Büyünün Bozulduğu Nasıl Anlaşılır, Büyü Bozulduğunda Ne Olur?

Büyünün bozulduğu nasıl anlaşılır, büyü bozulduğunda ne olur, büyü nasıl bozulur? Büyü bozma ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Sitemizde büyü ve dua çerçevesinde bulabileceğiniz her gerçekçi bilgiden faydalanarak ilim sahibi kişilerin gücüyle hareket edebilirsiniz. Sizlerin olumsuz durumlarla baş etmenizde kendisine inanıp tamamıyla ona bağlanabileceğinize olan inanç kazanımınızda rehberiniz olacak olan medyum isimleri yaptıkları işler oldukça güçlü şekilde sizlere aktarılmaya çalışılmaktadır. Araştırmalarınız ile geldiğiniz sitemizde şimdiye dek başvuruları ile gerçekleşen eylemlerde olumlu ya da olumsuz denebilecek her yoruma ulaşabileceksiniz. Hayatın rutinine kapılırken hiçbir durumun özel ya da sosyal hayatınızı zedelemesine izin vermemeli, medyum destekleri ile en az zarar ile durumlardan sıyrılabilmelisiniz. Sizleri zor durumda bırakan olaylar ya da büyüler artık hissetmeniz dahilinde kurtulabileceğiniz gerçekler olabilecektir.

Büyünün bozulup bozulmadığının anlaşılması büyü etkisinde olan kişice merak edilir. Etrafındaki yakın akraba ve bilen dostları da bunun etkisinden kurtulmasını son derece heyecanla beklemektedir. Büyünün kötü tılsımı ile hayat üzerinde farklı yola giden durumların değerlendirilmesi kişinin yaşamında son derece etkili durumlardandır. İnsanların manevi hayatında olumsuz durum oluşumları meydana getiren büyüler kötü niyetli olan kişilerin tercihleriyle hayatımıza mal edilmektedir. Büyü ve etkileri konusundaki araştırmalarınız ile kendinizde büyü yapılıp yapılmadığı konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bunun etkisinden kurtulmak adına da büyünün bozulduğu nasıl anlaşılır sorusu ile büyü tesirinden kurtulma fırsatını nasıl yakalayacağınızı öğrenebilirsiniz. Büyünün bozulması ile yaşayacaklarınızı eski kaynaklı kitaplardan okuyacaklarınız ile de takip edebilirsiniz. Bu takip yanında sitemizi inceleyerek büyü bozulduğunda ne olur sorusunun yanıtlarını bizzat okuyarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıca büyü bozulurken fiziksel ve ruhsal hissedilenler ve yaşananlar nelerdir sorunuza da yeterli yanıtı bulabilirsiniz.

Büyü Nasıl Bozulur

Büyü etkisi altında olduğunu düşünen ya da bunun belirtilerini bizzat yaşadığını düşünenler arasında iseniz büyü nasıl bozulur sorusunun yanıtını aramaya gidebilirsiniz. Gizli ilimlerin yazılı olduğu kaynaklarda büyüler ve yapılışlarıyla ilgili pek çok bilgi yazmaktadır. Kişiler üzerinde büyünün olumsuz etkileri düşünüldüğü zaman büyü yapmak ve tehlikeli sonuçlarla yüz yüze kalma durumunun ötesine geçebilmek için ilk yapılması gereken uzak kalmanın gerekliliğidir. Ama bazı durumlar bu büyü denen kötü illetin bize bulaşmasını engelleyememektedir. Kötü niyet ya da isteğine kavuşma arzusu ile tutuşan isimlerin bunu yaparak insanları etkisi altına alması kaçınılmazlaşabilmektedir. Büyü ile insanları yönetebilme gücüne erişme duygusu ise bunun hayatımızda daimi bir yer edinmesine sebep olabilmektedir. Siz de etkisinden kurtulmayı planladığınız bu gerçeğin yapımı kadar bozum aşamalarını da adım adım takip etme yolunu tercih etmelisiniz.

Büyü bozulması için gerekli olanlar ve nasıl ilerleme kaydedilmesi gerektiğinin bilincine varmayla atacağınız adımlarda tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz. Büyü bozulması için ilim bilgisi derin birine olan ihtiyaç halinin varlığı da işte bu araştırmalarınızda karşınıza çıkacaktır. Medyum ile ilerleyeceğiniz yolda onun sizlere olan yakınlığı ve yol göstericiliği ile istediğiniz büyü bozma işlemlerini nasıl profesyonelce tamamladığına şahit olabilirsiniz. Özel işlemleri yaparak sizin hayatınız normale döndürecek olan medyuma ulaşabilmek için mail adresi aracılığıyla iletişime geçme seçimine bulunabilirsiniz. Büyü bozulurken dua ve tılsımların zamanında yapılması, büyü bozan vefk ve muska yapımının takibi, büyüyü bozacak okunmuş yiyecek ve içecek tüketimlerinin gerçekleştirilmesi, yapılan kötü niyetli büyüyü bozacak korunma büyüsünün yapımı, büyüden kurtulmaya yönelik sadaka verme gibi işlemlerin yapılması bir zorunluluk halini alır. Büyü bozulduğu nasıl anlaşılır konusuna manevi ihtiyacınızda size bilgili ve işini bilen medyum hocalarımızın tavsiyeleri doğrultusunda ilerlemeniz gerçeğini tavsiye ediyoruz. Gerçek medyum gibi bozma işleminde ilahi bilgilerini doğru şekilde ve zamanda kullanmayı bilenlerden alacağınız yardımlarla üzerinizdeki büyüden kurtulmanız mucize olmaktan çıkacaktır.

Büyü Bozulmasında Medyumların Faydaları Nelerdir?

Medyumların hayatımızdaki rolü ve bizlere faydası çoktur. Bir nevi kalp gözleri açık bizim göremediklerimizi görüp bizim yapamadıklarımızı bilerek en faydalı işleri bize mal edenler olarak da biliriz onları. Adeta diğer alemden haberdar olan bu insanlar bizler için oldukça faydalı işleri ile tanınan ve bilinen kişilerdir. Kutsal kitaplarda da isimleri anılan medyumlar çoğunlukla doğuştan yetenekli kişilerdir. Ayrıca yeteneği olan kişilerce ve medyumlarca eğitilerek özel yetenek elde ediminde öncü olanları da mevcuttur. El verme ya da el alma gibi deyimleri ile yeteneklerini de ilgisine ve gücüne inandığı kişilere devreden medyumlar da fazlasıyla vardır. Üç harfliler diye adlandırılan dünya dışlı varlıklarla iletişimi kuvvetli olan bu medyumlar büyü yapma ya da bozma gibi işlemlerde etkiyi elde etmede üzerine yok denebilecek kadar yeteneklerini konuşturabilecek kişilerdendir. Medyumluk işlerinizi teslim edeceğiniz güçlü isim konusunda sitemizdeki yorumlar ve bilgilendirici yazılar size ışık tutacaktır.

