyum hoca ile çalışmaya başladığımız zaman yukarıda söz ettiğiniz belirtiler ile beraber daha bir sürü güzel şey yaşayacak olursunuz.

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Kimlerde Etki Etmez?

 

İp ve tuz kullanılarak yapılan kısmet açma büyüsünün etki etmediği kişiler bulunur. Örneğin bir iyi niyetli din adamına büyü yapmaya kalkarsanız bu sizin için hiç de hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Eğer ki iyi niyetli din adamlarına büyü yapmaya kalkarsanız aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsiniz:

 

  • Kesintisiz olarak başınız ağırır,
  • Elden ayaktan düşersiniz
  • Kısmetimiz sizin bağlanır
  • Bekarsanız bir daha asla ilişkimiz olmaz
  • Evliyseniz evliliğiniz biter
  • Gün içinde baş dönmesi ve mide bulantısı halsizlik gibi semptomlar ile karşı karşıya kalırsınız.

 

Bu ve bunlar gibi daha birçok problem ile karşı karşıya kalmamanız için, herhangi bir din adamına büyü yapma gibi bir eylem içerisinde bulunmamanız gerekir. Aslında sizin kendi başınızda hiçbir büyüyü yapmamanı şarttır. Çünkü büyüleri ancak işinde usta medyumlar ve hocalar yapmalıdırlar. Örneğin evlenmek için büyü yapmak istiyorsanız, bırakın bunu bu işte uzman bir medyum yapsın.

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Nasıl Yapılır?

 

İp ve tuz kullanılarak kısmet açma büyüsü yapmak için öncelikle bu büyüye niyet etmeniz gerekir. İp ve tuzla kısmet açmak istiyorum bunun için niyet ettim ve işime başlıyorum diyerek niyetinizi edebilirsiniz. Ardından inanılmaz etkili kısmet açma büyüsü yapmaya başlamış olursunuz. Sonrasında niyetin dışarıdan duyulacak bir şekilde söylendikten biraz sonra 50 santim uzunluğunda bir ip alın. Daha sonra derin bir kap alın ve içine tam beş su bardağı tuzu boşaltın. Daha sonra ipinizin tamamını bu tuz dolu kabın içine basın çıkartın. Bu sırada tam bu eylemleri yaparken de ipi tuza bastım kısmeti mi kendim açtım ifadesini tam 15 defa tekrarlayın.

 

Daha sonra elinize kare şeklinde kesilmiş bir bez alın. Bu bezin üzerine kendi isminizi ve soy isminizi yazın. Bu arada bezin rengi kesinlikle beyaz olmalı ve adınızı yazdığınız kalemin rengi de kırmızı olmalıdır. Daha sonra bezin arka kısmını çevirin ve oraya 35 tane kalp çizin. Sonra bezin sağ tarafına delgeç yardımı ile delin. İpleri bezden içeriye geçirin ve onları düğümleyin. Daha sonra bu oluşan şeyin üzerine tuz Serptin. Tuz serptiğiniz anda tuzunu Serptim, bereketini açtım geldim ifadesini 25 kere tekrar ettim büyü her gün toplamda üçer defa yapın.

 

 

 

 

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Etkisini Ne Zaman Gösterir?

 

İp ve tuz kullanılarak kısmet açma büyüsünün etkisini göstermesi duruma ve kişilere göre değişiklik gösterecektir. O nedenle yüzde yüz garantili kısmet açma büyüsü yaptırmak ve kesin sonuç almak istiyorsanız kesinlikle en iyi medyum hocalar ile çalışmanız şarttır. Büyünün ne zaman etki göstereceği bir çok etken tarafından değişiklik gösterecektir. Mesela büyünün kimin tarafından yapıldığı çok önemlidir. Aynı şekilde yapılış şekli ve ne zaman yapıldığı da önem arz eder. Kısmet açma büyüsünün özellikle kişisel eşyaların kullanıldığı ve büyünün bu işte uzman bir medyum tarafından yapıldığı zamanlarda daha etkili sonuçlar yarattığı görülmektedir.

İp ve Tuzla Yapılan Kısmet Açma Büyüsü Yaparken Hangi Dualar Okunur?

 

İp ve tuz kullanılarak kısmet açma büyüsünün yapımı sırasında okunan dualar vardır. İşte bu dualar:

 

  • Burc Suresi,
  • Ankebut Suresi,
  • Bakara Suresi,
  • Nisa Suresi,
  • Fatiha Suresi ayetlerini dua olarak okuyabilirsiniz.

 

Sevgiliyi eşi geri döndürme ve kısmet açma gibi büyüklerde etkili olan bu dualar uzman bir medyum ya da hoca tarafından okunduğu zaman Allah’ın da izniyle gerçek olması mümkün dualardır.

 

Mezar büyüsü nedir? Sayfamızdan detayları edinebilirsiniz.

Evlilik Kısmeti Açmak İçin Bekarlara Özel Muska Nasıl Yapılır?

 

Evlilik kısmetinin açılması için bekarlara özel hazırlanan muska toplum tarafından sıklıkla kullanılan ve çok eski zamanlardan günümüze kadar taşınan özel bir uygulamadır. Özel ve son derece kişisel olarak uygulanan muska uygulamasında muhakkak bu işte tecrübeli ve deneyimli olan aynı zamanda da duaların büyülerin ve muskaların donanımına sahip olan bir hoca ile çalışmanız şarttır. Bekarlara özel kısmet açma için muska yazmaya deneyimli hocalar size de adımları belirterek muskanızı özel bir şekilde hazırlayacaktır.

 

Muska yazarken kişi hakkında yeterli bilgi sahibi olmak gerekir. Çünkü kağıdın en alt kısmında:

 

  • Ad ve soyad,
  • Doğum tarihi ve yeri,
  • Meslek,
  • Anne kızlık soyadı,
  • Ne zamandan beri bekar olduğu ifadelerinin eksiksiz şekilde yer alması gerekir.
  • Muskanın üzerine Arapça harflerle:

 

  • Elif lâm mîm râ tilke âyâtul kitâb(kitâbi), vellezî unzile ileyke min rabbikel hakku ve lâkinne ekseren nâsi lâ yu’minûn(yu’minûne). Allâhullezî rafeas semavâti bi gayri amedin terevnehâ summestevâ alâl arşı ve sehharaş şemse vel kamer(kamere), kullun yecrî li ecelin musemmâ(musemmen), yudebbirul emre yufassılul âyâti leallekum bi likâi rabbikum tûkınûn(tûkınûne).

 

Duası yazılır ve kağıt tamamen doldurulur. Daha sonra muska katlanır. Muskayı katlarken “Kısmetimin açılması için yazdım dua, kısmetim açıldı deri ben buna.” İfadesini katlama işlemi bitene kadar, en az 5 kere söylemeniz gerekir. Tüm bu uygulamalardan sonra muskanızı takın ve asla çıkartmamaya özen gösterin. On gün içerisinde kısmetinizin açıldığını ve Hayallerinizdeki beraberliği yaşadığınıza şahit olacaksınız kesindir.

Kısmet Kapatma Büyüsü Etkisi Altında Olduğumu Nereden Anlarım?

 

Kısmet kapatma büyüsü etkisi altında olduğunu anlama sırasında şu belirtileri dikkat etmeniz gerekir:

 

  • İnsanlardan uzaklaşmak istersiniz, yeni insanlarla asla tanışamazsınız, çevrenizdeki insanların yaptıklarını beğenmezsiniz ve sizde devamlı olarak eleştirilirsiniz, asla evlenemezsiniz buna bir adım dahi atamazsınız zaten böyle bir partneri bulamazsınız, iş ve ticari hayatınızda da yüzünüz asla gülmez.

 

Bu ve bunun gibi daha bir çok belirti ye taşıdığınızı görürseniz mutlaka kısmet kapamayı kaldırma bakımı yapmanız ve bu uygulamayı medyumunuz aracılığı ile hayata geçirmemiz şarttır.

Kısmet Kapatma Büyüsü Nasıl Bozulur?

 

Kısmet kapatma büyüsünün bozulması için bir çok yöntem kullanılmaktadır. Açıkçası bu özel ve son derece öznel olan yöntemlerdir. Çünkü kişinin üzerindeki büyünün neden yapıldığına ve kişinin bazı özelliklerine göre değişiklik gösterecektir yapılacak uygulama. Bu nedenle buna yani sizin üzerinizdeki büyünün kaldırılmasına ve bozulmasına yönelik uygulanacak yöntemi mutlaka medyum hocanız size en uygun olacak şekilde seçecektir. Kısmet kapama büyüsü özellikleri vardır.

Kısmeti Kapanan Kişiler Kısmetlerinin Açılması İçin neler Yapmalılar?

 

Kısmeti kapalı olan kişilerin kısmetlerinin açılması için muhakkak kısmet açma duaları ve büyüklerinin hayata geçmesi gerekir. Bu uygulamaları profesyonel bir şekilde hayata geçirecek olan bir medyum ile çalışırsanız bütün sorunlarınızın ortadan kalkacağı kesindir.

İfrit, Cin Kabilesi ve Musallat Nedir? Belirtileri, Kurtulma ve Korunma Duaları

İfrit ve musallat konuları, büyü ve cin alemi hakkında en çok merak edilen ve üzerinde de en çok araştırma yapılan konular arasında yer alır.

Bu konu hakkında gerçek bilgi sahibi olmak ve de deneyim kazanmak adına sitemizde kalmanız sizin için büyük önem arz edecektir. Peki, bu çok merak edilen ve de üzerine derin araştırmalar yapılan ifritler nedir? İfritler, tüm cin aleminin en tehlikeli ve de en korkunç, aynı zamanda da en güçlü cinidir. Öyle ki bu cin türünün üzerine dikkat çekmek maksadı ile Doğu kültüründe bu güçlü cinler adına birçok masal türleri vardır. İfritler çok güçlüdürler ve de musallat olduğu kimse üzerinde büyük risk oluştururlar. Bu noktada da, ifrit belirtileri, kurtulma ve korunma duaları pek fazla birey tarafından araştırılmaktadır. Çünkü bu ifritlerden kurtulmak, musallat halindeki insan için pek mühim bir durumdur. Bu nedenle, cin musallatı ya da ifrit gibi güçlü, tehlikeli bir cin türüne dair bir musallatınız söz konusu ise yapmanız gereken tek şey, işinde uzman bir medyumdan yardım almanız olacaktır. Ancak bu konuda bilgi sahibi ve son derece de güvenilir bir medyumun sizi bu durumdan çekip çıkarabileceğini bilmenizi isteriz. Sitemizde derinlemesine bir bilgiye sahip olabilir, kendinizi bu durumun içinden kurtarabilirsiniz. Son derece gerçek ve donanımlı, güvenilir bir site içerisindesiniz. Yazılarımızın devamını okuyarak ufkunuzu genişletebilir, tüm merak ettiklerinize de cevap bulabilirsiniz hızlı bir şekilde.

