Vefk ve Muska Nasıl Katlanır, Nasıl Taşınması Gerekir, Kullanımı Nasıl Yapılmalıdır?

Vefk ile muskalar nasıl katlanır? nasıl taşınması gerekir dikkat edilmesi gelenler yapıl

Vefk ile muskaların katlama şekli nedir, nasıl yapılır, bu noktalar merak edilir ve sıkça vefklerin ve muskaların desteklerinden yararlanmak isteriz. Bunun yanısıra, Vefk ile muskalar ne için yapılır, muhabbet için yapılabilir, iki insanın arasının iyi olması, samimiyetin artması için yapılabilir. Korunma amaçlı olarak, kısmet açma amaçlı olarak, sağlık bulma amaçlı olarak şifalanmak amaçlı olarak, yapılabilir. Vefk ile muskaların içinde, manevi güçlerin simgesel olarak belirlenmesi ile kuvvetli cisimlerin üzerinde yaradanın, Allah ın isimlerinin yazılması işlemi yapılır. Özel anlamı ve kuvveti olan vefk ile muskaların, taşınmasına, saklanmasına, kullanılmasına çok dikkat edilmesi gerekir. Yazımızda vefk ve muska nasıl katlanır, taşınır ve saklanır, bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Vefk ile Muska Nedir

Vefk ile muska nedir bu sorunun yanıtını halk arasında çok kişi merak eder. Muskalar kişileri hastalıklardan, kem gözlerden, nazardan, kişileri uzaklaştırmak için kullanılır. Bunlar muska yapılan kişi tarafından boyunda taşınır, üç köşeli şekilde katlanır ve kuvvetli bir manevi uygulamadır. Muska kelimesinin Arapça olarak anlamı nüsha olup, Türkçemizde yaygın olarak muska kelimesi kullanılmaktadır.

Muska ile vefkler, hastalıklardan korumak, güç ve şifa vermek, kısmet açmak, kem gözlerden korumak, gibi niyetlere yapılan uygulamalardır. Genellikle üçgen şeklinde, gümüş, meşin ya da teneke malzeme üzerinde kalıplar içine yerleştirilir ve boyuna asılarak kullanılır. Bazı muska ile vefklere sadece Allah ın adı, sure, ayetler ve hadisler yazılabilir ya da Allah ın melekleri ya da efsane ya da kutsal bazı kişilerin isimleri de yazılabilir. Manevi anlamda ilim sahibi, irfan sahibi medyumların, hocaların hazırladıkları muska ile vefklerde şu noktalar da bulunabilir,

Normal kişilerin anlaması mümkün olmayan tılsımlı kelimeler, sözler

simgeler

Yıldız işaretleri

numaralar,

ebced hesapları

rumuz ile işaretler

insan ile hayvan resimleri

garip  birtakım hayvan şekilleri

Muskalar içeriğinde yazılan, sureler, ayetler ve hadisler ya da dualar İslam dönemine ait olmakla birlikte, diğer bilgi detaylarının İslamiyet öncesi döneme ait olduğunu belirtmek gerekir.

Doğru Vefk Katlama Şekli

Muska ile vefkler kişinin üzerinde taşınması amacı ile yapılabilir. Bu durumda, uygun şekilde kişinin üzerinde taşınması lazımdır. Buna göre yazılma ve okunma işlemlerinin tamamlanmasının ardından uygun şekilde katlanarak, vefk ya da muskalar kişinin üzerinde taşınır. Katlanması ya da taşınma usullerine yüzde yüz uymamanın elbette etkisi açısından sakıncası olmamakla birlikte, elbette düzgün ve kaliteli bir iş olması noktasında mutlaka uygun şekilde katlanması lazım gelir.

Son yıllarda, kalitesiz ve işinde bilgisi olmayan hocayım diyenlerin elinde, maalesef, gelişigüzel hazırlanmış, asla nizami olmayan şekilde katlanmış, üçgen değil, gelişigüzel kare ya da dikdörtgen olarak katlanmış şekillerde muskalar, vefkler hazırlanmaktadır. Ardından, asla yukarıda malzemeler ile değil naylon poşet ile yapıştırılarak taşınması için verilmektedir. Bu şekilde bir muska katlamak ya da vefk öncelikle, içinde bulunan kutsal kelimeler ve maneviyatı açısından büyük saygısızlıktır. Bu nedenle, kağıt muska şeklinde nasıl katlanır, sorusunun cevabını aramak çok önemlidir.

Vefk ile muskaların manevi kuvvetini bilen ve hürmet eden kişiler katlanmasında kesinlikle doğru yöntemleri tercih ederler. Muskanın doğru katlanması şu şekilde olur,

-Kağıt kendi üzerinde iki defa, gerekli ise daha fazla sayıda katlanır ve bir şerit haline getirilir.

-Birinci katlama, kağıdın tam köşesinden değil de biraz daha iç kısımdan olmalıdır.

-Kağıt, sonrasında bir sonraki katlama yerinden, çapraz olarak katlanır, Alt kısımdan artan uç ise kağıdın uzunluğuna göre ya da ilk katlanan yerin köşeden uzaklığına göre, bir sonraki katlamada ortadan kaybolur.