Büyü bozulması nasıl anlaşılır sorusuna yanıtı sitemizde bulabileceğiniz gibi medyumların yaptıkları işlerle fayda sağlayıcı boyutta ilerleme kaydedenler şu faydaları görebilmektedir.

*Ruh aleminde yardıma koşmak isteyenlerle iletişime geçme,

*Büyü varlığını fark edebilme,

*Büyünün bozulduğunu anlayabilme,

*Ruh aleminde büyü bozmada aktif olabilecekleri çağırabilme işlemlerini yapabilme medyumların elindedir. Bağlanma büyüsü nasıl yapılır, gerçek bağlılık büyüsü hakkındaki bilgileri içeren yazı takipleri ile dilediğiniz bilgi akışına ulaşmanız mümkün olabilecektir.

Büyü Bozan Dualar Nelerdir?

Büyü kişinin bilgisi dahilinde olduğu büyü konusunu ile kolaylıkla fark edilir. Kişi şüpheye düştüyse ya da bir zamanlar bu tarz şikayetler ile yakın çevresinden herhangi birinin büyü etkisi altında kaldığına şahit olduysa fark etmesi zaman almaz. Kendisinde beliren etkiler ve büyü tesirleri ile medyum desteği almayı düşünenler bu destek sayesinde içine düştükleri buhrandan sıyrılabilme ayrıcalığı yakalayabilirler. Hem medyum desteği hem de manevi adımları atan kişinin ehil bilgisiyle gelinecek nokta sayesinde kötü günleri kısa zamanda geride bırakmanız mümkün olabilmektedir. Büyünün varlığından emin olan medyumlar bozum işlem basamakları ile büyü bozan duaların gücünden faydalanırlar.

Pek çok büyü bozan dua mevcuttur. Geçmişten günümüze derin bilgi içeren kaynaklar aracılığıyla bu dualara ulaşmak oldukça kolaydır. Büyü ve sihir bozulmasında etkili dualardan bazıları şu şekildedir:

Öncelikle büyük bir sahan içine temiz bir mürekkep ile Yasin-i Şerif yazılır:

  • Mübin’den sonra Fatiha
  • Mübin’den sonra Ayet-el Kürsi
  • Mübin’den sonra Hüvellahüllezi la ilahe illahu, alimül gaybi veş-şehadeti
  • Mübin’den sonra İhlas suresi
  • Mübin’den sonra Kafurun Suresi
  • Mübin’den sonra Felak Suresi
  • Mübin’den sonra Nas Suresi

Yazıya eklenerek güzelce temizleme işlemi gerçekleştirilir. Temizlenen suyun içme suyu olması ehemmiyet gerektiren bir konudur. Kişinin 3 yudum ile bu sudan içmesi sonrasında kalan suyla banyo yapması gerekecektir. Bu şekilde üzerindeki o kötü büyü etkisini atanların sayısı oldukça fazladır.

Büyü ve Sihir Bozan Dua

Büyüleri yaparken üç harflilerden faydalanıldığı doğrudur. Bu demek oluyor ki bozma işlemi gerçekleştirilirken de kişi üzerinde manevi etki büyüklüğünün fazla olduğu bu cinlerin etkisini yok etmek gerekliliğidir. Manevi anlamda güçlü olacağınız bazı dua güçlerinden fayda alarak büyü tesirinden kurtulabileceğiniz gerçektir. Büyünün etkisinden kurtulacağınızı hayal etmekten öte gerçeğe dönüştürmede medyum desteği almak da yapılması adeta zorunlu durumlar arasındadır. Tabii her medyum ile işbirliğine girmek de doğru değildir. Kimi zaman bu konuda dahi sahtecilik ile karşılaştığınız çevrede kişiler ile karşılaşma durumlarınız olabilir. Bu durumu göz ardı etmemeli medyumluk işinizde olumlu durumlara zemin atabilirsiniz. Sizi güçlü kılacak büyü etkisini ortadan kaldıran dua ve anlamı da aşağıda belirtildiği şekildedir:

“ Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme aminün min külli şey’in hai’fün, fe biemnike min külli şey’in ve havfi külli şey’in minke amini mimma ve ahzeru inneke ala külli şey’in kadir. Ya satterü stürni. Ya settaru stürni. Bi setrikelllize seterte bili ala zalike fela aynün terake vela yedün, tesılü ileyke ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin, ve alihi ve sahbihi ve selleme bi rahmetike ya errahmanirrahım.

Anlamı: “ Rahman olan Allah’ın adıyla başlarım ki Ya Rab sen ki her şeyden her zaman emin ve sağlamsın. Senden her şey korkar. Her şeyden salim olman vesilesi ile her şeyin senden korkması en güçlü olman vesilesi ile sen beni her şeyden emin ve salim kıl. Korktuğum ve çekindiğim her yerde beni emin ve salim kıl Allah’ım. Sen her şey üzerine kadirsin.”

Büyü Bozulduktan Sonra Ne Olur

Kişinin kendini çok iyi hissetmesi büyünün üzerinden kalkmasıyla göze çarpar. Üzerinden kalkan o yükü hisseden kişi kendini mutlu hisseder. Birbirinden farklı amaçlara hizmet eden büyüler ve etkileri söz konusu olunca kişilerde bıraktığı izlerde farklı hisler uyandırabilmektedir.

Büyüler bozulduktan sonra kişide aşağıdaki gibi değişimleri görmeniz olasıdır.

*psikolojik çöküntüye uğrayanlar büyü bozulduktan sonra sağlığına geri kavuşur.

*Kimi zaman ise fiziksel şiddete maruz kalanlar fiziksel ağrıları ile şikayetten bıkanlar olabilmektedir. Bu durumda da büyü bozulması ardından ağrılarından sonuna dek kurtulabilirler.

*Manevi yönden bir rahatlama elde edilen büyünün bozulması ile ferah günlerin bizi bulması çok da geç olmayacaktır.

*İş kapıları üzerinden büyüye maruz kalanların hayırlı iş kapıları ardına kadar açılmaya başlar.