Bazı din alimleri, işinin ehli olan hocalar ve de medyumlar tarafından edinilen bilgiler, ifritlerin musallat olduğu kişileri ölüm anında bile bırakmadığı bildirilmektedir. İfrit, oldukça kuvvetli ve de kurtulması da çok zor bir cin türüdür. Belirtileri de ancak işinin ehli bir medyum tarafından belirlenebilir. Belirtiler belirlendikten sonra, birisinde ifrit musallatının varlığı kesinleşir. Elbette sonrasında kurtulma ve korunma duaları da hayata geçirilebilir.

Hoca ve alim birinden el almak ne demek?

Hoca ve alim kişilerden el almak konusunda detaylı bilgi için sitemizi İnceleyebilirsiniz.

Cin Kabilesi ve İfritler

Nasıl ki insanlar aleminin bir yaşam alanı, bir topluluğu ve de bir habitatı varsa, cinler aleminin de tıpkı bu şekilde yaşam alanları vardır. Cin kabilesi ve ifritler de kendi topluluklarında, kendilerini temsil ederler. Onlar kendi alemlerinden çıkar, insanlar aleminin içine kolaylıkla girebilirler ve bir insana musallat olmaları da muhakkak ki mümkündür. İşte bunun adı da musallat oluyor.

İfritler içerisinde bulundukları cin kabilesinin en tehlikeli varlıklarıdır. Bu nedenle ifritlerin kendi cin kabilelerinden ayrılıp da, sizin hayatınıza ve de yaşamsal faktörlerinize musallat olmaları sizin için hiç de iyi olmayacaktır. Bu noktada cin ve musallat koruyucu muskalar devreye girmektedir. Cin ve ifritler, cinler aleminin kayda değer varlıklarıdır. Bu alemin içi de, en az insanlar alemi gibi çeşitliliğe ve de kalabalığa sahiptir. Cin kabilesi hakkında araştırmalar yapılmaktadır ve işinde uzman olan medyumlar, bu kabileler ve alemler hakkında yeterli bilgiye sahiptirler. Bilgi edinebilmeniz ya da var olan bir musallattan tamamı ile kurtulabilmeniz için gerekli olan tek şey, uzman bir medyum ile çalışmanız olacaktır.

Musallat Nedir?

Musallat hiç şüphesiz ki insanlar alemindeki her bireyin muhakkak ki bir kez bile olsa başına gelen, hiç hoş bir durum olmayan ve acilen bu durumdan herkesin kurtulması gereken bir hâldir. Musallat şüpheniz ya da musallat belirtileriniz varsa, öncelikle musallatın ne demek olduğunu bilmeniz şarttır. Farklı alemlerde, daha doğrusu kendi alemlerinde yaşayan cinlerin ve o cinlerin en kuvvetli ve tehlikeli olanları ifritlerin sizlerin hayatına müdahalede bulunmaları ve size de yaşanılması zor bir hayat sunmaları musallatın bir tanımıdır. Musallata maruz kaldığınıza dair herhangi bir şüpheniz varsa, hiçbir şekilde zaman kaybetmeden muhakkak ki bir medyumdan yardım almalısınız. Ama dikkatli olmalısınız ki, çalışma yapacak olduğunuz medyumun kesinlikle işinin ehli olması, bu konularda da üstün başarılar sağlamış olması şarttır aksi takdirde kurtulacağım derken başınıza daha ciddi problemler açabilme ihtimaliniz söz konusudur.

Cin musallat belirtileri her zaman insanları endişelendiren ve de onları tedirgin eden konular olmuştur. Cinler ve ifritler genellikle zayıf korunması zor bir insana musallat olur. o kişide öncelikle his olarak var olan cinler, sonrasında insanın yaşamsal faktörlerine de etki eder.

Peki, cin musallatından nasıl korunur, cinden korunma duaları nelerdir, cinlerin şerrinden korunmak için okunacak sureler nasıl okunur? Elbette ki bu soruların tümünün bir cevabı vardır. Ancak bunları size uygulayacak ve anlatacak olan kişiler elbette ki işinin ehli medyumlardır, hocalardır.

Cin ve İfritler Neden Musallat Olur?

Cinler ve ifritler insanlara musallat olmaya meyilli varlıklardır. Önce insanların hayatına korku ve ürpertici bir his olarak giren bu varlıklar, daha sonralarda da onlara vesvese gibi kötü bildirilerde bulunurlar. İnsanlar var olmadan önce yeryüzünde hakimiyete sahip olan cinler, daha sonra insanların varlıklarından oldukça rahatsızlık duymuşlardır. Yeryüzünü sahiplenen bu cinler, insanların varlıklarını yok edene kadar uğraşabilen varlıklardır.

Kafir cinler insanlardan varoluşlarından beri zaten rahatsızlık ve nefret duymaktadırlar. Hal böyle olunca, insanların aslında özellikle bir şey yapmalarına gerek kalmamış, cinler onlara musallat olmaya meyilli bir hal almışlardır. Tabii ki cinlerin her insana musallat olma gibi durumları yoktur. Ancak bazı insanlar bu duruma müsaitlerdir. Bu noktada da o insanların ifrit ve musallat durumunda ne yapmaları gerektiğini bilmeleri şarttır. İfrit belirtileri aslında kendini gösterir ve bunun için kurtulma ve korunma duaları vardır.

Tüm bunların yanı sıra sitemizden hoca ve alim birbirinden el almak ne demek, cin sahiplenmesinin belirtileri gibi sorularınızın cevabını da sitemizden edinebilirsiniz.

Cin Musallatı Belirtileri Nasıl Anlaşılır?

Cin kabilesi ve musallat nedir, cin musallatı belirtileri nasıl anlaşılır gibi soruların cevapları internet siteleri başta olmak üzere birçok yerde aranmaktadır. Öncelikle sitemizde musallat nedir sorusunun cevabının üzerinde durduk ve sonrasında da cinlerin, istedikleri kişiye kolaylıkla musallat olabileceklerini bildirdik. Cin ve ifritler neden musallat olur ve oldukları zaman da bu durumun belirtileri nelerdir gelin maddeler halinde bu soruyu yanıtlayalım:

  • Musallat olan cin vakası durumu içerisindeyseniz, bedeninizde ve ruhunuzda sürekli bir korku, ürperme ve endişe duyabilirsiniz.
  • Vesveseyi devamlı olarak üzerinizde hissedebilirsiniz.
  • İbadetlerinizi terk eder, kendinizi imansızlığa adarsınız.
  • İntihar etme veyahut en basiti, kendinize ufak da olsa zararlar verme gibi düşünceler içerisinde olursunuz.

Tüm bunların yanı sıra daha öznel ve kişiden kişiye değişen musallat özellikleri de vardır.

Cin Musallatından Nasıl Korunur?

İfritler ve de cinler insana musallat olduğunda, kişi ufak da olsa bir şüphe, bir belirti duyduğunda hiç zaman kaybetmeden bu işin ehli bir medyum ile çalışmaya başlamalıdır. Modern zamanda işinin ehli bir medyumun sizi kolaylık ile cin musallatından kurtaracağını müjdeleyebiliriz. Cin ve musallat koruyucu muska gibi, bunlar için okunacak bazı dualar gibi çözümler mevcuttur.

Şifa bulmak ve bu korkudan, bu riskten uzaklaşmak isteyenler için çare bulan kudretli medyum hocalardan en kısa zamanda destek almanız önerilmektedir. Cin ve musallat gibi illetler için tılsımat-ı kur’aniye işinin ehli kimseler tarafından cinlerin musallat olduğu kimselere yardımcı olabilmektedir.

Birini kendine bağlamak için okunacak dualara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Cinden Korunma Duaları Nelerdir?

İslam dinimizde var olan bazı dualar cinlerden, ifritlerden ve herhangi bir musallattan korunmanız için kesinlikle yeterli olabilmektedir. O dualardan bazıları şunlardır:

  • Fatiha Suresi
  • Ayetel Kürsi
  • Amenerreasulü
  • İhlas Suresi
  • Felak Suresi
  • Nas Suresi
  • Cin Suresi

Cinlerin Şerrinden Korunmak İçin Okunacak Sureler

Cinlerden ve musallatından korunmak için okuyabileceğiniz dualar mevcutken, aynı zamanda da tüm bunlar için okuyabileceğiniz sureler de mevcuttur. Örneğin Felak Suresi. Felak Suresi’nin okunuşu ve Türkçe Meali şöyledir:

  • Bismillahirrahmânirrahîm.
  • Kul e’ûzü birabbil felak
  • Min şerri mâ halak
  • Ve min şerri ğasikın izâ vekab
  • Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad
  • Ve min şerri hâsidin izâ hased

Anlamı: Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. 1- De ki: ben, karanlığı yarıp sabahı ortaya çıkaran Rabbe sığınırım, 2- Yarattığı şeylerin şerrinden, 3- Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, 4- Düğümlere üfleyenlerin şerrinden, 5- Ve hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden. (Allah’a sığınırım).

Nas Suresi’nin okunuşu ve meali:

  • Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.
  • Gul e’ûzu bi-Rabbi’n-nâs.
  • Meliki’n-nâs.
  • İlâhi’n-nâs.
  • Min şerri’l-vesvâsi’l-hânnâs.
  • Ellezî yuvesvisu fî sudûri’n-nâs.
  • Mine’l-cinneti ve’n-nâs.

Anlamı: Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. 1- De ki: İnsanların Rabbine sığınırım. 2- İnsanların malikine, 3- İnsanların (gerçek) ilahına; 4- İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden. 5- O ki, insanların göğüslerine (kötü düşünce, şüphe) vesvese verir. 6- Gerek cin, gerekse insanlardan (olan vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım.)

İfrit ve Cin Musallatı Nasıl Olur, Nasıl Anlaşılır?

İfrit ve cin nedir, cin musallatı nasıl olur, cin musallatı nasıl anlaşılır, cinden korunmak için yapılması gerekenler nelerdir?

 

İfrit ve cinler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

 

İfrit ve cin musallatı vakaları çok eski zamandan bu yana, günümüzde hala sıklıkla görülen bir musallat türüdür. Günümüzde büyü ve benzeri uygulamalar ile haşır neşir olanlar bir yandan da cin ve ifrit musallatlarıyla da ilgilenmektedirler. Çünkü cin ve ifrit musallatına maruz kalanlar ya da bu durumdan şüphelenenler de çok sıktır. İfrit ve cin musallatı nasıl olur, nasıl anlaşılır gibi soruların cevabına sitemizdeki kesin sonuçlardan ulaşabilir, kendinizi bir nevi daha iyi hissedebilir ve çözüme biraz daha yaklaşabilirsiniz.