-Ardından kağıdın üçgen şeklinde katlanmasına devam edilir

-Katlamanın en son aşamasına gelindiğinde, tekrar üçgen olarak yapılmayacak bir kısım kalmışsa, bu parça üçgenin üzerinde kıvrılır, kapatılmaz.

-Arta kalan bu kısım, katlama yerindeki aralıktan sıkıştırılarak yerleştirilir.

Muska katlamak, yukarıda seviye seviye anlatıldığı üzere, gerçekten özen isteyen ve deneyimle net olarak öğrenilen bir işlemdir. Elbette zamanla, muska ile vefklerin katlanmasına doğru seviyeye ulaşılır. Havas ilmi ile ilgilenmek isteyenlere hocaların tavsiyesi de budur. Kendinize ya da yardımcı olmak istediğiniz bir kişiye hazırlamadan önce, sayısız denemeler yaparak bu konuda el alışkanlığı edinmek yerinde olacaktır.

 

Muska Katlarken Yapılmaması Gerekenler

Muskaların katlanması sırasında birçok hata yapılmaktadır. Bu hataları yapanlardan biri olmamak için, muska katlama usullerini çok iyi incelemek ve in bilgi almak gerekmektedir. Tavsiyelere kulak vermek ve bunlara uymak da önem taşımaktadır. Tarih boyunca, geleneksel olarak muskaların yapılmasında, usulüne uygun katlanan muskalar, sonrasında mumlu bezler ile hazır hale getirilirdi. Mumlu beze ulaşmak geçmişe oranla, günümüzde çok kolay olmamakla birlikte, internet üzerinden temin edebileceğiniz adresler bulunmaktadır. Ayrıca mumlu bez benzeri bir bezle de usulüne uygun şekilde katlama yapabilirsiniz.

Havas ilimlerinde malzemeleri doğal malzemelerden seçmeniz çok önemlidir. Günümüzde maalesef bazıları sentetik malzemeler de muskaları hazırlamaktadır ancak bu doğru değildir. Mümkün olduğu kadar doğal malzemelerin kullanılması gerekmektedir. Ayrıca muska nasıl katlanır bunu bilmeden, bu işe girişmek kesinlikle doğru değildir. Manevi yönden bu işte ileri gelen alimler de mutlaka muska katlamanın bilinmesini ve bundan sonra bu işe girişilmesini salık vermektedir.

– Kare şeklinde olan kağıdın, iki ya da gerekli olmaması durumunda daha fazla sayıda katlanması, bu şekilde uzun şerit hale getirilmesi,

-Katlamanın yapılacak kısmından, kıvrılan kağıdın üçgen şeklinde kıvrılırken, dikkatsizlik yapılarak normalin üzerinde büyük üçgen yapılması,

-Üçgenin üç kenarlarının birbirine kesinlikle eşit olmaması

-Kağıdın üçgen şeklinde kıvrılmak istenmesine rağmen, işlem sonucunda tam bir üçgenin olmaması

tüm bu noktalara dikkat edilmemesi ve muska katlarken yapılmaması gerekenler konusunda bilgi sahibi olmak ve bu şekilde dikkatli olup başarılı sonuçlara ulaşmak söz konusu olacaktır. Eşini kendine aşık etme bağlamak için dualara ve birçok duaya sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Katlanıp Sarılan Muskanın Taşınması

Muskanın hazırlanması ve katlanması gerçekten son derece önemlidir. Ancak usulüne uygun olarak hazırlana muskanın, doğru şekilde taşınması da büyük önem taşımaktadır. Muskanın kullanım alanları ise şunlardır,

-hastalıkların şifa bulması, iyileşme için,

-büyü bozma işlemlerinde,

-nazardan korunma amaçlı,

-cinlerden korunma amaçlı,

-insanlardan korunma amaçlı

Muska her şeyden önce Allah ile peygamber kelamıdır. Bu nedenle, muska taşıyan kişilerin üzerilerinde ne kadar anlamlı ve önemli bir unsuru taşıdıklarının bilincinde olmaları lazımdır. Manevi unsurları ile elbette muskaların kişilere yararı olur, zararı olmaz ancak usulüne uygun taşınmaması bazı zararlara neden olabilir.

Muska taşınmasında dikkat edilmesi gereken en temel kural, muska bezi sarılması olarak ortaya çıkmaktadır. Muska bezi sarılması ile dikilmesi sırasında, iğne kesinlikle kağıda temas etmemelidir. İğne kağıtla temas ederek delerse artık o vefk ya da muskanın işlevinden hayır gelmez. Usulüne uygun bir şekilde hazırlanan ve katlanan muskaların, balmumu ya da bir muşamba ile katlanması, deri kılıfa da bundan sonra geçirilmesi gerçekten çok yerinde olacaktır.