*Bereketi yerinde olmayanlar kazançlı iş edinimleriyle sınanırlar.

*Sevdiğiniz üzerinden sizi etkileyen bir büyü ile sınandıysanız sevdikleriniz ile aranız düzelir. Bu bazen eş, çocuk, anne baba iken bazen çok yakın bir arkadaş ya da iş arkadaşı bile olabilmektedir.

Siz de yaşam sevincinizi yeniden kazanmak isteyeceğiniz bu büyü bozma işlemlerinde isim yapmış bir medyum olan biri ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. Sizleri eski günlerin sevinciyle buluşturacak bu isim derin bilgisi ve tecrübeli başarılı işleri ile gözlerinize inanamayacağınız etkileri kısa sürede kazanmanız sağlayabilecektir. Hem etkisinden kurtulacağınız büyü işleri hem de diğer işlerinizde gerçek medyum ile irtibata geçme tercihinde bulunabilirsiniz. Her türlü olumlu işleriniz ve yoluna girmesi beklentisinde olduğunuz işlerinizde çekinmeden hoca ile irtibata seçeneğini de

Karı Kocayı Birbirine Bağlamak İçin Okunacak Dualar

Karı kocayı birbirine bağlamak için okunacak dualar hangileri? Karı koca bağlılığının artması için yapılması gerekenlere yazımızdan detaylı bakabilirsiniz.

Birçok kişi evliliklerin üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtabilmek için karı kocanın arasını düzeltmek için okunacak dualar hakkında araştırma yaparlar. Özellikle bu tarz işlemlerin sadece bayanlar tarafından araştırıldığına dair bir inanç vardır. Ancak bu doğru değildir. Çünkü erkekler de bu işlemler hakkında yardım almak için sürekli olarak medyumların kapılarını çalarlar. Farklı sebeplerden dolayı evliliklerinin üzerinde ciddi sorunlar oluştuğundan şüphe eden insanlar için bu tarz işlemler her zaman çok önemli olmuştur.

Karı kocayı birbirine bağlamak için okunacak dualar hakkında doğru bilgileri alabilmek için mutlaka güvenilir medyumların kapılarını çalmak veya doğru kaynaklarda zaman geçirmek gerekir. Çok güçlü etkileri olan bu dualar doğru bir şekilde okunmalıdır. Özellikle okunacak olan duaların ne zaman, kaç defa veya hangi tılsımlı sözler ile birlikte okunmaları gerektiği son derece önemlidir.

Ortaya çıkacak olan manevi enerjilerin doğru bir şekilde yönetilmesi ile evliliklerin üzerinde dolaşan kara bulutlar kolay bir şekilde dağılır ve evlilik yine eski mutlu haline döner. Kocayı karısına bağlamak için okunacak dualardan sonra eşler arasında eskisinden çok daha güçlü ve kuvvetli aşk bağlarının oluşması da sağlanabilir. Çok eski zamanlardan bu yana toplum içinde çok yaygın olarak kullanılmış olan bu dualar sayesinde birçok kişi evliliğini istediği duruma getirmeyi başarmıştır.

Karı Kocayı Birbirine Bağlayacak Dualar Var mıdır?

Manevi işlemler arasında insanların en çok merak ettikleri ve aynı zamanda en çok önemsedikleri işlemlerden biri de kocanın karısına düşkün olması için dua okumaktır. Bu tarz işlemler de amaç insanların mutsuz giden evliliklerini çok daha mutlu bir hale getirmektir. Bunu sağlamak için mutlaka duaların okunması sırasında insanların olumlu sonuç alacaklarına dair olan inançlarını korumaları gerekir. Aynı zamanda bu kişilerin mümkünse nefeslerinin güçlü olması da gerekir. Birçok kişi evliliği boyunca eşi ile ciddi sorunlar yaşamıştır.

Bu sorunların nedenleri de çok farklı olabilir. Ancak sorun neden kaynaklanırsa kaynaklansın insanların mutlaka ellerinden geleni yapmaları ve aynı zamanda eşlerinin kendilerine olan aşkını alevlendirmeleri gerekir. Bunu sağlamak için fiziki emekler veren ancak istediği sonucu alamayan kişiler için manevi enerjiler her zaman çok önemli olmuştur. İnsanlar çok eski zamanlardan bu yana sürekli olarak bu konular hakkında araştırmalar yapmışlar ve doğru uyguladıkları takdirde mutlaka istedikleri sonucu almanın keyfini yapamışlardır. Hatta bu duaların evliliğin dağılma aşamasında dahi istenen sonucu verdiği bilinen bir gerçektir.

Evliliklerini kurtarmak için bu tarz işlemleri denemek isteyen kişiler deneyimli medyumlar ile yapacakları görüşmelerden sonra nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında tüm bilgileri alabilirler. Bilindiği gibi dinimiz de birçok farklı amaç için okunması önerilen çok güçlü ve önemli dualar vardır. Bu duaların her biri farklı amaçlar ile kullanıldığı gibi aynı zamanda insanların fiziki emeklerini destekleme konusunda da çok önemli bir görev üstlenirler. Bitmeye yüz tutan evliliklerin kısa zaman içinde kurtulması için mutlaka bu duaların doğru bir şekilde okunması ve hareket geçecek olan enerjilerin de doğru bir şekilde yönetilmesi gerekir.

Karı ve Kocayı Birbirine Aşık Etmek İçin Okunacak Dualar

Medyumların en çok talep aldıkları manevi işlemler arasında yer alan aşık etme duası veya benzeri işlemler eviliklerin kısa zaman içinde kurtulması ve çiftlerine birbirlerine olan aşklarının yeniden büyümesi için çok önemlidir. Özelilkle birbirlerinden soğumaya başlayan ve aynı zamanda artık eski sevgilerini tamamen kaybetmeye başlamış olan kişilerin evliliklerini kurtarabilmek için bu işlemleri yapan medyumların kapılarını çaldıkları bilinmektedir. Her zaman manevi işlemlere çok büyük önem vermiş olan insanlar bu tarz konular da mutlaka işinin ehli olan ilim irfan sahibi medyumlar ile çalışmaları gerektiğini de bilmişlerdir.