 

İslam dininde ve dünya üzerinde var olan birçok dinde cin ve ifrit musallatı görülmekte ve de belirtilmektedir. Asr-ı saadette cinler, insanlar ile beraber yeryüzünde yaşayan varlıklardır. Ama elbette ki nasıl insanlar alemi vardır, onların da bir alemi vardır ki bu da cinler alemidir. İşte cinler aleminin de içinde belirli özelliklere sahip olan cinler vardır. İfritler de, bu cinler aleminde yer alan en kuvvetli ve de en tehlikeli cin türleridir.

 

Karı koca arasını yapmak için muhabbet büyüsü hakkında detaylı bilgiler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İfrit ve Cin Nedir?

 

Öncelikle bu bilgilendirici yazımıza cin nedir sorusu ile başlamamız daha açıklayıcı olacaktır. Cinler daha insan alemi var olmadan bile kendi alemleri olan ve bu alemlerinde de yaşayan insanüstü varlıklardır.  İslami kaynaklarda ve diğer dinlere ait olan diğer kaynaklarda da cinlerin varlıkları herhangi bir şekilde inkar edilmemektedir. Öyle ki, onların belli bir varlık hayatı ve toplulukları bile mevcuttur. Kendi aralarında türleri ve o türlere ait de özellikleri vardır.

 

Cinlerin kabilesi ve yaşamları kimi insan toplulukları tarafından merak edilmektedir ve araştırılmaktadır. Ancak şunu hiçbir zaman unutmamalısınız ki, nasıl bir insan kendi topluluğunu ve kendisini dış etkenlerden korursa, cinlerin de böyle özellikleri vardır. Onların da bir varlık olduğunu ve kesinlikle rahatsız edilmemeleri gerektiklerini bilmemiz bizler için iyi olacaktır. İfrit ve cinler insanlara musallat olmaya meyilli varlıklar olduğundan, bazı insanların zayıf anlarını kollamaktadırlar. Öyle ki, hem ruhsal hem de fiziksel olarak biraz bile olsa çöküntü yaşayan insanlardan güç alabilmektedirler.

Cin Musallatı Nasıl Olur?

 

Cin musallatı günümüzde neredeyse herkesin çok üzerinde durmak dahi istemediği bir konudur. İnsanlar bu tür vakalara karşı büyük bir çekince duymaktadırlar.  Asr-ı Saadette de cinler insanlara hem ruhen hem de bedenen ciddi saldırılar yapabilmekteydiler. Şimdi de durum bu şekilde devam etmektedir. Bir cinin, özellikle de bir ifritin size musallat olması çok olağan bir durumdur ve ne yazık ki bu mümkündür. Üzerinizdeki olumsuz etkiler ve ciddi sonuçlar doğrultusunda böyle bir risk altında olmanız mümkündür.

Cinler İnsana Nasıl Musallat Olur?

 

Çok eski zamanlardan bu yana hala daha cinlerin insanlara musallat olabildikleri görülmektedir ve bilinmektedir. Bir çok dini kaynaklarda var olan cinler, i̇slami kaynaklarda da kendilerini göstermektedirler. Günümüzde hala insanların büyük bir tedirginlik ile bu konuyla ilgilendikleri görülmektedir. Cinler tabii ki de her insana kolaylıkla musallat olmazlar. Ancak duygusal açıkları olan ya da büyük bir boşluk içerisinde olan insanlara, zayıf ve son derece tek başına kalan, çöküntü de olan insanlara kolaylıkla ve isteyerek musallat oldukları bilinmektedir.

 

Açıkçası cinler manevi yönden büyük bir zayıflık içerisinde olan ve büyük bir boşluk taşıyan kişileri etkisi altına alarak onlara musallat olur. Musallat öncelikle kendini ürperti ve vesvese ve korku panik olarak belirtir. Tabii ki sonrasında duruma ve bireye bağlı olarak kişi de çok daha farklı etkiler gösterebilir. İnsana musallat olan cinler musallat oldu kişi korkutur, ürpertir ve devamlı olarak büyük bir şüphe içerisinde yaşamasına sebep olur.

 

Cinler ve ifritler manevi açıdan boşluklarına ve zayıflıklarını buldukları kişileri devamlı olarak bir korku içerisinde yaşatırlar. Cinlerin musallatı kısa sürmez. İnsanı intihara kadar sürükleyen bir etki altında yaşatırlar. Musallat oldukları kişiye kötü şeyler yapması için vesvese verirler. Örneğin o kişiler zina ya kumara kötülüklere ve de acizliklere bürünürler.

Cin Musallatı Nasıl Anlaşılır?

 

Cin musallatı altında olup olmadığınızı anlamadığı için bazı belirtileri sizde var olup olmadığını gözlemlemeniz şarttır öyle birkaç cin musallatı belirtileri şu şekildedir:

 

  • Musallat etkisi altında olan kişiler ibadetlerden uzaklaşır.
  • Kişide fiziksel ve ruhsal olarak olumsuzluklar görülmeye başlar.
  • Kişiler kötü alışkanlıklara müptela olmuş bir hal içerisine bürünürler.
  • Bedensel temizlikten uzak kalırlar.
  • Sürekli intihar ve kendilerine zarar verme düşünceleri içerisinde yer alırlar.
  • Korku, endişe, ürperti ve kötü hislerden asla kurtulamazlar.
  • Sosyal hayatlarından koparlar ve özellikle de iyi kalpli insanlardan tamamen uzaklaşırlar
  • Aileleri ve yakın çevresi ile bağlarını koparırlar.
  • Gaipten sesler duyarlar ve görüntüler görmeye başlarlar.

 

 

Cinlerin musallat altına aldıkları kişi de yukarıdaki belirtilen mutlaka görülür. Tabii ki bu belirtiler duruma ve olaylara bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Ancak kabataslak bir olay örgüsü sunacaksak yukarıdaki adımları izlememiz mantıklı olacaktır.

 

Sirkeli su ile yıkanmak nazara iyi gelir mi? Tıklayarak okuyabilirsiniz.

 

Cin Musallatından Nasıl Korunmalı?

 

Cinlerin en belirgin özellikleri insanlara musallat olmaları ve o insanların hayatlarında geri dönüşü olmayan kötü izler bırakmalarıdır. Tabii ki de size musallat olan veya olmakta olan cinleri zararsız bir hale getirmek mümkündür. Ya da herhangi bir cin musallatı vakası ile karşı karşıya kalmamak için bu musallatı baştan yok etme şansınız da mümkündür. Bu noktada yapmanız gereken en önemli cin sahiplenmesi belirtileri yaşadığınız anda iyi niyetli, işinde profesyonel ve usta olan bir hocaya görünmektir. Kudretli ve doğuştan gelen üstün yeteneklere sahip olan hocalar size ve vefk, muska ve dua uygulamaları ile direkt olarak yardımcı olacaktır. Evet, musallat çok kötü bir şeydir ve bazen geri dönüşü olmayan yollara götürebilir. Ancak kesinlikle çözümsüz değildir ve size yardımcı olacak çok iyi hocalar vardır. Hoca ve âlimler size musallat gibi daha bir çok kötü etkenlerden korunmanız için çalışmaktadırlar. Onlar doğuştan büyük bir kudret ve yeteneğe sahip olan alim kimselerdir. Bu nedenle onlardan yardım almak sizin hayatınızın kurtulmasına ve de yenilenmesine sebep olacaktır. Bu tür uygulamaları hayata geçiren profesyonel ve son derece iyi niyetli bir hoca bulmak için sitemizdeki yazılardan ve yol gösterici önerilerden yardım alabilirsiniz.

Cinlerden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler

İnsanların eylemleri Allah’ın izni olmadan hayata geçemez. Allah’ın izni ile bazı ayetler şeytanın şerrinden korunmak için korurlar. İşte o ayetlerden bazıları:

 

  • “Ne zaman şeytandan bir kötü düşünce seni dürtüklerse Allah’a sığın. Çünkü O işitendir, bilendir.” (A’raf, 7/200)

 

  • “Ve de ki: Rabbim şeytanların dürtüklemelerinden sana sığınırım ve onların yanımda bulunmalarından sana sığınırım.” (Müminun, 23/97-98)

 

  • Bir hadis ayette buyrulan şudur: Peygamber Efendimiz (s.a.v) mescide girdiğinde “Euzu billahil azimi ve bi vechihil kerimi ve suldanihil kadimi mineşşeydanirracimi” duasını okur ve şöyle buyururlardı. “Bu duayı okuyan için şeytan der ki, ‘O kimse günün diğer vakitlerinde de benim şerrimden muhafaza edilir.’ ” (Ebu Davud, Salat, 446)

Cin Musallatından Kurtulmak İçin Okunacak Dua ve Sureler

 

Herhangi bir hocaya ulaşmadan önce kendi kendinize bazı sure ve dualari okuyarak şeytanın şerrinden de korunabilirsiniz. Cin Musallatından kurtulmak için okunacak sureler şu şekilde belirtilmiştir:

 

  • Bakara Suresi’ni okumak: “Bakara sûresinin sonunda iki ayet vardır ki, kim onları bir gece okursa, bunlar ona kâfi gelirler. Kötülük ve şerri def ederler.” (Buhari,Fezailü’l-Kur’an,10,17)
  • “Sûre-i Bakara’da Kur’an’ın baştacı, efendisi vardır. Hangi evde okunursa şeytan o evden çıkar, o da Ayet-el Kürsi’dir.
  • İhlas, Felak ve Nas Suresi’ni okumak: “Her akşam ve sabah üçer defa “Kulhüvallahü ehad” sûresiyle Nâs ve Felâk sûrelerini oku, seni her türlü tehlike ve zarardan korumaya yeterli olur.”

Geçmişten günümüze süregelen insanları tehdit altında yaşamaya mecbur eden şeytanın bu felaket şerrinden korunmamız birkaç yolla mümkündür bu yazımızda bunları gördük. Öncelikle bu tür şikayetlerinize şüpheleriniz varsa kesinlikle bir hocadan yardım almanızı öneririz. Sonrasında da kendi kendinize yukarıda belirttiğimiz sureleri ve duaları okuyarak daha korunaklı bir hal alabilirsiniz. Allah’ın da izni ile başarılımayacak şey yoktur. Unutmayın ki Allah bizim yanımızdadır ve ona güvenerek ona dua ederek başaramayacağımız şey yoktur sizde şeytanın şerrinden korunmak için bu dualarla Allah’a sığına bilir sonrasında da işinde usta bir hoca ile çalışmalar yaparak kendinizi korunma aşamasında hissedebilir ve gerçekten de koruna bilirsiniz.

Cin Çağırma Nasıl Yapılır? Gerçek Cin Daveti Yöntemleri

Cin çağırma nasıl yapılır, kimler yapabilir, ne işe yarar? Cinler hakkında sorularınızın cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

 

 

Cin çağırma eyleminin iyi niyetle yapılması doğrultusunda herhangi bir zarara uğramanız söz konusu olmayacaktır. Ancak cin çağırma işleminin kesinlikle bu konularda bilgili olan hocalar aracılığı ile yapılması şarttır. Çünkü bu uygulama oldukça risklidir ve kişinin tek bağına yapması önerilmez. Mutlaka çok dikkatli ve çok profesyonel olan hocalar tarafından yapılması gerekir.