Vefk Kullanımı Nasıl Olmalıdır

Muska yada vefkleri kullanırken, banyoya girebilirsiniz, tuvalete ya da banyoya da girebilirsiniz. Ancak yine de muska üzerinizdeyken, banyoya girmeniz çok uygun olmayacaktır. Banyo yaparken çıkarmanız ve bu ihtiyacınızı giderdikten sonra tekrar muskanızı boynunuza takmanız çok daha yerinde olacaktır. Muska ya da vefk kesinlikle düşürülmemelidir, öylesine, dikkatsizce bir yere de atılmaması lazımdır. Muskanın sürekli olarak kişinin üzerinde gündüz gece taşınması gerekmektedir. Aksi durumunda, örneğin bir hocadan, medyumdan yardım alarak kendisi tarafından özenle hazırlana muskayı takmazsanız, alıp bir  yere atarsanız bunun asla bir faydası olmaz. Kazara, kastınız olmadan muskanızı düşürmeniz durumunda hemen alarak yeniden takmanız ve kullanmaya devam etmeniz gerekmektedir.

Muska ile vefkleri kişi şahsı için yaptırabilir. Elbette sevdiğiniz için, evlatlarınız, eşiniz, aile bireyleriniz, sevdiğiniz bir dostunuz için de bu şekilde destek almak mümkündür. Anneler askere giden evlatlarının kötülüklerden korunması için muska desteğine çokça başvurmaktadır. Bu durumda, muskanın manevi gücü ile kötülüklerden koruyacak ve askerliğin ferah geçmesi söz konusu olacaktır. Ayrıca kısmetlerinin açılması için de anne ve babalar, çocukları için muska desteği alabilirler. Muskanın manevi gücü olumlu enerjilerin kişiye yüklenmesine, yıldızı düşükse kısmetsizliğin artık giderilmesine olanak sağlar. Sağlık elbette hepimiz için en önemli konulardan biridir. Sağlığımızı korumak ya da sevdiklerimizin sağlığını korumak için manevi güçlerden yardım almak çok önemlidir. Bu nedenle muska ya da vefk yapılabilir. Öte yandan, çeşitli rahatsızlıklar yaşayan sevdiklerimizin korunması, şifa bulması için de muska desteği almak son derece yerinde olacaktır. İki sevenin birbirine muhabbetle bağlanması noktasında da muska desteği almak mümkündür. Özellikle eşinin ya da partnerinin kendisinden soğuduğunu düşünen çiftler için bu şekilde bir yardım yerinde olacaktır. Bu yardımı almak için de bilen bir hocadan ya da medyumdan yardım almak büyük önem taşımaktadır. Büyü bozma konusunda destek almak ve muskaların gücünden yararlanmak da gerçekten önemlidir. Büyüler psikolojimizin bozulmasına neden olur, irademizi sakatlar, istemediğimiz halde irademizin dışında bir niyetin gerçekleşmesi için harekete geçeriz. Fiziksel olarak da olumsuz etkileri vardır. Uykusuzluk, sinirlilik gibi durumlar söz konusu olmaya başlar. Kişi belki de kendisi büyü yapıldığını anlamaz ancak büyüklerinin nasihati olursa kesinlikle bunu dikkate alması lazımdır.

Vefk ya da muska desteği almak için mutlaka güvenilir hocalardan destek almaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Doğru hocanın ya da medyumun seçilmesi çok önemlidir. Hoca ilk aradığınız, ilk iletişim kurduğunuz andan itibaren, sizinle doğru iletişim kuran biri olmalıdır. Ona bir soru sormak için aradığınızda, sizi terslemeden sorularınıza yanıt vermelidir. Ayrıca verdiği cevaplar bilgili olduğunu gösteren şekilde, dolu içerikli olmalıdır. Yoksa size bu kişi yardımcı olamaz, ayrıca gerçek bir medyumdan ya da hocadan alacağınız desteği almanız noktasında zaman kaybı yaşamanıza neden olur. İşte bu nedenle dikkatli olmalı ve olumlu medyum yorumlarına sahip olan kişileri tercih etmelisiniz.

Bir de muska ile vefklerin hocanızın nasihatlerine uygun kullanılması da çok önemlidir. Nasıl taşınır ve hocanız size hangi duaları okumanız gerektiği konusunda bilgi verirse, buna göre siz de dualarınızı ihmal etmeden okumalısınız. Bu şekilde, niyetleriniz gerçekleşecektir ve hocanızın emekleri de boşuna gitmeyecektir.

maması gerekenler nelerdir. Yazımızda detaylı bilgileri bulacaksınız.

Büyüler Esma ve Ayetlerle Bozulabilir mi? Büyü Bozmak İçin Ne Yapmalı?

Büyüler esma ve ayetlerle bozulabilir mi, büyü bozmak için ne yapmalı? Detaylı bilgiler için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Büyülerin bozulması çok eski zamanlardan bu yana medyumların en çok zorlandıkları işlemler olmuştur. Bu işlemleri yapacak olan medyumların çelik gibi sinirlere sahip olması ve aynı zamanda sabırlı olması çok önemlidir. Her medyum büyü bozma işlemi yapamadığı gibi aynı zamanda tüm büyü bozma işlemlerinden de sonuç alınacağına dair bir garanti yoktur. Bu sebeple insanların bu tarz işlemler hakkında talepleri olduğu zaman çok dikkatli olmaları gerekir. En çokta kara büyülerin etkilerine girmiş olan kişilerin kısa zaman içinde kurtumalarını sağlamak için önemli olan bu işlemler de dikkat edilmesi gereken birçok önemli konu vardır.