İçinden çıkılmaz hale gelen ve sürekli olarak yeni sorunlar nedeni ile artık eski tadı vermeyen evlilikler insanların hayattan zevk alamaz hale gelmelerine neden olur. Erkeklerin artık evlerinden veya eşlerinden uzaklaşmaya başlamaları, sevgilerini ciddi anlamda kaybetmeleri hatta onları görmek dahi istememeleri gibi durumlar doğal olarak bayanların çok ciddi sıkıntılar çekmelerine de neden olabilir. Bu gibi durumlar da kocayı bağlayacak dua uygulamalarının kendileri için doğru seçim olduğunu düşünebilen bayanlar kendilerine yardımcı olacak gerçek bir medyum bularak kendilerinden bu işlemler hakkında yardım almak isteyebilirler.

Bu gibi dualar kimi zaman özenli bir şekilde okunurken kimi zaman ise vefk veya muska işlemleri ile insanların üzerlerinde taşımaları sağlanır. Aynı zamanda hazırlanan bu vefk ve muskalar ev içinde saklandığı takdirde de erkeğin veya bayanın evine çok daha bağlı bir kişi haline gelmesini sağlayabilir. Özellikle aşk vefki uygulamaların da hazırlanan çizimlerin içine mutlaka eklenen bu duaların etkileri gerçekten de tahmin edilenden çok daha güçlü olacaktır. Aynı zamanda etki altına alınan kişilerin kesinlikle bu durumu fark etmemesi ve zarar görmemeleri de toplum içinde bu uygulamalara olan ilginin her zaman çok fazla olmasını sağlamıştır.

Kocayı Kendine Bağlamak İçin Okunacak Dua

Eşlerinden istedikleri kadar ilgi göremeyen ve bu sebeple kendilerini kötü hisseden bayanlar için kocayı kendine bağlamak için okunacak dualar çok önemlidir. Bu duaların etkileri ile erkeklerin eşlerine karşı olan sevgileri yeniden artar ve o evlilik eskisi gibi çok mutlu bir hale gelebilir. Bu gibi sorunlar yaşayan ve evliliklerinin geleceğinin risk altında olduğunu düşünen bayanlar deneyimli bir medyum ile iletişime geçerek kendisinden yardım alabilirler.

Bu duanın etilerini göstermesi için mutlaka doğru bir sistem ile okunması ve aynı zamanda sonuçların her zaman yakından takip edilmesi gerekir. Eşi ile sevgi bağlarının yeniden güçlenmesini isteyen bayanlar 7 adet küp şeker ile bu işlemlerden sonuç alabilirler. Bu duanın Arapçası şu şekildedir;

  • “innema emruhu iza erada şey’en en yekule lehu kün fe’yekün. Fe-subhanellezi bi yedihi melekütü külli şey’in ve ileyhi turceun”
  • Bu duanın 7 adet küp şekerin her birine 7’şer defa okunması gerekir. Eğer bu şekerler doğrudan erkeklere yedirilebilirse çok daha kısa zaman içinde çok daha net sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Bu işlemler de okunan dualar herkesin ezbere bildiği Tebbet suresi ile desteklenebilir. Özellikle 1 bardak suya 41 defa Tebbet suresi okumak ve daha sonra bu suyu erkeklere içirmek o kişilerin kısa zaman içinde eşlerine deli gibi bağlı ve aşık hale gelmelerini sağlamak için yeterli olacaktır.

Karı Kocayı Birbirine Bağlamak İçin Okunacak Esma

Bilindiği gibi insanlar dileklerinin kabul olması için okudukları duaların aralarına her zaman için farklı esma’ları da eklerler. Allah’ın 99 farklı ismi olması ve tüm bu isimlerin her birinin farklı farklı anlamları olması sebebi ile bu tarz uygulamalar çok yaygın olarak kullanılır. Eşlerin aralarının bozulduğu durumlarda da bu işlemler her zaman insanların akıllarına gelen ilk seçenekler olmuştur.

Özellikle muhabbet esması olarak bilinen bu uygulamalar da sonuç alma süresi çok daha kısa olabilir. Önemli olan tüm esmaların anlamlarını bilmek ve aynı zamanda her türlü amaç için doğru bir şekilde zikir yapabilmektir. Muhabbet esmasını kullanarak kocalarını kendilerine bağlamak isteyen bayanların yapmaları gerekenler şunlardır;

  • Öncelikle özenli bir şekilde gusül abdesti almak gerekir
  • Ardından “Ya Vedud” esması 99 defa zikredilmelidir
  • Ya Vedud, yüce Allah’ın 99 isminden biridir ve sevgi, aşk veya muhabbet gibi anlamlara sahiptir.
  • Esmanın okunuşu bitince 2 rekat namaz kılınır.
  • Bu işlemler yaparken olumlu sonuç alınacağına dair inanç her zaman korunmalıdır
  • Bu dualar okunurken uyulması gereken herhangi bir tertip yoktur. Bu sebeple okuyan kişiler istedikleri gibi hareket edebilirler.
  • İşlemlerin sonunda ise mutlaka şu duanın tekrar edilmesi önerilir; Bismillahirrahmanirrahim. Tebbet yeda ebi lehebin ve tebb. Mâ eğnâ anhü malühi vea ma keseb. Seyeslâ nâren zâte leheb. Vemraetühü hammaletelhatab. Fi cî diha hablün min mesed.”

Eşlerin Bağlanması İçin Okunacak Dua

Zaman içinde eşlerinden veya evlerinden soğumaya başlayan kişilerin bu durumlarını değiştirmek için manevi enerjilerin güçlerinden faydalanmak birçok kişinin aklına gelen ilk seçenektir. Özellikle çok sevmelerine rağmen bir türlü eşlerinin kendilerine karşı olan soğukluğunu yok edemeyen insanlar için eşlerin bağlanması için okunacak dualar çok önemlidir. Bu işlemler o evlilliklerin geleceğini kurtarabilmek için de çok önemlidir. Bu dua şu şekilde okunmalıdır;

  • Yüce Allah’ım, sen sonsuz kudret sahibisin. Şüphesiz benim de dileklerimi kabul etmek için kadirsin. Zaten dergahına yüce ve kutsal bir maksatla geldim. Eşimi kendime bağlamak için dua etmek ve senden medet beklemek istedim. Sen eşimin kalbini, ettiği duaların hürmeyiyle ve Ya Vedud adının hürmeti ile bana geri çevir. Kalp merkezine beni yerleştir. Lütfen eşimi kendime bağlamak için ettiğim bu duanın yüzü suyu hürmetine bana ilk zamanlar da olduğu gibi sevgi, muhabbet ve aşk beslemesini sağla. Amin”

Karı Koca Muhabbet İçin Yiyeceğe Okunan Sure

Eşlerini kendilerine sıkı bağlar ile bağlamak ve onların gözlerin de en değerli kişi olabilmek isteyen insanlar için karı koca muhabbet için yiyeceğe okunan sure uygulamaları çok kısa zaman içinde istenen sonucu almak için yeterli olabilir. Bugüne kadar birçok kişinin evliliğini kurtarması için yardım aldığı bu surenın Arapça okunuşu şu şekildedir;

  • Allahu ekber kul in küntüm tuhibbunellahe fettebiuni yuhhib kümüllahe ve yağfireleküm zunubeküm vallahu gafurun rahim kad şeğafeha hübben ve inne leneraha fiy delalin mürin yuhıbbnehüm ve yuhıbbınehü ezilletin alel müminine e izzetin alel kafirin.