Cin Çağırma Gerçek mi?

 

Cin çağırma durumu gerçektir. Çok eski tarihlerden günümüze kadar uzanan da bir tarihi vardır. Cinlerin en fazla görev aldığı alanların, büyülerin yapılmasında görev almaları olarak bilinir. Bu nedenle de cin çağırılması sıklıkla gerçek olur. Cin çağırma eylemi genellikle bir büyünün yapılacak olması ile ilgilidir. Büyünün yapım aşamasında cin çağırılır ve görevlendirilir. Bu noktada da profesyonel olan kişiler ile çalışmanız çok ama çok önemlidir. Çünkü eğer ki büyü esnasında cin çağırırsanız kendi başınıza, bu cinin size kötü niyet ile musallat olması mümkün bir durumdur.

 

İfrit ve in musallatı nasıl olur? Tıklayarak öğrenebilirsiniz.

 

Cin Çarparsa Ne Olur?

 

Cin çarpması genellikle tüm dinlerde var olan bir durumdur. Evet, cin çarpması gerçekten vardır. Ve bu durum gerçek olduğu zaman, çarpılan kişinin başı dertten kurtulmaz, hayatı çok kötü bir hal alır. Bu nedenle, kesinlikle cinlerin çarpmasına vesile olmamak lazım gelir.

 

Cin Çağırmada Kibrit Kullanılması

 

Kibritle cin çağırmak mümkün ve sık kullanılan bir yöntemdir. Kiki, halk arasında, kibrit cini olarak adlandırılır. Aşağıdaki uygulamalar ile kibrit ile cin çağırma işleminin nasıl yapılacağı anlatılmaktadır:

 

  • Kikinin çağırılması için 6 adet kibritin olması gerekir.
  • Kibritlerin temin edilmesinden sonra toplamda 2 kişinin bir masa etrafında toplanıp U şeklini alması gerekir.
  • 1 kişi 3 kibrit, diğer kişi ise kalan 3 kibriti alır.
  • Kibritler alındıktan sonra 3 adet İhlas (Bismillahirrahmânirrahîm. Kul hüvellâhü ehad, Allâhüssamed Lem yelid ve lem yûled, Ve lem yekün lehû küfüven ehad) ve 1 adet Fatiha (Bismillahirrahmanirrahim.Elhamdulillâhirabbil’alemin, Errahmânir’rahim Mâliki yevmiddin, İyyâke na’budu Ve iyyâke neste’în, İhdinessirâtal mustakîm, Sirâtallezine en’amte aleyhim, Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn) Sureleri okunur.
  • Kibritlerin uçları karşıya bakacak şekilde tutulmalıdır. Kibritlerin yönleri ayarlandıktan sonra “Kiki burada mısın?” diye sorulmaya başlanır.
  • Kibritlerin içe doğru kendiliğinden girmesi durumunda Kiki’nin orda olduğu anlaşılır. Fakat kibritler dışa doğru ise Kiki orda değildir.
  • Bu sayede Kiki’nin kibrit ile çağrılıp işlerin aynı şekilde halledilmesinden sonra cinin gönderilmesi için yine İhlas ve Fatiha Surelerinin okunması gerekir.

 

medyumdan yardım alınmalıdır.

Cin Çağırma da Fincan Kullanılması

 

Fincan ile cin çağırma yöntemi daha sık ve daha çok tercih edilen bir yöntemdir. Bu uygulama çok eski dönemlerden beri vardır ve hala daha da kullanılmaktadır. Bu uygulamayı yapabilmeniz için ihtiyacınız olan malzemeler:

 

  • Alfabemizdeki 29 harfin de yer aldığı kağıtlar
  • Üzerlerinde “evet” ve “hayır” kelimelerinin yer aldığı kağıtlar
  • Fincan

Bu malzemeler elde edilmelidir. Daha sonra fincan ile cin çağırma yöntemleri uygun bir şekilde ve medyum yardımı ile uygulanabilir.

Cinler Müslüman Olabilir mi?

 

Evet, bazı cinler Müslümandır. Hatta cin çağıran kişiler Müslüman cinlerin çağırılması gerekir. Mümin cinlerin çağırılması için şu adımları izlemeniz gerekir:

 

  • Dizlerinin üstüne çökerek oturmanız gerekir,
  • Daha sonra besmele çekilmelidir
  • Besmele çekiminden sonra yedi defa onra “lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” sözünün 7 defa tekrarlanması gerekir.
  • Bu adımın yapılmasının ardından cinlerin gelmesi için çağırma işlemi yapılmalıdır.
  • Cinlerin çağrılması yapıldıktan sonra kıbleye dönük olacak şekilde ayağa kalkılıp 7 kere Cin Suresi okunmalıdır.
  • Bu işlemden sonra sağa ve sola dönülerek “tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü’minîn” denmelidir.
  • Bütün mümin cin çağırma adımlarının doğru bir şekilde uygulanmasından sonra mümin cinler geldiklerini belli ederek “Esselamu Aleykum” denir.
  • Bunuda söyledikten sonra net bir ses duyacaksınız.
  • Bundan sonra sormak istediğiniz soruları cinlere sorabilirsiniz.

Cini Geri Gönderme Duası

Tabii cinleri çağırdıktan sonra, onları geri göndermeniz gerekir. Cinleri çağırdıktan sonra bazı duaların okunması gerek bunun için. İşte o dualar:

 

  • Fatiha Suresi: Elhamdulillâhi rabbil’alemin, Errahmânir’rahim Mâliki yevmiddin, İyyâke na’budu Ve iyyâke neste’în, İhdinessirâtal mustakîm, Sirâtallezine en’amte aleyhim, Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
  • İhlas Suresi: Bismillahirrahmânirrahîm. Kul hüvellâhü ehad, Allâhüssamed Lem yelid ve lem yûled, Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

 

Bu sureleri okuduktan sonra cinler geldikleri gibi, sorunsuz bir şekilde geri döneceklerdir.

 

İfrit, cin kabilesi ve musallat nedir? Yazımız içerisinden bu konuda da bilgi edinebilirsiniz.

Cin Suresi

Cin suresi, cinleri çağıracağınız esnada okumanız gereken en önemli suredir. Cin suresinin okunuşu:

 

  • Bismillahirrahmanirrahim
  • Kul uhıye ileyye ennehusteme’a neferun minelcinni fekalu inna semı’na kur’anen ‘aceben.
  • Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden.
  • Ve ennehu te’ala ceddu rabbina mettehaze sahıbeten ve la veleden.
  • Ve ennehu kane yekulu sefiyhuna ‘alellahi şetatatan.
  • Ve enna zanenna en len tekulen’insu velcinnu ‘alellahi keziben.
  • Ve ennehu kane ricalun minel’insi ye’uzune biricalin minelcinni fezaduhum rehekan.
  • Ve ennehum zannu kema zanentum en len yeb’asallahu ehaden.
  • Ve enna lemesnessemae fevecednaha muliet haresen şediyden ve şuhuben.
  • Ve enna kunna nak’udu minha meka’ıde lissem’ı femen yestemi’ıl’ane yecid lehu şihahaben resaden.
  • Ve enna la nedriy eşerrun uriyde bimen fiyl’ardı em erade bihim rabbuhum reşeden.
  • Ve enna minnessalihune ve minna dune zalike kunna taraika kıdeden.
  • Ve enna zanenna en len nu’cizallahe fiyl’ardı ve len nu’cizehu hereben.
  • Ve enna lema semi’nelhuda amenna bihi femen yu’min birabbihi fela yehafu bahsen ve la rehekan.
  • Ve enna minnelmuslimune ve minnelkasitune femen esleme feulaike teharrev reşeden.
  • Ve emmelkasitune fekanu licehenneme hataben.
  • Ve en levistekamu ‘alettariykati leeskaynahum maen ğadekan.
  • Lineftinehum fiyhi ve men yu’rıd ‘an zikri rabbihi yeslukhu ‘azaben sa’aden.
  • Ve ennelmesacide lillahi fela ted’u ma’allahi ehaden.
  • Ve ennehu lemma kame ‘abdullahi yed’uhu kadu yekunune ‘aleyhi libeden.
  • Kul innema ed’u rabbiy ve la uşriku bihi ehaden.
  • Kul inniy la emliku lekum darran ve la reşeden.
  • Kul inniy len yuciyreniy minallahi ehadun ve len ecide min dunihi multehaden.
  • İlla belağan minallahi ve risalatihi ve men ya’sıllahe ve resulehu feinne lehu nare cehenneme halidiyne fiyha ebeden.
  • Hatta iza reev ma yu’adune feseya’lemune men ed’afu nasıren ve ekallu ‘adeden.
  • Kul in edriy ekariybun ma tu’adune em yec’alu lehu rabbiy emeden.
  • ‘Almulğaybi fela yuzhiru ‘ala ğaybihi ehaden.
  • lla menirteda min resulin feinnehu yesluku min beyni yedeyhi ve min halfihi resaden.
  • Liya’leme en kad ebleğu risalati rabbihim ve ehata bima lediyhim ve ahsa kulle şey’in ‘adeden.

 

Cin Çağırma Amacı Nedir?

Cin çağırmanın birçok amacı vardır. Ama genel itibari cin çağırmada en popüler olan etken, insanların cinlerden bilgi almak istemeleridir. Bunun dışında bir sebep de, büyü yapımıdır. Büyü yaparken cin çağırılması o büyünün hayata geçebilmesi için şarttır. Fakat cinleri asla herhangi bir amacınız olmadan, boş yere çağırmamalısınız. Eğer ki cinler boş yere çağırıldıklarını ve bir amaca hizmet etmeyeceklerini bilirlerse, ömür boyu kötü niyet ile size musallat olacaklardır.