Kullandıkları tekniklerden kısa zaman içinde sonuç almaları gereken medyumlar insanları yaşadıkları sıkıntılardan kurtarmaları gerekir. Özellike bu işlemler de yapılacak her türlü hatanın ilerleyen zamanlar da büyü etkilerini çok daha ciddi boyutlara ulaştırabileceğini kesinlikle unutmamak gerekir. Kara büyülerin Esma-ül Hüsnalar ve ayetler ile bozulması medyumların en çok kullandıkları tekniklerden biridir.

Ancak bu Esmaların hangileri olduğu ve nasıl okunacakları da çok önemlidir. Aynı zamanda bu okuma işlemlerini yapacak olan medyumların nefeslerinin de çok güçlü olması ve büyülerin etki durumlarını her zaman yakından takip etmeleri de gerekir. Büyülerin esma ve ayetlerle bozulabilmesi insanların bu konular hakkında en çok yaptıkları araştırmaların başında gelir. Özellikle bu işlemler hakkında gerçek medyumlara ulaşarak kendilerine kesinlikle büyü bozmak için ne yapmalı gibi soruların yanıtlarını almak insanların büyü bozma işlemleri büyü bozulurken fiziksel ve ruhsal hissedilenler hakkında merak ettikleri tüm bilgileri elde edebilmelerini sağlayabilir.

 

Büyüler Nasıl Bozulur?

İnsanlar kendilerine sıkıntı veren ve hayat kalitelerin her anlamda düşürebilen kötü enerjilerin etkilerinden kısa zaman içinde kurtulmak istediklerin de yapmaları gereken şey hemen güvenilir bir medyum bulmak ve kendilerinden büyü bozma işlemleri hakkında yardım almaktır. Bu işlemlerin nasıl yapıldığı kadar aynı zamanda ne kadar zaman içinde sonç verecekleri de çok önemlidir. Büyülerin nasıl bozulacağını bilen medyumların sayıları her zaman çok azdır. Bu sebeple bu işlemler hakkında herkese güvenmemek ve kesinlikle en doğru medyum seçimini yapana kadar asla harekete geçmemek gerekir.

Büyülerin bozulmaları için farklı teknikler kullanılabilir. Ancak bu işlemlerin ne kadar zaman içinde sonuç vereceğini bilmek kesinlikle mümkün değildir. Bu sebeple büyü bozma işlemini yapan medyumların sabırlı ve dikkatli olmaların da her zaman fayda vardır. İnsanlar bende büyü olduğunu nasıl anlarım, bu konuda kimlerden yardım almalıyım veya bu işlemler gerekten de beni büyülerin etkilerinden kurtarmak için yeterli mi gibi konular hakkında en doğru bilgileri elde etmeye özen göstermelidirler.

Çok farklı amaçlar ile yapılabilen büyü işlemlerinin etkileri kimi zaman çok güçlü olabilir. Özellikle insanlara fiziki veya manevi anlamda zarar verebilen büyülerin etkilerinden en kısa zaman içinde kurtulabilmek için gönül gözü açık, manevi ilimlere hakim ve daha önce de büyü bozma işlemleri yapmış olan medyumlardan yardım almak gerekir. Bu işlemler de mutlaka çok önemli tılsımların harekete geçmesini sağlayacak olan önemli sözlerin doğru bir sistem ile okunması gerekir.  Aynı zamanda bazı medyumlar bu işlemleri yaparken vefk, muska veya zikirlerden de yardım alabilirler.

 

Büyünün Olduğu Nasıl Anlaşılır?

İnsanlar kimi zaman ortada herhangi bir neden olmadığı halde çok ciddi manevi veya fiziki sıkıntılar çekebilirler. Bu durum birçok kişinin başına gelmiştir. İnsanlar bu sıkıntıların geçmelerini bekleyebilirken kimi zaman ise bu sıkıntılardan kurtulabilmek için çok farklı yollara başvurabilirler. Özellikle manevi işlemler ve büyüler hakkında bilgileri olan kişiler bu gibi durumlara neden olan şeyin aslında bir büyü olduğunu hemen tahmin edebilirler. Bu sebeple bu sorunları yaşayan kişiler genelikle güvendikleri bir medyumun kapısını çalarak kendilerinden yardım almak isterler.

Büyü olup olmadığını nasıl anlarız sorusuna kısa zaman içinde yanıt bularak kendilerini ve sevdikleri kişileri koruma altına alacaklarını bilen insanlar medyumlardan bu konu hakkında yardım almanın en doğru yol olduğunu düşünürler. Medyumlar insanların üzerlerin de herhangi bir büyü etkisi olup olmadığını anlamak için mutlaka o kişiler hakkında bakım çalışması yapmalıdırlar. Bakım işlemleri insanların medyumlar ile aynı ortamda oldukları bir anda yapılır. Medyumlar bu kişilere fiziki olarak temas etmekte isteyebilirler.