İçten gelerek okunduğu takdirde insanların düşüncelerin de ciddi değişimlere neden olabilen ve bunu yaparken kendilerine kesinlikle zarar vermeyen bu işlemler toplum içinde birçok kişinin bildiği veya denediği işlemlerdir. Kısa zaman içinde çok güçlü manevi enerjilerin harekete geçmesini sağlaması sebebi ile bu tarz uygulamalar medyumların da en çok talep aldıkları işlemlerin başında gelir. Eşleri ile her zaman mutlu olmak ve aynı zamanda onları her zaman kendilerine bağlı kişiler olarak görmek isteyen erkekler veya bayanlar bu işlemler hakkında birçok farklı alan da gerekli bilgileri bulabilirler.

Özellikle sadece medyumların değil aynı zamanda işlemleri yapan kişilerin de okuyabildikleri bu duanın tatlı bir yiyeceğe 7 defa okunması ve daha sonra bu yiyeceğin etki altına alınması istenen kişilere yedirilmesi istenen sonucu almak için çok önemlidir. Bu işlemlerin sonunda harekete geçecek olan enerjilerin güçlerinin de farkında olmak ve her zaman dikkatli olmak bu uygulamaların en önemli aşamasıdır.

Aşık Etme Duası Nasıl Yapılır? Tesirli ve Kesin Çözüm

Aşık etme duası nasıl yapılır, En etkili aşık etme duaları hangileridir? En hızlı aşık etme duası tarifi, yapılışı ve püf noktalarını burada öğrenin.

Sevdiğini kendine aşık etme duası yapılışı en merak edilen konular arasındadır. Gerek kadınların gerekse erkeklerin ihtiyaç duyduğu bu dua etkili olduğu sürece yüz güldürebilmektedir. Sevdiğiniz kişiden yeterli ilgi göremiyorsanız ya da onun size olan aşkını yeterli bulamıyorsanız bu duaya ihtiyaç duymanız kaçınılmazdır. Büyük bir arzu ile bu duayı medyum desteği ile yaptırma tercihini gerçekleştirmeye gitmek istersiniz. İçinizde kopacak o fırtınalı değişim rüzgarları için bu duanın gücüyle hayat bulma tercihinizi bir an önce tamamlamak istersiniz. Aşık etme duası nasıl yapılır gerçeği ile yüz yüze kalmak isteyenler yazımızı okuyarak geniş bilgiye ulaşma imkanı yakalayabilirler.

Aşk insanı derinden etkileyen en gerçekçi duygudur. İnsanı keyiflendiren, mutlu eden ve tadına doyulmayan bu duygu nadiren de olsa bizi acılara boğabilir. Sevdiğimizden yeterli sevgiyi ve aşkı görmediğimiz ya da terk edilme hissiyle dolduğumuz anlarda acıya boğulmamız kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkabilir. Aşk karşılık bulunduğunda güzeldir. Dillere destan aşk hikayeleri arasında çoğunluğun kavuşamayanlar üzerinde destanlaştığı gerçeği düşünüldüğü zaman acı yoksa gerçek aşk o zaman güzeldir gerçeğini hissetmemiz kaçınılmaz gerçektir. Bazen hiç bilinmeyen kişilere ya da bizi bilmeyenlere tutuluruz. Platonik bu durumlar da hayat üzerinde etkisini zamanla ortaya koyar. Acı çekmek işte tam da o noktada kişinin kaçınılmaz gerçeği olabilmektedir. Kişiler bazen öyle tutkunca aşıktırlardır ki karşı tarafında aynı bağlılıkla yanıt vermesi için başka yöntemlere başvurmayı tercih ederler. Aşık etme duaları işte tam da bu gerçeğe paralel çok eski zamanlardan şimdilere kadar değerini ve önemini korumuş gerçeklerdir. Kadın ya da erkek olmanızın önemi olmaksızın bu duaya başvurma tercihi ile aşık olduğunuz kişiyi kendinize yöneltmeniz mümkün olabilmektedir.

Aşık Etme duası Büyü Müdür?

Aşık sanız ve elde edemiyorsanız en çok merak ettiğiniz konu aşık etme duaları olur. Acaba okusam elde edebilir miyim ya da bu duayı nasıl okumalıyım ki sevdiğim bana kör kütük aşık olsun merakıyla içimizi kemiririz. Hal böyle olunca kişilerin genel merakı olan bu durum üzerinde ilerleme kaydedebilmek adına aşık etme duası büyü müdür merakına girip araştırma yapanlar dahi bulunmaktadır. Kişilerin bu araştırmasıyla gün yüzüne çıkarılabilecek tek gerçek İslami kaynaklarda bu duanın varlığından bahsedildiğidir. Kişilerde manevi bir uygulama olan bu duanın büyü şile ilgisi yoktur.

Tabi duanın büyü olmadığı gerçeği aşık etme büyüsü varlığını yok etmemektedir. Kısa araştırmalarınız neticesinde sosyal medyada ulaşabileceğiniz aşık etme konusundaki büyü varlığı kaçınılmaz gerçektir. Detaylı bilgilere sizi ulaştıran bu gerçek doğrultusunda aşk büyüleri ve yapım aşamaları ile ilgili çok detaylı bilgilerin varlığı hükmünü korumaktadır. Büyünün yasak ve günah oluşu İslam dininde alenen bir gerçektir. Tabii bu durumu göz ardı edecek kadar gönlünü birine kaptıranlar bu büyüye başvurmaktan kendilerini alıkoymazlar. Aşık etme duası anında etki gösteren uygulamaları medyum desteğiyle hayatınıza dahil edebilirsiniz. Bu gerçek ile çıkılacak yol eşliğinde sevdiğinize kavuşmak sandığınız kadar geç gerçekleşmeyecek gerçekler arasındadır.