 

Cin Çağırmada Mıknatıs Kullanılması

 

Cin çağırmada birçok yöntem ve teknikler kullanılmaktadır. Örneğin yukarıda fincan ve kibrit gibi yöntemlerden de bahsettik zaten. Cin çağırmada en sık kullanılan bir diğer yöntem ise mıknatıs yöntemidir. Mıknatıs ana malzemesi olarak bir çağırma yöntemi de vardır. Bu yöntem bedeninizi bir mıknatıs gibi hissetmeniz ile başlar. Karanlık ve kimsenin olmadığı bir odada bedeninizi mıknatıs olarak hissetmeniz gerekir. Daha sonra ruhunuzu arındırmalısınız ve cinlerin etrafınıza toplanmasını beklemelisiniz. Bu sayede istediğiniz soruları onlara sorabilir, bu fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Cin Çağırmada Çember Kullanılması

Çember yöntemi de cin çağırma konusunda çok sık kullanılan bir yöntem türüdür. Bu yöntemi kullanarak cin çağıracaksanız eğer, muhakkak ki yatsı ve sabah namazı vakitlerinin arası bir vakitte karanlıkta olmanız gerekir. Önünüze 3 adet çember çizerek 3 çemberin içine “Elif, Vav, Lamelif” isimlerinin baş harfleri yazılır. Daha sonra bu üç küçük çemberi saracak şekilde dördüncü Çember büyük bir şekilde çizilmelidir. Bu işlemlerin ardından cinlerin çağırılması için Fatiha Suresi Okunur.  İşte bu noktada Çağırdığınız cinler gelir ve istediğiniz soruların cevabını sizlere vermek için hazır bulunurlar. Daha sonra Çağırdığınız cinlerin geri gitmesi için yazımızdaki adımları uygulamanız şarttır. Tüm adımları çok dikkatli ve destek olarak atmanız önerilir. Aksi taktirde risk altında olma ihtimaliniz büyüktür

Büyü Çeşitleri Nelerdir? Büyülerin İsimleri ve Yan Etkileri

Büyü çeşitleri nelerdir, faydaları ve zararları var mıdır? Büyüleri kimler yapabilir? Büyüler hakkında merak ettiğiniz bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Büyülerin yapılma amaçlarına ve edilen niyete göre birçok çeşitleri bulunmaktadır. Büyüler, çok eski tarihlere dayanan manevi uygulamalardır. Herkes yapamayacağı gibi herkese de büyü yapılamaz. Büyüler hakkında birçok kural ve kriter vardır. Muhakkak ki büyülerin doğru ritüeller ve doğru adımlar ile yapılması için gerekli olan en büyük etken uzman bir medyumdur. Bu nedenle doğru bir büyü uygulaması için bu işte ustalaşan bir medyuma başvurmalısınız.

 

Çok fazla bir şekilde büyü çeşitliliği vardır. Bu büyüler arasında sizin ihtiyacınızı giderecek olan ve sizin isteklerinize hizmet edecek olan büyüğü bulmak ve o büyüyü layığı ile hayata geçirmek için iyi bir medyum ile çalışmamız öneririz. Aksi taktirde pek de hoşlanmayacak olduğunuz durumlar ile karşı karşıya kalma ihtimaliniz yüksektir.

 

Sabun Büyüsü

 

Sabun büyüsü gerçek bir kara büyü olarak bilinir. Bu nedenle kesinlikle işinde usta bir tarafından yapılması şarttır. Sabun büyüsü kesinlikle karşı tarafa zarar vermek amacı ile hayata geçirilen bir büyü türüdür. Büyünün etkisinde olanlar kısa bir süre sonra istenilen hayat şekline bürünürler. Sabun büyüsünün kendine has yapılma aşamaları vardır. İşte sabun büyüsünün yapılma aşamaları:

 

  • Öncelikle yapılacak olan kişinin saçı gerekir.
  • Kullanılmamış bir sabun alınır ve bu sabunun etrafına kişinin saç teli sarılır.
  • Ardından sabuna beyaz renkte bir iğne batırılır.
  • Daha sonra bu sabahın kör bir kuyuya atılır.
  • Ardından istenilen niyet gerçekleşmeye başlar.

 

Uzman bir medyum tüm adımları doğru bir şekilde hayata geçirmemize sebep olur.

 

Büyü belirtilerini yazımız içerisinden de bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

 

Kaşık Büyüsü

 

Kaşık büyüsü çiftçileri özellikle de evlilik kişileri birbirinden ayırmak ve birbirlerinden sormaları adına yapılan bir büyü türüdür. Çok sık tercih edilen bu büyü türünün de kendine has yapım aşamaları şu şekildedir:

 

  • Öncelikle iki tane kaşık gerekir. İki tane kaşığa biri yapılacağı kişilerin adları doğru bir şekilde yapılmalıdır.
  • Daha sonra kaşıklar arka arkaya olacak şekilde bağlanır.
  • Ardından sarılı kaşıkların üzerine dualar ve tılsımlı sözcükler söylenir.
  • Tüm bu aşamaların sonunda mutlu çiftlerin ayrıldığını ve beraberliklerini bitirme kararı aldıklarını görebilirsiniz.

 

Yukarıda anlatmış olduğunuz kaşık büyüsünün etkisi çok ama çok kuvvetlidir. Bu büyünün en önemli özelliği çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesidir.

 

 

Domuz Büyüsü

 

Domuz büyüsü de en kuvvetli kara büyüler arasındaki yerini alır. Bu büyünün de amacı kaşık büyüsünün tam aksine, ayrılan çiftleri birleştirmektir. Domuz yağı büyüsünün yapılmasında çok değişik teknikler ve de kriterler vardır. Kesinlikle çok hassas bir büyü türüdür. Bu nedenle bu büyüyü kesinlikle çok iyi bir medyum yapmalıdır. Bu büyü sayesinde ayırmak istediğiniz herkesi birbirinden ayırabilirsiniz. Aslında bu bir ayırma büyüsü değildir. Ama zaten eğer ki sevgilisi olan ya da evli birini istiyorsanız o kişiye bu büyüyü yaparsanız o kişi size aşık olur yanındakinden de otomatikman ayrılmak zorunda kalır. Evliliklerin bitmesinde büyük bir rol oynayan bu büyü sayesinde artık platonik bir aşk yaşamayacaksınız. Çünkü istediğiniz kişi bu büyü ile sizin yanınızda oluverecek.

 

Ölü Toprağı Büyüsü

 

Ölü toprağı büyüsü de kesinlikle kötü niyet ile yapılan bir kara büyü türüdür. Bu sayesinde birbirine en kuvvetli bağlarla bağlanan çiftleri bile birbirinden ayırmanız imkanıdır. Ölü

Toprağı büyüsünün yapılması için kesinlikle ihtiyacınız olan tek şey bu işte usta olan bir medyumdur. Bu çok tehlikeli bir büyü türüdür. Bu nedenle kesinlikle bilip bilmediğiniz bir medya ile çalışmamanız gerekir. Özellikle de kendi kendinize bir büyüyü yapmaya sakın uğraşmayın bile. Bırakın herkes işini yapsın.

 

Ölü toprağı büyüsünün yapılmasında kullanılan malzemeler çok çeşitli değildir. Bu noktada size kolaylık sağlanacaktır. İhtiyacınız olan ana malzeme mezardan alınan bir topraktır. Bu toprağın üzerine dualar ve tılsımlı sözcükler okunur. Sonra da ayrılmasını istediğiniz çiftleri yataklarına bu toprağı serpmeniz gerekecektir.

 

Pamuk Büyüsü

 

Pamuk büyüsü isminden de anlaşılacağı üzere, tamamı ile iyi niyet ile yapılan bir büyüdür. Hatta tam bu sebeple bu büyüye ak büyüler arasındadır diyebiliriz. Genellikle evlenmek isteyen, kısmeti kapalı olan ama kısmetinin açılmasını ve mutluluğu bulmak isteyen genç kızlar tarafından yapılmaktadır. Büyünün ardından evlenebilen genç kızlarımız bu büyü sayesinde evlendikleri için çok mutlu olurlar. Pamuk büyüsünü hangi amaç ile yapılacağınız çok önemlidir. Yapılacak olan amaç büyünün malzemelerini de yapım adımlarını değiştirir. Bu nedenle neden bu büyük yapmak istediğinizi medyumunuza açık bir şekilde anlatmalısınız. O da size en doğru şekilde yardımcı olacaktır.

 

Kurşun Büyüsü

 

Kurşun büyüsü, ayrılan ve bir daha barışabilmeleri imkansız olan çiftler için nokta atışı bir büyüdür. Bu büyü klasik barıştırma ve geri getirme birbirlerinden farklıdır. Çünkü büyü sayesinde barışan çiftler bir daha asla ayrılmayacak kadar birbirine kenetlenirler. Bir büyüsünün yapılması için ilk önce levha kurşununa ihtiyacınız vardır. Bu levha kurşununun üzerine geri dönmesini istediğiniz o kişinin adını ve kişinin annesinin adını yazmanız gerekir. Daha sonra bu levha kurşununun üzerine Selaten Tunçina duası baş harfi yazılır. Bu kurşun büyüsü için önemli bir adımdır. Daha sonra kurşunun levha üzerinde erimesi beklenir ve kurşun eridikten sonra kısa bir süre sonra sizi terk eden sevgilinizin koşarak size geri döndüğünü görürsünüz.

 

Şeker büyüsü nedir? Yazımızda detaylı bir şekilde bilgileri görürsünüz.

 

At Nalı Büyüsü

 

At Nalı büyüsünün yapılmasındaki amaç sevdiğiniz kişinin size kör kütük bir şekilde bağlamasına sebep olur. Bu büyü, etkisi en kısa sürede etkisini gösteren başarılı bir büyü türüdür. Bu nedenle de çok fazla oranda tercih edilir. Çünkü herkes, giden sevgilinin en tez zamanda geri dönmesini ister. At nalı büyüsünün tamamen uygulama aşamaları hayata geçirilirse, bu büyü hemen etki gösterir. Bu noktada, çalışmakta olduğunuz medyumunuzun gerçekten iyi başarılı bir medyum olmasına dikkat etmeniz şarttır. Sonuç olarak dilediğiniz kişinin ve özellikle de sizi terk eden kişinin en kuvvetli bağlar ile size bağlanmasına vesile olursunuz.

 

Biber Büyüsü

 

Biber büyüsü imkansız aşıkları, kavuşmak isteyenleri birbirine bağlayan bir büyü türüdür. Bu büyünün de son derece maharetli eller tarafından hayata geçirilmesi gerekir. Uğraş gerektiren, özen istenen bu büyünün yapım aşaması şu şekildedir:

 

  • İlk önce biberin çekirdekleri içinden çıkarılır ve 41 tanesi içinden alınır.
  • Daha sonra bu 41 çekirdeğin her birine tek tek Yasin Suresi okunur ve ardından okunan çekirdekler yine biberin içine atılır.
  • Sonucunda da bu biber alınır ve ateşe atılır.
  • Bunun sonucunda, 4 gün içerisinde adeta yanan ateşin alevleri gibi, istediğiniz kişinin de size aşkı alevli bir hal alır.
  • Son aşamada artık büyü kendisini gösterir ve dilediğiniz kişiyle, dilediğiniz aşkı, dilediğiniz derecede yaşamaya başlarsınız.

Bakır Büyüsü

 

Bakır büyüsü aşk konu olduğu zaman en kuvvetli olan büyü türüdür. Bu büyü sayesinde aşık olduğunuz kişi size, sizden daha da yoğun duygular hisseder ve adeta sizin için ölecek kadar yoğun bir aşk içerisinde olur. Bakır büyüsünün nasıl yapıldığı aşağıda bildirilmektedir.