Burada amaç o kişilerin üzerinde dolaşan manevi enerjileri belirlemek ve duruma en doğru teknik ile müdahale edebilmektir. Birçok medyum bakım hizmetlerini ücretsiz bir şekilde verirler. Gerçek bakım işlemlerin de bazı medyumların nurani varlıklardan da yardım aldıkları bilinmektedir. Eğer insanlar yaşadıkları sorunlar hakkında büyülerden şüphe ediyorlarsa öncelikle büyünün bilinen belirtileri hakkında bilgi sahibi olmalıdırlar. Eğer insanların üzerlerin de şu belirtilerinden biri veya birkaçı varsa o zaman üzerlerinde büyü olduğundan şüphe etmeleri ve en kısa zaman içinde medyumlardan bakım hizmetleri almaları gerekebilir;

  • Sürekli uyku hali
  • Sürekli unutkanlık
  • Her zaman sakar bir kişi olmak ve el atılan işlemler de hiçbir zaman başarılı olamamak
  • Eşyaları sürekli olarak kaybetmek
  • Konuşma zorluğu ve bozukluğu
  • Sürekli olarak hatalı kararlar vermek
  • Aşırı sıkıntı veya aşırı sabırsızlık hali

 

Büyü Bozma Yöntemleri Nelerdir?

Büyü bozma işlemlerine başlamadan önce insanların üzerlerin de gerçekten de bir büyü etkisi olup olmadığını anlamak gerekir. Aynı zamanda bu büyünün ne büyüsü olduğu, ne amaçla yapıldığı veya hangi teknikle yapıldığı da çok önemlidir. Çok farklı teknikler ile yapılabilen büyü bozma işlemlerin de medyumların dikkatli olmaları ve kesinlikle risk almadan en kısa süre içinde gerekli sonuca ulaşabilmeleri gerekir. Özellikle kara büyülerin etkilerine girip çok ciddi sıkıntılar çeken kişilere yardımcı olabilmek için kesinlikle acele etmek gerekir. Büyü bozma işlemlerin de en çok kullanılan tekniklerin başında özel güçlerin harekete geçmesini sağlayan tılsımlı sözleri düzenli bir şekilde okumak gelir.

Bu sözler çok özeldir ve ezbere okunaları gerekir. Aynı zamanda sözleri okuyan kişilerin kesinlikle nefesleri güçlü, sabırlı ve çok dayanıklı sinirleri olan kişiler olmaları gerekir. Bu özellikleri taşıyan medyumların yaptıkları büyü bozma işlemleri çok daha kısa zaman içinde sonuç verebilir. Bir diğer teknik ise büyülerin etkilerini başka büyüler ile yok etmektir. Bu tekniği kullanan medyumların özellikle manevi ilimler konusunda çok ciddi bilgi ve birikimler sahip olmaları gerekir. Çünkü yapılan işlemler de bu ilimlerin birçoğundan yardım almak gerekebilir. Bozulacak olan büyü hangisi olursa olsun büyü bozma işlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bilip bu işlemleri sorunsuz bir şekilde yapabilen medyumların kapılarını çalmaya önem vermek gerekir. Aksi takdirde ye büyülerin etkileri yok edilemez ya da büyü etkileri çok daha şiddetli bir hale gelebilir.

 

Ayetlerle Büyü Bozulması

Büyü bozma işlemlerin de en çok kullanılan tekniklerden biri de büyü bozan duaları denemektir. Bu dualar çok güçlü enerjilerin harekete geçmesini ve yapılan büyülerin tüm etkilerinin kısa zaman içinde yok olmasını sağlayabilir. Bu işlemler de okunması önerilen sureler şunlardır;

  • İhlas Suresi okunuşu : “Kul hüvellâhü ehad. Allâhussamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.”

 

  • İhlas Suresi anlamı: “(Ey Muhammed!) De ki: O Allah bir tektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O’na muhtaçtır. O doğurmamış ve doğmamıştır. Hiç bir şey O’na denk değildir.”

 

  • Nas Suresi okunuşu: “Kul e’ûzu birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yuvesvisu fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.”

 

  • Nas Suresi anlamı: “(Ey Muhammed!) De ki: İnsanlardan ve cinlerden ve insanların gönüllerine vesvese veren o sinsi vesvesecinin şerrinden, insanların ilahı, insanların hükümranı ve insanların Rabbi olan Allah’a sığınırım.”

 

  • Felak Suresi okunuşu: “Kul e’ûzu birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.”

 

  • Felak Suresi anlamı: “(Ey Muhammed!) De ki: Yaratıkların şerrinden, bastırdığı zaman karanlığın şerrinden, düğümlere nefes eden büyücülerin şerrinden, hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden, tan yerini ağartan Rabbe sığınırım.”

 

Kötülerin Şerrinden Koruyan Dua

Kendilerini veya sevdikleri kişileri kötü kişilerin şerrinden korumak isteyen kişiler çok eski zamanlardan bu yana çok farklı yollara başvurmuşlardır. Bunun için özel olarak hazırlanan muskalar ve vefkler her zaman ilk sırada gelmiştir. Bu vefklerin veya muskaların içinde yazılı olan duaların mutlaka doğru seçilmesi ve doğru bir şekilde zikredilmesi de çok önemlidir.