Aşık Etme duası Nasıl Etki Eder

Aşık etme dualarını takip eden ve uygulamasını kendi hayatlarına dahil edip sonuç görenler sonuçların ne kadar memnun edici olduğunun farkındadırlar. Allah’ın gücü kainat üzerinde her şeye yetebilmektedir. Bu gerçeği hayatlarında etki ile görmeyi dileyenler sevdiklerinin kendilerine aynı ilgi ve duygularla bağlanmaları adına el açıp yakarışta bulunmaktan kaçınmazlar. Her türlü sıkıntımıza koşan duaların gücü ile bu istek bile yanıt bulabilmektedir. İnsanlar bu isteklerini kabul edecek tek ismin Allah olduğu bilincindedirler. Yakarışları ile sevdiklerini gönüllerine yerleştiren yaradanın onların gönüllerinde yer alma arzularına da yanıt vereceklerine dair inanışta bulunabilirler. Allah’ın izni ile karşıdaki kişinin kalbine nüfuz edecek aşkın bekleyişine geçip sabretmelisiniz. Allah’ın izni ile aşık etme duası büyü olmayan manevi yöntemler sayesinde aşık olduğunuzun sizi seveceği günü bekleme tercihinde bulunabilirsiniz. Sizin aşkınızın da onda canlanmasını dilemek en büyük mutluluğunuz olacaktır. Sevilenle çıkılacak her yola umut eden gözlerle bakarken aynı zamanda mutlu olma adına edilecek duayı etkili bir gönül aşkıyla okumayı kendinize görev bilmelisiniz. Hem duygularınıza yanıt bulmak hem de çok güzel duygularla dolu bir hayat yaşama arzunuzda daima duaların gücüne inananlardan olun. Kazanan olmak inançla mümkün dua etmeyle ve pes etmeden sabırla beklemeyle mümkün. Tüm bu gerçekçilik duygularıyla yoğrulmaya hazırım diyenlerdenseniz bir an önce içinizdeki maneviyatı harekete geçirmeye bakmalısınız.

Aşık Etme Duası Caiz Mi?

İnançlı kişiler isteklerini gerçekleştirme arzularında genel olarak İslami kaynaklı bilgilerin peşine düşerler. Aşk konusunda da bu durum geçerliliğini korumaktadır. Aşık etme duası caiz mi sorusu da bu merak konuları içinde kendini göstermektedir. Aşık etmek istenen kişi için yapılacak duanın kişi üzerindeki etkisini öğrenme düşüncesiyle derin bilgili insanlara danışmak asıl yapılması gerekendir. Aşk çok güzel bir duygudur. Bu duyguyu karşı tarafa hissettirme arayışına girmek konusunda da herhangi bir olumsuz durum söz konusu olmayacaktır. Allah’a karşı cinsin ya da partner hayalini kurduğunuz kişi üzerinde etkisini görmek istediğiniz duanın yapılması arzusunda herhangi bir sakınca görülmediği İslami pek çok kaynakta bulunabilecek gerçeklerdendir. Çabuk aşık etme duası ve benzeri dua kaynaklarına ulaşma fırsatı için arayışlarınızda herhangi bir sakıncaya yer vermeden dua edebileceğiniz gerçeğiyle gönül rahatlığıyla bütünleşebilirsiniz.

Aşık Etme Duaları Nelerdir?

İslam dini rahatlık dinidir. Dara düştüğümüz zaman sarılabileceğimiz pek çok dua alternatifi vardır. Kişiler her ne kadar dua gücü ile yakarışta bulunurlarsa bulunsun hayırlı olan olacaktır. Kara sevda durumları ya da çok fazla tutulmayla karşı konulmaz gönül derdine düşenler sevdikleri için aşık etme duası okumaktan kendilerini alıkoyamazlar. Niyetinizin ve inancınızın kuvveti ile yaptığınız duaların kabulü mümkündür. Maneviyatın güçlü kılacak dua yardımlarıyla gönülden bir sevgiyi elde edebilme fırsatı yakalamanız mümkün olabilmektedir.

Dini pek çok kaynak incelendiği zaman karşı cinsi aşık etme duası kapsamında duaları bulabilmeniz mümkündür. Bazı uygulamalar eşliğinde gerçekleştirilecek dualara ulaşarak kalbinizin en derin hissiyatları ile okumayı gerçekleştirerek gönül verdiğinize kavuşabileceğiniz gerçeğini unutmamalısınız. Gönlünüzden geçen kişinin el ulvi derinlik hissiyatları ile sizlerin isteklerinize yanıt verecek dualar eşliğinde karşınıza çıkıvermesi mümkünlüğünden ödün vermek istemeyebilirsiniz. İçtenliğinizi, samimiyetiniz ve duygu yoğunluklarınız ile aşık olduğunuz kişiyi karşınızda görme mutluluğunu edinmeniz uzun sürmeyecektir.

Cuma Günü Aşık Etme Duası

Cuma günleri duaların kabul olduğu gün olarak bilinmektedir. Bu gün yapılacak dualar ile birçok dilek ve kabul olamayabilir endişesine düştüğünüz duaların kabul olacağını bizzat deneyerek görebilirsiniz. Arapça asıllı aşağıdaki dua içinde aynı durum geçerlidir. İçine düştüğünüz aşk zincirinden sapasağlam çıkmak ve sizin sevmesini arzuladığınız kişide etki göstereceğine inandığınız duayı devam ettirmeniz sonuç verecektir. Cuma günlerinin bu fazileti ve kabul gücü ile hayatınıza baş tacı misali oturuvermesi şansını hayata geçirmeyi ihmal etmeyiniz. Sizlerde etkisini gösterecek o kadar çok dua arasından seçilen aşağıdaki versiyonu kalbi duygularınızdan emin bir şekilde basamakları uygun adımlarla takip ederek okumaya devam etmelisiniz. Hayatınızın değişime uğrayacağı aşık olunanın size dönmesinde gücü yüksek bu duayı asla göz ardı etmeyin. İslam dinini kolaylıklar zinciri ile sunduğu Cuma gününün etkisiyle sizde umut ışığı uyandıracak etkiyi asla es geçmeyin. İslam dininin sunduğu bu ışıkta sonuna kadar yürüme deneyimini yaşamayı kendinize görev bilin.

Cuma günleri mübarek vakitte okunması tavsiye dilen dualardan biri de şudur:

“ ya vedud ya zel arsil kerim ya beduh ya zel arsil ezim. Ya rauf ya zel arsil mecid ya cebbar ya settar, ya mukiyt ya mugis ya hennan ya mennan vel kaytu aleyke filan ibni filaneta ela mehebbete filan binti filanete minni veli tusni ala eyni.es seeh el vahen el ecel.”