 

  • İlk olarak bakır bir levhaya sahip olmanız gerekir. Daha sonra bu bakır levhanın üzerine Allah’ın sıfatları tek tek yazılır.
  • Sonra bakır levha kimsenin erişemeyeceği kadar yüksek bir alana asılır.
  • Seher vaktinde levhaya bakmalısınız ve size bağlanmasını istediğiniz kişiyi içinizden sık sık geçirmelisiniz.
  • Çok kısa bir süre sonra tüm bu adımlar hayata geçecek ve istediğiniz kişi sizinle beraber olacaktır.

 

 

Nohut Büyüsü

 

Nohut büyüsü biten ilişkilerin toparlanması için en etkili büyülerdendir. Bu büyü sayesinde sadece sizi terk eden sevgilini size geri dönmeyecektir aynı zamanda ilişkiniz de güzelleşecektir. Sevgililerin tekrardan büyük bir kuvvet ile birbirlerine bağlanmaları için birebir olan bu büyü ile kendinizi ilişkinizi ve sevdiğiniz kişiyi garantiye alın. Bu çok etkili olan nohut büyüsünün yapım aşamaları aşağıdaki gibidir:

 

  • İlk olarak 41 adet İhlas Suresi okunur.
  • Sonra belirli miktarda ki nohutlar pişmesi için tencereye koyulur. Mahmutların pişme esnasında size bağlanmasını istediğiniz kişinin ya da harika bir şekil almasını istediğiniz ilişkinizin hayalini kurmalısınız.
  • Eğer ki Kutular çok iyi bir şekilde pişerse büyü etkisini hızlı bir şekilde göstermeye başlar ve dilediğiniz kişiyle dilediğiniz güzellikte bir ilişki yaşamaya başlarsınız.

 

Her büyünün kendine ait olan özellikleri vardır. Bu özellikleri en iyi bilen kişi ise çalıştığınız medyum olacaktır. İyi bir medyum ile çalışırsanız iyi sonuçlar alırsınız ve dilediğiniz hayat yaşarsınız. Her büyünün öznel olduğunu unutmayın ve medyumunuza danışmadan herhangi bir adım atmayın.

Büyü Belirtileri Nelerdir Büyü Nasıl Anlaşılır? Belirtisi Nedir?

Büyü belirtileri nelerdir? Büyü Yapıldığı nasıl anlaşılır? Büyüleri kimler yapabilir? Büyü hakkında merak ettiğiniz her sorunun cevabı burada.

 

Büyü yapıldığının belirtileri, günümüzde birçok insan tarafından merak edilmektedir çünkü herkes kendinden ufak tefek şüpheler ile bu yola baş koymuştur. İnsanlar aleminin ve maddi alemin ötesinde yer alan büyüler herkes tarafından uygulanamayan ve zaten kesinlikle herkes tarafından uygulanmaması gereken ciddi uygulamalardır. Medyumlar ve hocalar tarafından hayata geçirilen büyüler büyü belirtileri adı altında kendini belli ederler. Sitemizde sırası ile büyü nasıl anlaşılır; belirtisi nedir gibi soruların cevapları verilecektir.

 

Yaşadığımız yüzyılın çok gerisinden bu yana popülerliğini koruyan büyü uygulaması daima insanların dikkatini çekmiştir ve herkes tarafından denenmiştir. Deneme yanılma yöntemleri ile bazı büyüler kalıplaşmıştır. Özellikle sevdiğine kavuşmak için insanların yapamayacakları hiçbir şey yoktur. Ancak günümüzde modernleşen büyü uygulamaları ile sevdiğinize kavuşmanız gerçekten çok kolay bir hal almış durumdadır.

 

Bu konu dikkatinizi çektiyse sitemizde yer alan geri getirme büyüsünü okuyabilirsiniz.

 

Büyü Gerçekten Var Mıdır?

 

İnsanların sürüp giden olan akışındaki hayatlarında meydana gelen ani ve son derece kuvvetli değişiklikleri asıl sebepleri büyü olabilir. Tam bu hususta tam da bu değişikliklere maruz kalan insanların sitemizi ziyaret Edip uygun bir nedeni ile çalışmaya başladıklarını bildirmek isteriz. Hayatınızda hiçbir sebep yokken bir anda her şeyi altüst olduğunu hissediyordum bunu gözlemleyebiliyorsanız muhakkak ki herhangi bir büyünün tesiri altında olabilirsiniz. Evet, büyüler gerçektir ve büyülerin belirtileri de gerçektir. Büyü belirtileri İslami kaynaklarda açık ve net bir şekilde belirtilmektedir.

 

Büyü çok güçlü bir manevi uygulamadır. Bu noktada büyünün gerçek bir şey olup olmadığı tartışmaya kapalıdır. Büyüler vardır. Ancak bu büyülerden haberi olmayan insanlar vardır. Bu konuya hakim olmak istiyorsanız sitemizdeki bilgilendirici yazılara başvurmanız gerekir.

 

Büyü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır?

 

Eğer ki herhangi bir büyünün etkisi altında olup olmadığınızı merak ediyorsanız kendi iç dünyanızda ve dış dünyanıza bakmamız gerekiyor. Hayatınızda herhangi bir değişikliğe maruz kalıyor musunuz? örneğin hem manevi hem de maddi olarak bozgunlara ve yıkımlara uğruyor olabilirsiniz. Maddi kayıplar yaşıyorken aynı zamanda ciddi anlamda manevi kayıplar daha yaşıyor olabilirsiniz ve hayatınız sizin elinizde olmayan sebeplerden dolayı avuçlarınızın içinden kayıp gidiyor gibi bir his velebilir size.

 

Ortada hiçbir sebep yokken sevdiğiniz kişilerde ayrılmaya başlıyor olabilirsiniz. Üzerinizde devamlı olarak herhangi bir sebebi olmayan bir ağırlık olabilir. Bir Üzüntü bir çöküntü halinde olabilirsiniz. Bu noktada büyü yapıldığını nasıl anlaşılır belirtileri çok ortadadır. Ruhani anlamda kendinizi kötü hissediyorsanız ve bunun herhangi bir sebebinin de olmadığının farkındaysanız bir büyünün etkisi altında olabilirsiniz. Bu şekilde hayatınızda devamlı olarak olumsuzluklar yaşıyorsanız ve kısmetiniz hiç açılmayacak bir şekilde devamlı olarak kapalıysa kısmetiniz kapanmış bu da bir büyü vasıtasıyla yapılmış olabilir.

 

Büyü Yapıldığının Belirtileri Nelerdir?

 

İnternet üzerinde en çok aranan konular üzerinde yer alan büyü belirtileri gerçekten de insanların kafasını karıştıran bir konudur. Çünkü bu belirtiler bir sağlık problemi ya da psikolojik bir sorun ile de karıştırılmaktadır. Oysaki büyü etkisi altında olduğunuzda belirtilerin sizi derinden sarstığını bilmeniz gerekir. Çünkü bu sizin elinizde olmayan ve herhangi bir sebebi de olmayan belirtilerdir. İşiniz gücünüz rast gitmezken aynı zamanda hayatınız boyunca mutlu olamayacakmışız gibi bir sorun ile buluşmaya başlarsınız. Üzerimize icra edilmiş bir büyü varsa ve bu büyünün tesiri altına girmişseniz kesinlikle büyük büyük sonuçlar ile karşı karşıya kalırsınız Bu da sizin etkileri herhangi bir şeyle karıştırmamanızı sağlar.

 

Kendinize ya da sevdiğiniz birine büyü yapıldığına dair şüpheleriniz varsa sitemizde büyü belirtisi nasıl anlaşılır konulu yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Bu konuda bir çok görüş vardır. Ancak kısaca özetlemek gerekirse kişinin daha önce yaşamadığım hissetmediği anormal belirtilen üzerinde bir seyir seyretmesi durumunda kesinlikle bir büyünün etkisi altında olması muhakkak beklenmektedir. Sitemizde yer alan profesyonel medyum tarafından yapılan büyü belirti testi ile herhangi bir büyü tesiri altında olup olmadığımızı pratik bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

 

En Belirgin Büyü Belirtileri

 

Genellikle büyü belirtileri kendini net bir şekilde belli eden belirtiler içerisinde yer alır. Büyü cin belirtileri her ne kadar büyünün ne amaçla yapıldığına bağlı bir şekilde değişkenlik gösterse de genel olarak belirtebileceğimiz bazı etkiler vardır işte o etki ve belirtiler:

 

  • Üzerinde büyük etkisi olan kişiler köklü değişikliğe uğrarlar. Sevdiğinden ayrılırlar, fakirlik durumuna düşerler, aileleri ile bağlarını keserler, kariyerinde dibi görürler, sonsuza kadar işsiz kalırlar ve el attıkları hiçbir işten sonuç alamazlar.
  • Bu kişiler ruhsal bir çok işe uğrarlar. Mutluluklarını tamamen kaybederler ve hayattaki hiçbir şeyden herhangi bir mutluluk hissedemeyecek duruma gelirler.

 

  • Gaipten sesler duymaya başlarlar ve aynı şekilde duymakla kalmayıp bir şeyler de görmeye başlarlar
  • Vücudunda bazı fiziksel değişimler söz konusu olur. Örneğin yoğun saç dökülmeleri, tırnakların uzamaması, ciltte sebepsiz lekeler gibi.

 

  • Kişilerin sağlık durumunda da ciddi bozulmalar söz konusu olabilir. Nedensiz yere vücutta oluşan ciddi ağrılar, kesintisiz baş ağrıları, görmede ve işitme de bozukluklar.

 

  • Üzerinde büyü etkisi olan kişinin uyku düzeninde de tamamı ile bir bozulma söz konusu olur ve bu kişiler neredeyse hiç uyuyamazlar.

 

Büyünün belirtileri diyanet ve daha farklı yeterli kaynaklar da bu tür şekiller ile açıklanmaktadır. Bunlar gibi bir çok etkilere üzerinizde hissediyorsanız kesinlikle iyi bir medyum tarafına bakım yaptırmanız gerekmektedir.

 

Terk eden sevgiliye geri getirme duygusu nedir? Sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

Büyü Belirtilerinde Ne Yapılması Gerekir?

 

Eğer kendi kendinize herhangi bir büyü etkisi altında olduğunuzu fark ettiyseniz bunun bu şekilde devam etmesine kesinlikle izin vermemeniz gerekir. Sitemizde yer alan başarılı ve son derece profesyonel bir medyum ile çalışmayı düşünebilirsiniz. İlk olarak size büyü belirtileri testi yapılacaktır. Ancak unutmayın ki bu testi sadece ve sadece büyü gibi manevi konularda başarılı olan, havas ve ledün ilimlerine başarı arz eden medyum hocalar tarafından yapılmalıdır. Gerçek bir medyum hoca ile çalışacaksanız o hoca sizin üzerinizde hangi büyünün var olduğunu bize etki gösterdiğini bulur. Ve o medyum hoca üzerinizdeki büyüyü kaybetmek için çalışmalara başlar. Bakım hizmetinden sonra büyünün bozulması için uygulamalar başlar.