Bu duaların kimi zaman okunması kimi zaman ise muska şeklinde insanların üzerlerinde taşınması manevi anlamda bir koruma sağlamak için yeterli olabilir. Büyünün bozulması için etkili dua veya manevi koruma için  okunmaları önerilen duanın okunuşu şu şekildedir;

  • Allahümme inna nec’alüke fi nuhurihim, ve neuzü bike min şürurihim.

 

  • Anlamı: “Rabbim! Kötülerin hakkından sadece sen gelirsin ve bizler onların şerrinden sana sığınıyoruz.”

 

  • La ilahe illalahü’l-halimü’l-hakim. Subhane’llahi rabbi’s-semavati’s-seb’l ve rabbi’l-arşi’l azim. La ilahe illa ente, azze caruke ve celle senaüke.

 

  • Anlamı: “Kullarına hem hikmet ile hem de yumuşak davranan başka bir ilah yoktur. Büyük arşın ve yedi göklerin tek sahibi olan Allah’a tenzih ederim. Rabbim! senden başka hiç bir ilah yoktur. Her zaman sana yakın olan kulların şereflenir, çünkü Rabbimin şanı çok yücedir.”

 

Büyüden Kurtaran Dua

Büyü etkilerini net bir şekilde ortadan kaldırabilen duaların mutlaka en az 3’er defa okunmaları gerekir. Bu şekilde hareket edildiği takdirde çok kısa zaman içinde çok net sonuçlar verebilen bu dualar da kesinlikle bir kelime hatası dahi yapılmamalıdır. Aynı zamanda okuyan kişilerin mutlaka inançlarını korumaları ve aynı zamanda tüm yürekleri ile inanmaları gerekir. Bu işlemler de okunacak olan dua şu şekildedir;

  • Ey insanların Rabbi! Bu hastalığı gider. Şifâ ver. Ancak sen şifâ verirsin. Senin şifandan başka bizim için hâsıl olacak şifâ yoktur. Hiçbir hastalık bırakmayan bir şifâ ihsan buyur.” (Ebu Dâvud; hadis no: 3883. İbn-i Mâce; hadis no: 3530)

Bu tarz duaların güçleri tahmin edilenden çok daha güçlüdür. Özellikle en güçlü büyülerin etkilerini dahi kolayca yok edip insanları eski mutlu günlerine döndürebilen bu işlemler de dikkat edilmesi gereken en önemli şey sabırlı olmak ve aynı zamanda mutlaka uygulamayı doğru bir şekilde tatbik etmektir. Bu sebeple insanların büyü bozma gibi önemli ve riskli işlemler hakkında her zaman dikkatli olarak mutlaka kendilerini kanıtlamış olan medyumlar ile çalışmaları en önemli konuların başında gelir.

 

Birini Kendine Bağlamak İçin Esma, Zikir ve Okunacak Dualar

Sevdiğin birini kendine bağlamak için okunacak esma, zikir ve dualar insanların sevdiklerini kendilerine aşık etmek istediklerinde etkili sonuçlar verebilir.

Sözlerin güçleri ve etkileri çok eski zamanlardan bu yana birçok kez kanıtlanmıştır. Özellikle bu işlemler de okunan bu söz ve zikirlerin direk olarak istenen kişilerin gönüllerine etki ettikleri ve o kişilerin kendilerini seven insanlara olan ilgilerinin artmasını sağladıkları bilinen bir gerçektir. Önemli olan bu sözlerin nefesleri güçlü olan kişiler tarafından inanarak okunmasıdır.

Bu sözler doğru bir sistem ile okunduğu zaman sevdiğiniz kişinin bir süre sonra size karşı eskisinden çok daha sıcak ve çok daha ilgili davranmaya başladığını net bir şekilde görebilirsiniz. Bu tarz işlemler de her zaman uzman kişilerden yardım almalı ve tek başınıza kesinlikle işlem yapmamalısınız. Çünkü yapacağınız her türlü hata hem sizi hem de sevdiğiniz kişiyi çok ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya bırakabilir.

Bu işlemlerden sonra ortaya çıkacak olan manevi enerjiler çok güçlüdür ve direk olarak sevdiğiniz kişinin düşüncelerini kontrol altına alacaktır. Bu sebeple atılan her adımda çok dikkatli olmalı ve aynı zamanda istenmeyen bir durum oluştuğu zaman mutlaka ne yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Özellikle çalışacağınız medyum hocaların bu işlemler hakkında doğru kişiler olduklarından emin olup onun sözlerinden çıkmamak sizin için en doğru seçim olacaktır. Bu yazımızda birçok kişinin faydalandığı ve sevdikleri kişiler ile mutlu bir ilişkiye ilk adımları atmalarını sağlayan bu özel sözler hakkında gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Birini Kendine Bağlamak İçin Ne Yapmalı?

Birçok kişi sevdikleri kişilerden istedikleri gibi karşılık alamadıkları için sürekli olarak internet sitelerin de birini kendine bağlamak için ne yapmalı veya bu gibi konular da kimlerden yardım alınmalı gibi konular hakkında araştırmalar yapmaktadırlar. Bu tarz işlemler mutlaka işinin uzmanı olan ve aynı zamanda daha önce de bu işlemleri yapmış olan kişiler tarafından yapılmalıdır.