Arapça usulü takiben okunacak bu dua 3 Cuma vakti boyunca 14 kere ardı ardına okunmalıdır. Bu okuma işlerinde niyet ve gönül arzunuzun en üst safhada oluşuyla kabul gerçekleşeceği durumunu unutmamanız gerekecektir. Gönülden istenen her duanın kabul gücü yüksektir. Bu gerçek düşünüldüğü zaman toplam 21 gün boyu sürecek olan bu dua gücü ile karşı tarafta da aşk duygusunun oluşmaya başladığını fark etmeniz gerçekleşebilecektir. İslam dini bu gerçek düşünüldüğü zaman insanlık alemi için oldukça kolaylıklar sunarak gerçekleşen durumları karşınıza çıkarmaktadır. Siz de gönlünüze düşen aşk ateşinde bu dua gücünden fayda görecek şekilde okuma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

En Etkili Aşık Etme Duası

Dua etmek ne kadar yüce bir gönüllük gerektiriyorsa dua kabulü de o kadar yüce duygularla gerçekleşir. Kişilerin duanın gücüne inanması ile isteklerine kavuşma arzularıyla dolup taşmaları duaya yönelimi daim kılar. Hal böyle olunca aşk konusunda sizin çabalarınız ile size gelecek olana sevda daha da bağlılıkla gerçekleşecektir. Çünkü nitekim gönül bağlılığı ile yapılan duanın etkisi o kadar yücedir ki o kişi size bağlanmayı tercih etmektedir. En etkili aşık etme duası ile aşık olduğunuz kişiye ulaşmanız mümkündür. Gönlünüzü vererek okuyacağınız dua tercihi ile sevdiğiniz size aşka düşüp güzel günleri yaşayacağınızın haberciliğini hissettirecektir. Her yatsı namazını takiben okuyacağınız 3’er defa tekrar edeceğiniz dua aşağıda mevcuttur. Arapça bu duayı devam ettirmeniz durumunda yaklaşık 1 hafta içinde sonuç almanız mümkün olmaktadır.

Arapça dua şu şekildedir:

“Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu zilzaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeka evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştat eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkane hazel mekani insarüfi hatta akdi haceti. Bismillahirrahmanirrahim. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.”

En hızlı tesir eden aşık etme duaları ve daha fazla bilgiye ulaşmak için sitemizdeki bilgi arşivinde gezinme tercihinde bulunabilirsiniz.

Büyü Nasıl Yapılır Gerçek Büyü Çeşitleri ve Tarifleri

Büyücüler gerçek büyüleri nasıl yapar, büyü çeşitleri ve en çok uygulanan büyü tarifleri. Ünlü medyumlardan en çok tutan ve yapılan büyüler.

 

Gerçek büyü yapmak ve büyülerin güçlerini hissetmek herkesin harcı değildir. Birçok konudan fedakârlık etmek durumunda kalacağınız bu tercih aşaması sizi derinden etkileyebilir. Büyülerin etkisi ve yapımı çok eski zamanlara dayanmaktadır. Kişilerin hayatlarını alt üst edebilecek kadar keskin kara büyüler olduğu gibi bazı işlerinizi rayına sokabilen beyaz ya da gri büyü alternatifleri de vardır. Ezoterik ilim alanının yansıması olan büyüleri ancak kaliteli medyumlar eşliğinde yaptırdığınızda etkili sonuçlara ulaşabilmeniz mümkün olacaktır. Usta ellerin yapacağı büyüler ile gelecek adına atacağınız adımlar ve evereceğiniz kararlarda net sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sizlerin beklediğiniz etkili sonuçları yakalayabileceğiniz fırsatlar için amacınızı da bilmek her şeyin önünde gelmektedir. Amaca göre hareket edilerek en doğru adımlarla ilerleme kaydetme ve sonuca ulaşma ayrıcalığı yakalama imkanı yakalayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin aşkını kazanmak, evliliğinizin dağılmasını engellemek,  kısmet açmak, iş sahasını genişletmek, önünüze engel olduğunu düşündüğünüz kişide etkisizlik elde etmek, hastalıklardan kurtulmak ya da konumunu etkin bir şekilde yakalamak ya da  kendinize engel olan kişileri olaylar dışında tutmak gibi amaçlar uğruna bu yola başvurula bilinir.

Büyülerin yapım amacı kadar etki etme durumu da önemlidir. Herkes bu etkiyi yakalayamayabilir. Hal böyle olunca bilgili ve imanı kuvvetli isimlerin yardımıyla kısa zamanda dileğinize kavuşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Herkes Büyü Yapabilir Mi?

Büyü yapmak meşakkat ister. Bilgi ve imanı kuvvetli bir birey arar. Her yapanın büyüsü kabul olmadığı gibi herkesin büyü yapmayı denemesi de mümkün değildir. Basit tarif buldum diye bunu denemeye çalışmanız uğraşınızı boşa çıkaracaktır. Büyü yapmanın günah olduğu gerçeği de bilinmektedir. Ama buna rağmen birçok kişi çıkış yolunu büyü yaptırmak da bulabilmektedir. Bazen de tamamen zorunlulukların getirisi ile büyü yaptırmaya itiliriz. Bu zorunluluk genel anlamda bize yapılanın etkisinden kurtulma amacıyla aynı şekilde büyüyle korunma sağlamayı amaç edinme şekliyle bizi karşılar. Büyü yaptırmaya kararlı iseniz büyü nasıl yapılı ve çeşitleri ile ilgili detaylı bilgi edinebileceğiniz bir arayışa girmeniz gerekecektir. İlimli kişilerin rehberliğinde yapılacak büyü işlemlerinde dinler arası büyülerin mukayesini yapabilme becerisine yatkınlık, havas ilmini bilme, iman sahibi olma ya da dirayetli olabilme kişilik özelliklerine sahip kişiler aranmaktadır. Büyülerin insanlar üzerindeki güçlü etkisinin bilincinde olunmalı ve bu sebepten kişileri etkileme durumu daima göz önüne alınmalıdır. Bu etkiyi düşünerek hareket etmek ve bilgili kişilerden faydalanma tercihinde bulunmak ilkeniz olmalıdır.

Büyüler Gerçekten Etkili Midir?