 

Manevi boyutta doğuştan ve sonrasında da profesyonel olarak geliştirilen bir yeteneğe sahip olan profesyonel medyum hocalar sizin ne kolaylıkla çalışabilirler. Onlar bu işin ehlidir ve unutmayın ki en iyisini daima onlar bilir. Herhangi bir büyü tesiri altında kaldığınızı düşünüyorsunuz zaman kaybetmeden bu hocalar ile çalışmalar yapmanız şarttır.

 

Büyü Belirtileri Nasıl Bozulur?

 

Bu alanda profesyonel olan bir medyum ile çalıştığınız zaman tesiri altında olduğunuz büyüden kurtulmanız mümkündür. Büyünün bozulduğunun belirtileri vardır ve medyum hoca bu belirtileri görene kadar sizinle çalışmaya devam edecektir. En nihayetinde üzerinizdeki büyüden kurtulmanız için çalışmalarını sonuçlandıracaktır ve sizi bu beladan kurtaracaktır.

 

Büyü bozma işlemleri daima ciddi ve hayati işlemlerdir. Öyle ki bu bozma işlemini kendi kendinize asla denemelisiniz. Veyahut işinde usta ve profesyonel olmayan bir medyum hoca ile çalışmayı aklının ucuna dahi getirmemelisiniz. İnternet sitelerinde yer alan sahtekar hocalardan uzak durmalısınız. Büyü gerçekten çok zor ve çok kuvvetli bir manevi uygulamadır. Büyü çözülmesi ise ondan daha da zordur. Bu nedenle büyü çözülme belirtileri görmek istiyorsanız gerçek bir medyumla çalışmanız gerekir.

Büyü Bozulurken Nasıl Belirtiler Ortaya Çıkar?

 

 

Herhangi bir büyünün etkisi altında olan kişiler direkt olarak bu büyüyü bozmak ister. Eğer ki profesyonel bir medyum ile çalışıyorsanız bu büyü kısa bir sürede bozulacaktır. Büyü bozulunca belirtileri direkt olarak ortaya çıkacaktır. Örneğin artık işleriniz rast gitmeye başlayacaktır ve büyük bir feraha ulaşmış gibi hissetmeye başlayacaksınızdır. Büyü ve tılsımların yapılması zor olduğu gibi bozulması ve çözülmesi de çok zordur. O nedenle kesinlikle işinde usta bir medyum ile çalışmanız gerekir. Hayatımızı altüst eden ve tüm sevdiklerinizden ayrılmanıza sebep olan bu büyü bozulduğu zaman artık yavaş yavaş hayatınızın eski düzenine geri döndüğünü fark edebilirsiniz.

 

Büyünün çözülme belirtileri kendini göstermeye başladıktan sonra artık hayatınızda eskisi gibi hatta belki de eskisinden daha mutlu bir şekilde bağlanmaya başlarsınız ve bütün sorunlarınızın ortadan tek tek  kalktığına şahit olursun.

 

Bakım hizmeti ve büyü bozulması gibi hizmetler alabilecek olduğunuz medyum hocalar ile belirgin büyü belirtileri hakkında konuşup bu belirtilerin üzerinizden tek tek kalktığını görebilirsiniz. Bu sayede hayatınızın harap olmasına neden olan her şeyden hızla uzaklaşabilir artık hayalini kurduğunuz hayata erişebilirsiniz. Çünkü artık üzerinizde herhangi bir büyük belirtisinin olmadığını fark edersiniz.

Bağlama Büyüsü Nedir, Bağlama Büyüleri Nasıl Yapılır?

Bağlama büyüsü nedir? Etkisi uzun sürebilecek bağlama büyüleri nasıl yapılmalıdır? Bağlama büyüsü yapılmadan olur mu? Bağlama büyüsü kimler yapabilir?

 

Bağlama büyüsü yapıldıktan sonra etkisi ne kadar devam eder? Bağlama duası yapılışı konusunda ayrıntılı detaylı bütün bilgilere yazı içerisinde yer verilmektedir.

 

Bağlama büyüsü ile sevdiğiniz insanın size aşık olmasını istediğiniz sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiyi bir ömür boyu yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Evlilik içerisinde olan sorunları eşinizin yaptığı olumsuz hareketleri engellemek amacıyla sevgisini daha özel hale getirebilmek için bağlama büyüsü gerçekleştirebilirsiniz. Genellikle eşlerin eve bağlanması birbirine kenetlenmesi daha çabuk olmaktadır. Bütün bunları medyum hoca bilgileri ışığında gerçekleştirebilirsiniz. Yapılacak bağlama büyüsü işini iyi bilen kişilerden danışılarak yapılması daha uygun olmaktadır.

 

Bağlama Büyüsünün Amacı Nedir?

 

Bağlama büyüsü yapmanın birçok nedeni bulunmaktadır. Bütün bunları sıralayacak olursak

 

  • Bağlama büyüsü sayesinde sevdiğiniz Aşık olduğunuzu hissettiğiniz kişiyi uzun süre boyunca yanınızda tutmayı sağlayabilirsiniz.

 

  • Evlilikte sorunlar ortaya çıkabileceği gibi Bunun tam tersi sadakati bağlama büyüsü sayesinde oluşturabilirsiniz.

 

  • Eski sevgili veya birlikte olmak istediğiniz kişiyle bağlama büyüsü uygulaması sayesinde birçok duygularınızı düşüncelerinizi istediğiniz şekilde yönlendirme fırsatı olabilirsiniz.

 

  • İntikam almak için bağlama büyüsü kullanmak eski sevgiliye karşı yapılabilecek en özel uygulama şekli olacaktır.

 

Bütün bunları gerçekleştirmek isteyen kişiler Medyum hocaya danışarak Bağlama büyüsünün nasıl yapıldığı konusunda detaylı bilgiler alabilir.

 

Aynı zamanda özel tılsımlar yazdırılıp bağlama büyüsü nasıl yapılır? detayları daha ayrıntılı öğrenebilirsiniz.

 

Bağlama Büyüsünün Yapılmasının Sonucunda Neler Olur?

 

Bağlama büyüsünün yapılmasının sonucunda olumlu durumları yakalamak mümkündür. Özellikle aşkın sevginin bağlılığın sürekli hale gelebilmesi için hayalinizde canlandırmış olduğunuz özlem duyduğunuz her türlü kişiye karşı bağlama büyüsü gerçekleştirebilirsiniz. Duygularınızın en iyi şekilde tamamı erdiğini böylece görebilirsiniz. Bağlama büyüsü yaptığınız kişi sizinle birlikte olabilmek için gerekli çabayı gösterecektir. Sizler nerede olursanız olun bağlama büyüsü yaptığınız kişiye sizleri arayıp bularak ömür boyu birlikteliğinizi oluşturabilirsiniz. Evliliklerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini çiftler arasında güzel bağların oluşmasını bağlama büyüsü sağlamaktadır. Özellikle eşlere karşı bağlama büyüsü yapıldığında yuvaların daha iyi sağlam bir şekilde oluştuğu görülmektedir. Eşlerden herhangi birisinin gözünün dışarıda olmamasına bağlama büyüsü ile sağlayabilirsiniz. Üstelik sadakatinin en iyi şekilde oluşması bağlama büyüsü sayesinde gerçekleşmektedir. Ailelerin sorunsuz bir şekilde çocuklarına büyütmesi aile bağlarının daha özel bir kaliteli ortam içerisinde ilerlemesi için bağlama büyüsü yapılmaktadır. Bağlama büyüsünün daha hızlı gelişmesi etkisiyle daha iyi ortaya çıkarması için medyum hocalara danışmak onlardan destek almak doğru bir tercih olacaktır.

 

Erkeğe Yapılan Bağlama Büyüsü

 

Erkeğe yapılan bağlama büyüsü neticesinde kadınlar her zaman istediği amaca ulaşmakta zorlamayacaktır. İstedikleri erkeği kendine bağlayarak büyü etkisi kayboluncaya kadar her şeyi özel bir şekilde yaptıracaktır. Erkeğe yapılan büyü değişik niyetlerle gerçekleşmektedir. Bu iyi niyetli veya kötü niyetli olacak şekilde değişik yöntemlerle gerçekleştirilir. İçten duygularla bir kadın eşine bağlama büyüsü yaptığında her şeyin doğal şekilde ilerlediği görülecektir. Fakat bunun tam tersi bir erkekten intikam almak amacıyla büyü yaptırmak gerekirse bunun sonucu geri dönüşü olmayan bir şekilde gerçekleşir. Bağlama büyüsü iyi niyetli veya kötü niyetli yapılabileceği için medyum hocadan bu konuda bilgi almak her şeyin yolunda gitmesini sağlayacaktır. Özel tılsımlar hazırlayan medyum hoca karşısında niyetinizi doğru bir şekilde belirtmeniz bağlama büyüsünün etkisini ve kuvvetini arttıracaktır. Yapılacak hatalar çok kötü sonuçlar doğurabilir.

 

Evde Bağlama Büyüsü Yapılabilir Mi?

 

Evde bağlama büyüsü yapılabilecek bir uygulamadır. Bunu gerçekleştirmeden önce kaynaklarını ve medyum hocanın bağlama büyüsü hakkında vereceği bütün detayları bilmek gerekir. Yapılacak bağlama büyüsü için ritüellerin doğru olarak uygulanması için bağlama büyüsünün evde yapılabilecek tüm detaylarının ele alınması gerekmektedir. Bağlama büyüsünü evde gerçekleştirmek için büyü yapacak kişi bağlayacak kişinin uygun kişi olup olmadığına doğru karar vermesi gerekir. Farklı etkiler ortaya çıkaran bağlama büyüsü uygun kişiye yapılmadığı takdirde olumsuz sonuçlar yaratabilir. Tercihler genellikle tespit edilirken medyum hocaların fikirleri her zaman önem kazanmaktadır hocadan özel tılsım sözcükleri öğrenmek gerekir. Dualar ve tılsım sözcükleri öğrendikten sonra evde karanlık ve sessiz bir ortam tespit edilmelidir. Bu ortama tespit ettikten sonra bağlama büyüsünü uygulamaya başlayabilirsiniz. Bağlama büyüsü için belirlenmiş tılsımla sözcükler söylenirken içinizden tamamen tercih ettiğiniz kişinin adını söyleyerek büyüğünün etkisini ertesi gün gösterdiğini hissedeceksiniz. Kısa zaman içerisinde kendinize bağlanmak istediğiniz kişinin bu konuda adım attığını gördüğünde bağlama büyüsünün medyum hocalar sayesinde ne kadar çabuk gerçekleştiğini görebilirsiniz.