Özellikle kısa zaman içinde sonuç vermesi istenen işlemler de mutlaka özel tılsımları olan sözler ve zikirler en doğru şekilde okunmalıdır. İnsanlar da bu işlemler sırasında kesinlikle sabırlı bir şekilde beklemeli ve olumlu sonuç alacaklarına dair olan inançlarını korumalıdırlar. Manevi enerjilerin etkilerine inanan birçok erkek ve bayan fiziki emeklerinden sonuç alamadıkları zaman genellikle bu alana merak sararlar.

Ancak bu alanda güvenilerek hizmet alacak kişilerin sayıları her zaman çok az olmuştur. Bu sebeple çok titiz olmak ve özellikle insanların çaresizliklerinden faydalanmak için bekleyen sahtekârlardan her zaman uzak durmak gerekir. Geçmiş zamanlar da insanların bilgisizliklerini veya çaresizliklerini kullanıp onları kandıran sahte medyumların ne kadar ciddi sorunlara neden olduklarını öğrenmek için kısa bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Birini kendine bağlamak için büyü yapmak ve aşık etme işlemleri yüzlerce yıldan bu yana bu alanda en çok yapılan işlemlerdir. Birçok farklı teknik ile yapılabilen bu işlemler de şu seçenekler her zaman ön plana çıkmışlardır;

  • Aşk ve bağlama büyüleri
  • Aşk ve bağlama vefkleri
  • Aşk tılsımları
  • Aşk muskaları
  • Sevgi ve bağlılık duaları
  • Aşık etme ve bağlılık zikirleri
  • Aşık etmenin esmaları

Bu tarz işlemler hakkında gerekli bilgilere sahip olan önemli medyum hocalar insanların taleplerine en uygun teknikler ile kendilerine yardımcı olurlar.  Özellikle bu işlemler de risk içermeyen ve dinen sakıncalı olmayan teknikleri kullanmak en doğru seçim olacaktır.

Birini Kendine Bağlamak İçin Esma

Bu tarz işlemler de okunan özel tılsımlı sözlerin araların da mutlaka konu ile ilgili güçleri olduğu düşünülen bazı Esma-ül Hüsna’lara da yer verilir. Bu sayede okunan sözlerin güçleri çok daha büyük olur ve etkileri de çok daha kısa zaman içinde ortaya çıkabilir. Ancak bu Esma’lar seçilirken çok dikkatli olmak gerekir. Aynı zamanda kaç adet okunacakları da önemlidir. Bu sebeple bu işlemleri yapacak olan medyum hocaların bu konuya tam olarak hakim olmaları gerekir. Özellikle bağlama duaları yapılırken okunacak Esma’ların önemi çok büyüktür. Bu işlemler de amaç eşlerin birbirlerine çok daha sıcak bağlar ile bağlanmaları ve günahtan korunabilmeleridir.

Kişilerin iradelerini kısa zaman içinde kontrol altına alan bu güçlü işlemler de etki süresi çok kısadır. Yani işlemler yapıldıktan çok kısa zaman içinde insanların düşüncelerin de ve davranışların da ciddi değişimler olduğu görülebilir. Birini aşık etmek için okunacak dualar hakkında kısa bir araştırma yapıldığı zaman aslında bu işlemlerin ne kadar önemli ve ne kadar güçlü oldukları çok daha iyi anlaşılabilir. Bu dualar hayırlı bir amaca hizmet eder ve vekalet verildiği takdirde başka biri tarafından da okunabilir. Yani kişiler bu duaları kendi başlarına okumak zorunda değillerdir.

Örneğin anne babalar çocukları için hayırlı bir kısmet buldukları zaman bu duaları ve Esma’ları okuyarak onların arasında bir bağlılık oluşmasını çok kısa zaman içinde sağlayabilirler. Bağlama duasını okuyacak olan kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli nokta bu duaların haftada bir gün ve Perşembe günü olacak şekilde okunacağına dikkat etmeleridir. Kendine aşık etme büyüsü, zikir ile yapılan esmalar ve duası gibi konular da siz de mail formumuzdan ulaşabilirsiniz.

Aşık Etme Esma-Ül Hüsna’sı ve 3 Dua Uygulaması

Bu işlemler de 3 adet Esma ile 3 adet sure birbiri ardına okunmalıdır. Bu kurala uyulması son derece önemlidir. Bu sebeple sevdiği kişinin gözünde en kıymetli kişiler olmak ve veya çocuğu için bulduğu hayırlı kısmetin gerçek olmasını sağlamak isteyen kişiler bu duayı mutlaka bu kurallara bağlı kalarak ödemeye dikkat etmelidirler. Bu tarz işlemler de rastgele veya kulaktan dolma bilgiler ile adım atan kişiler için sonuç her zaman hüsran olmuştur. Birini kendine bağlamak için en etkili dualar arasında en önemlilerinden biri olan aşık etme esması şu şekilde okunmalıdır?