 

Bağlama Büyüsünü Kimlerin Yapması Gerekir

 

Bağlama büyüsü yapmaya ve yaptırmaya karar verildiğinde rastgele kişilere gidilmemesi gerekmektedir. Bu konuda gerekli detaylar yazımız içerisinde ayrıntılı bir şekilde verilmektedir. Büyü yapma konusunda kendini yetiştirmiş medyum hocaların tercih edilmesi yapılması istenen büyünün daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Bütün büyülerin etkisini çabuk göstermesini istiyorsanız bağlama büyüsü bunların içerisinde en önemlisidir. Büyünün doğru gerçekleştirilmesi karşı tarafın her zaman faydasına olacaktır. Bu sayede evlilikler doğal bir şekilde ilerlemesi sağlanacak eşinizin sadakatinin yükselmesi sağlanacak ve her geçen gün sevgisinin daha da arttığını göreceksiniz. Bununla birlikte aşık olunan kişi kadın ve erkek fark etmeksizin sadakati daha yüksek gerçekleşecektir. Bağlama büyüsü yaptığınız kişi istediğiniz yerde sizinle hayatı daha güzel yaşayacaktır. Çocuklar da bağlama büyüsünü anne ve babaları için gerçekleştirebilir. Hatta evliliği yolunda gitmeyen anne ve baba için bağlama büyüsü yapmak için medyum hocaya danışabilirsiniz. Bütün özel durumları değerlendirip özel sonuçların ortaya çıkmasına istiyorsanız profesyonel medyum hocalara danışmak bağlama büyüsünün etkisini daha olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır.

 

Bağlama Büyüsü Nasıl Uygulanır?

 

Bağlama büyüsünün uygulanmasında takip edilmesi gereken özel adımlar bulunmaktadır. Burada büyüyü yapacak kişinin gerekli uygulamaları takip etmesi gerekir.

 

Bağlama büyüsü uygulaması öncesinde gerekli ritüellerin ve uygulanması gereken özel tılsımların özel sözcüklerin ne olduğu medyum hocadan öğrenerek başlangıç yapılmalıdır.

 

  • Karanlık ve sessiz bir ortam tercih edilmelidir.

 

  • Belirlenen hayvanlardan süt alınarak belirlenen kaplarda bu sütlerin korunması gerekmektedir.

 

  • Temiz bir kağıda genellikle bağlama büyüsü uygulaması esnasında ‘’ya mülaki’’ yazılır.

 

  • Sonrasında Aşık olduğunuz sevdiğiniz kişiye ait 2 adet fotoğraf temin etmeniz gerekmektedir.

 

  • Sevdiğiniz kişiye ait resimlerden birisini sağ elinize diğerini sol elinize almalısınız.

 

  • Resimlere sürekli bakarak gözünüzü ayırmadan 41 defa ‘’ya mülaki’’ diyerek kişinin adını Söylemelisiniz.

 

  • Bunların sonrasında boş bir kağıt üzerine temin ettiğiniz iki resmi yapıştırmalısınız.

 

  • Resimleri yapıştırma işleminden sonra 14 gün süre ile yattığınız ortamda duvara sabitlediğiniz resimler Bu süre boyunca burada kalmalıdır.

 

  • Medyum hocalarım uygun gördüğü hayvanlardan temin ettiğiniz sütleri üzerine 14 defa sevdiğiniz Aşık olduğunuz kişinin ismini söyleyerek üflemelisiniz.

 

  • Üzerine ismini üflediğiniz sütleri hızlıca içmelisiniz.

 

  • Bütün bu işlemler yapıldıktan sonra Bağlama büyüsünü tamamlamış olacaksınız.

 

Üç gün içerisinde bağlama büyüsünün etkisini gösterdiği aşık olduğunuz kişinin aşkını sizlere çok hızlı bir şekilde gösterdiğini hissedeceksiniz. Bunun etkisini aşık olduğunuz kişinin sizi rüyasında görmesi ile başlayacaktır. Bunun sonucunda ömür boyu hiç ayrılık görmeden bağlama büyüsünün etkisini hissedebilirsiniz. Bütün bu verilen bilgiler medyum hocalara danışılarak daha sağlıklı daha sağlam daha etkili daha uzun süreli gerçekleşmesi mümkündür. Medyum hocalara danışarak gerçekleştirilmiş olan bağlama büyüsü sonucunda aşık olduğunuz kişiyle sırılsıklam bir aşk yaşayabilirsiniz. Ömür boyu etkisini sürdüreceği için hiç yanınızdan ayrılmadan aşkınızı sevginizi beraberliğinizi evliliğinizi özel bir şekilde devam ettirmeniz sağlanmaktadır.

 

Bağlama Büyüsü Sonucunda Neler Gözlemlenir?

 

Bağlama büyüsü sonucunda etkisi yüksek olacak tılsımlar sayesinde karşınızdaki kişinin davranışlarında değişmeler meydana gelecektir. Bağlama büyüsü yapıldıktan sonra en önemli özelliklerin başında bağlama büyüsünün iki taraf açısından da memnuniyet verici şekilde gerçekleşmiş olmasıdır.

 

Bağlama büyüsü gerçekleştikten sonra karşı taraf sosyal çevresinden uzaklaşarak içine kapanmakta ve sadece bir kişi üzerinde bağlılığını göstermektedir.

 

  • Büyü yapan kişiyi düşünerek onunla bir araya gelmek isteyecek ve ondan asla ayrılamayacaktır.

 

  • Sabahları uyandığı andan itibaren kendisine bakmanın yerine sevdiği kişiyi görmeyi tercih edecektir.

 

  • Genellikle büyünün etkisinde olanlar ruhsal bir çöküntü içerisine girerek hiçbir şey yapamayız duruma gelecektir.

 

  • Genellikle büyünün etkisinde olanlar uyku düzenlerinin kaçtığını düzensiz bir uyku durumunu yaşadıklarını hissedecektir.

 

  • Konuşmalarında veya diğer davranışlarında aksaklıklar ortaya çıkacaktır. Kekeleyerek konuşma veya kesik kesik konuşma olaylarının ortaya çıktığı görülmektedir.

 

  • Rüyalar görmekte kabus şeklinde rüyalarının etkisinde kalabilirler.

 

  • Bunun dışında büyü gerçekleştiren kişinin suratı sürekli büyü etkisi altında olan kişinin gözü önünde olacaktır.

 

  • Belirtilen bütün bunların gerçekleşmesi iki haftalık bir süreyi bulacaktır.

 

  • 2 hafta sonra büyü tamamen etkisini kişi üzerinde göstereceği için hareketlerinde bu belirtiler açık bir şekilde görülür.

 

  • Çok sevdiğiniz kişiyi kendinize bağlayarak amacınıza ulaşmış olacaksınız.

 

Eşini kendine aşık etmek isteyen bağlamak için gerekli duaları öğrenmek isteyenler yazımızda ayrıntılara ulaşabilir.

 

Eşe Yapılan Bağlama Büyüsü

 

Eşe yapılan bağlama büyüsü etkisiyle çiftler karı koca ilişkisinin evlilik kurallarını en iyi şekilde devam ettirecektir. Eşe yapılan büyü hakkında yapılması gerekenler sıralanacak olursa

 

  • Bunun için temiz bir fincan temin etmelisiniz.

 

  • Bunun sonrasında fincanın kulpu kırılmalıdır.

 

  • Beyaz bir kağıda eşinin adını Doğum tarihini soyadını babasının ve annesinin adını yazmalıdır.

 

  • Kağıdın üzerine eşin adı siyah kalemle daire içine alarak yazılmalıdır.

 

  • Sonrasında hazırlanan beyaz kağıt küçük parçalar halinde ayrılmak için yırtılmalıdır.

 

  • Kağıt yırtılırken büyü yapan kişi kendi adına söylemelidir.

 

  • Kağıtlar yırtılarak parçalara ayrıldıktan sonra fincanın içine yerleştirilir.

 

  • Fincanın içine kolonya dökülmek suretiyle kağıtlar yakılır.

 

  • Kül haline gelen yanan fincanın üstündeki kağıtların üzerine toz şeker serpilir.

 

  • Hazırlanan karışım üzere peçete ile kapatılır.

 

  • Bir süre sonra bütün bu işlemleri bitirmenin ardından fincanın içinde yakılan karışım yakında bulunan deniz veya Göle atılır.

 

  • Göle veya denize karışım dökülürken 4 defa kendi adınızı 4 defa Eşinizin adını söylemeniz gerekir.

 

  • Bütün bu adımları yaptıktan sonra Bağlama büyüsünü tam anlamıyla yerine getirmiş sayılırsınız.

 

Etkili bir bağlama büyüsü için medyum hocaya danışmak ondan fikir almak büyülerin daha etkili olmasını sağlayacaktır.

 

Sadece oradan buradan duyularak yapılan büyüler yerine Medyum hocaları tavsiyeleri ile yapılan büyülere daha çok önem verilmesi gerekir.

 

Birinin Bağlayarak Kendine Aşık Etme Büyüsü

 

Birini bağlayarak kendine aşık etme büyüsü neticesinde tercih ettiğiniz kişiyi kendinize özel bir şekilde bağlayabilirsiniz. Bütün bunları gerçekleştirmeden önce niyetinizin özel olması gerekir. Gerekli ritüeller özel dualar özel tılsımlar sayesinde sevdiğiniz kişiyi aşık edebilirsin. Özlem duygusunu aşk duygusunu kısa süre içerisinde hissetmeye başlayabilirsiniz. Aşık etme büyüsü ile özellikle medyum hocaların vermiş olduğu yöntemleri uyguladığınızda 7 gün içerisinde karşı tarafın büyü etkisini gösterdiğini hissedebilirsiniz. İstediğiniz erkeğin veya kadının bağlama büyüsü sayesinde size aşık olmasını istiyorsanız medyum hocalara danışarak doğru yolu izleyebilirsiniz.

 

Bağlama Büyüsünü Bozmak İsteyenler Ne Yapmalı?

 

Bağlama büyüsünü bozmak isteyenler öncelikle medyum hocalara danışması gerekir. Büyü bozmak büyü yapmaktan daha zor bir işlem olacağı için özellikle işinde uzman bu konuda bütün ritüelleri bilen medyum hocaların bağlama büyüsü hakkında söyleyeceklerini bizzat takip etmek gerekir. Medyum hocalar büyü bozulması için özel tılsımlar yazacaktır. Kendi kendinize gerçekleştirmeniz mümkün olmayan bu yöntemleri medyum hocalar sayesinde 3 saat içerisinde bağlama büyüsünü bozma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bağlama büyüsü bozmak için özel dualar okunması gerekir. Sabah akşam sürekli okunması gereken Felak ve Nas sureleri medyum hocaların tavsiye ettiği yöntemlerle uygulandığında bağlama büyüsünün etkisini kaldırabilirsiniz.

Bağlama Duası