  • El-Rahman esmasına nida
  • İhlas suresi
  • El-Vedud esmasına nida
  • Duha suresi
  • El-Mucip esmasına nida
  • İnşirah nidası

Bu sıralama istenen sonucun alınabilmesi için çok önemlidir. Kimi zaman yanlış sırama ile okunan duaların kesinlikle sonuç vermedikleri ve bu sebeple verilen tüm emeklerin tamamen boşa gittikleri görülmüştür. Bu sebeple bu okuma işini yapacak olan kişilerin çok dikkatli olmaları gerekir. Aynı zamanda bu işlemi yapacak olan kişilerin çok sabırlı olmaları ve doğru zamanları bilmeleri gerekir. Çünkü gün içinde öyle anlar vardır ki o anlar da tüm manevi kapılar açılır ve dualar çok daha kolay kabul olur. Bu sebeple bu zamanları bilmek bu işlemlerden daha kısa zaman içinde sonuç almak için çok önemlidir. Aşk etme veya bağlama duasın da şu şekilde bir sıralama da yapılabilir;

  • Bismillahirrahmanirrahim
  • Ya Rahman
  • Kul hüvallahü ehad
  • Allahüs samed
  • Lem yelid ve lem yuled
  • Ve lem yekün lehu küfüven ehad
  • Ya Vedud
  • Velleyli iza seca
  • Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala
  • Ve lel’ahıretu hayrün leke minel’ula
  • Ve lesevfe yu’tıyke rabbüke ve ma kala
  • Elem yecidke yetiymen feava
  • Ve vecedeke dallen feheda
  • Ve vecedeke ailen feağna
  • Femmel yetiyme fela takher
  • Ve emmessaile fela tenher
  • Ve emma binı’meti rabbike fehaddis
  • Ya mucib
  • Elem neşrah leke sadrek
  • Ve vada’na ‘anke vizreke
  • Elleziy enkada zahreke
  • Ve refa’na leke zikreke
  • Feinne me’al’usri yüsren
  • İnne me’al’usri yüsren
  • Feiza ferağte fensab
  • Ve ila rabbike ferğab

Bu duanın Arapça olacak şekilde bir defa okunmasının istenen sonucu vereceği düşünülmektedir. Ancak dilek duaları hakkında en deneyimli isimlerin verdikleri bilgilere de bakıldığı zaman aslında bu duaların 3 defa arka arkaya okunmasının çok daha güçlü sonuçlar vereceği görülmektedir. 1 günde çok hızlı tutan aşk büyüsü veya benzeri konularda araştırma yaparak daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz.

12 Esma İle Sevdiğinle Evlenme Duası ve Zikri

Özel olarak seçilen 12 adet esma’nın özel bir sistem ile okunduğu dua ile de evlenme duası yapılabilir. Ancak bu duayı yapan kişilerin dikkat etmeleri gereken önemli kurallar vardır. Öncelikle bu dua sadece nikâh düşen kişiler için okunabilir. Aynı zamanda Allah’a şirk koşan erkek veya bayanlar için kesinlikle bu duayı okumamak gerekir. Sevdiğinle evlenmek için okunacak dua ve 12 esma zikri çok şekilde yapılmalıdır;

  • “Bizmillahirrahmanirrahim”
  • “Süphane rabbiyel aliyyil alel vehhab”
  • Ya rahman (merhamet edenlerin en büyüğü)
  • Ya Selam (kullarını güvende tutan)
  • Ya Azim (pek yüce olan)
  • Ya Vehhab (Karşılıksız nimet veren)
  • Ya Semi (Her şeyi en iyi işiten)
  • Ya Latif (İhsanı bol olan)
  • Ya Mucib (Duaları kabul eden)
  • Ya Vedud (Sevmeye layık olan ve kullarını seven)
  • Ya Hamid (Her türlü övgüye layık olan)
  • Ya Kayyum (Varlıkları diri tutan)
  • Ya Muktedir (Dilediğini yapmaya gücü yeten)
  • Ya Cami (Tüm mahlükatı bir araya getiren)

“Vallahu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benine ve hafedeten ve razakakum minet tayyibat efe bil batıli yu’minune ve bi ni’metillahi hum yekfurûn”

 

Bu duanın kısa zaman içinde istenen sonucu vermesi ve tüm etkilerini net bir şekilde ortaya koyabilmesi için genellikle gönülden okunarak 3 defa arka arkaya tekrar edilmesi önerilmektedir. Aynı zamanda 1 hafta boyunca özellikle yatsı namazından sonra ki zamanlar da kıbleye dönülerek abdestli bir şekilde okunması da etkilerini arttırmak için önemlidir. Bu duaların okunması sırasında insanlar her zaman için olumlu sonuç alacaklarına dair inançlarını kaybetmemeli ve her zaman olumlu düşünmelidirler. Her ne kadar istenen enerjilerine ne kadar zaman içinde ortaya çıkacağı belli olmasa da yine de sabırla beklemek medyum hocaların verdikleri bilgilerin dışına kesinlikle çıkmamak son derece önemlidir.

Bu tarz işlemler de hem kendinizi hem de sevdiğiniz kişiyi risk altına atmamak için mutlaka kişinin ehli olan gerçek medyum hocalar ile çalışmalısınız. Bu kişiler sahip oldukları bilgiler ve yetenekler ile çok kısa zaman içinde sevdiğiniz kişiler ile mutlu bir ilişkiye başlamanızı sağlayabilirler.

 

Bağlama Duası