Büyüler kişiler ve olaylar üzerinde etki gücü ile bilinmektedir. Güçlü etkileri ile kimi zaman çok ağıt sonuçlarla karşı karşıya kalınmaktadır. Kısa sürede etki gösteren büyüler olarak bilinen anında tutan büyüler kişilerin hayatlarında derin izler bırakabilir. Günlük yaşantımızda kimi zaman akla bile gelmese de pek çok kişiyi derin etkileyen olayların altında büyü gerçeği çıkabilmektedir. Yakın çevremizde büyüye maruz kalarak hiç istemediği bir yaşamı yaşamak zorunda kalanlar olmaktadır. Büyülerin gerçekçi etkileri ile karşı karşıya kalanlar genel itibari ile sizlere etkileri ve sonuçları ile ilgili detaylı bilgi verebileceklerdir.

Büyülerin etkileri ne kadar göz korkutsa da onların etkisinden korunmak da bir o kadar mümkündür. Hayatının dengesini bozan büyülere maruz kalanların mecbur kaldığı karşı büyü yaptırma arayışları neticesinde yaptıracaklarınız üzerinizde etkili bir koruyuculuk hissettirecektir. Büyü yaptırmak her ne kadar etkili sonuç verip kişileri zora soksa da illa ki onlardan korunma yöntemleri de vardır. Ve insanoğlu bu korunma yöntemlerini deneme tercihinde bulunabilmektedirler.

Büyü Çeşitleri Nelerdir

Derin bilgi birikimiyle ve tecrübeyle sabitlenen büyü yapma eylemini gerçekleştiren kişiler pek çok farklı büyüyü yapabilmektedir. İnsanların hayatlarını etkileyen büyü çeşitleri oldukça çoktur. Seçenekleri fazla olan bu büyüler etkileri ile de değişimin hayatınıza oturuvermesini sağlamaktadır. Büyüler ve büyü çeşitlerine göre etkileri de değişim gösterir. Kırmızı büyü, kara büyü ya da ak büyü olarak bilinen çeşitlenmelerine göre sonuçları da hayatımızda izler bırakmaktadır. Tehlikeli ve son derece ölüm ile sonuç alınabilecek insan sağlığını tehdit eden pek çok büyü çeşidi mevcuttur.

Kaşık büyüsü, meni ile yapılan büyüler, voodoo büyüsü, domuz büyüsü, 41 büyüsü, kan büyüsü, sabun büyüsü, yumurta büyüsü, kilit büyüsü, karabiber büyüsü…… hepsi çeşitli olup giderek artan çeşitlilikleri ile hem kulağa hem de iç dünyamıza fazlasıyla zarar getirebilecek cinsten büyülerdir. Her büyü farklı malzeme kullanımını gerektirir ve duaları, tılsımları ile birbirine kenetlenen olaylar zinciriyle etkisini göstermeye başlar. Kişileri kişisel eşyaları ile etki altına alan bu büyüler oldukça kararlılık sonucu uygulamaya geçirilebilecek çeşitliliktedir. Bağlama büyüsü nasıl yapılır, gerçek bağlama büyüleri başlıklı yazılarımızı takip ederek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kara Büyü Nedir Etkileri Nelerdir

Kara büyü çok eski zamanlardan günümüze kadar gelmeyi başarmış etkili büyü çeşitleri arasındadır. Bir insana zarar vermek amacı güdülerek yapılan büyü daha çok kötü niyetli kişilerin tercihi olan büyü çeşitleri arasındadır. İnsanlar üzerinde kötü işlere yöneltici, çıldırtıcı ve insanları birbirinden ayıcı gibi etkileri ile oldukça zarar verici boyutlarıyla karşımıza çıkabilmektedir. Farklı teknik kullanımları ve ihtiyaç değişimine paralel olarak etkisine ve amacına göre kişileri farklı duygulara yönelten bu büyü zararlarıyla iç ürpertmektedir. İnsanlara zarar verme boyutu düşünüldüğü zaman hem zarar verici tarafıyla hem de iyiliğin göz ardı edici oluşuyla büyüyü yaptıranların da iyi niyetli olmadığı gerçeğine ulaşılmaktadır. Sonuçları çoğu zaman geri dönülmez şekilde hayata zarar verici ve zedeleyici izler bırakması insanlığı yıpratabilmektedir. Birçok kötülüğün bir araya gelişi ile insanlığın hayatını çıkmaza sokan bu büyü hiç tavsiye edilmez.

Yapımının oldukça profesyonellik istediği bu büyü aynı zamanda derin psikolojik travmalara sebep olabilir. Bazı durumlarda ölüm bile gerçekleşebilir. Kan ve diğer pis ürün kullanımlarıyla muska yazılırsa, tılsımlarla yasak hayvanların kesilip gömülme işlemleri yapılırsa veya kirli kişisel eşyaların üzerine ayet, surelerin yazılma işlem uygulamaları tercih edilirse kara büyü yapılmış demektir.

Büyü Yaparken Hangi Malzemeler Kullanılır

Büyü çeşitleri ve yapılma amaçları malzeme kullanımını farklılaştırmaktadır. Tırnak, saç teli ya da kıyafet gibi eşya tercihleriyle yapılabildiği gibi bazen sadece kişisel bilgiler ile de çok büyük büyü etkileri yaratılabilir. Gerçek büyü tarifleri uygulamasını gerçekleştirecek olan medyumlar genel olarak fotoğraf, ayna, ip, tırnak, mum, meni, saç ya da vücut kılı, adet kanı, çeşitli hayvan yağları ya da kanı tercihlerinde bulunulur. Aynı zamanda medyum desteği ile büyü yaptırırken onun her malzemeyi sırası ve gerektiği ölçülerde kullanması gerekliliğinden de şaşmaması gerekecektir.

Büyü Nasıl Bozulur?

Etrafınızda büyü yapıldığına dair kanıtlar bulmak canınızı sıkar. Büyü ile ilgili birtakım gerçeklerden emin iseniz onun etkisinden bir an önce kurtulmak istersiniz. Yapılan büyüler etki ve amaç gözetimi gerçekleştirilerek aynı derecede bozulma işlem uygulaması gerçekleştirilme tercihinde gidilmeyle planlı bir bozulmaya gidilir. Evimizde, iş yerimizde, çantamızda bulduğumuz muska tarzı büyüleri bozmak zahmetli değildir. Büyü bozmak işlemine geçilmesi için öncelikle gerçek bir büyünün varlığından emin olunmalıdır. Medyum , hangi büyünün hangi etki ve malzeme kullanımlarıyla gerçekleştirildiğini bilip emin olduğu müddetçe büyü bozma işleminde hızlı bir şekilde uygulama gerçekleştirebilecektir. Bu konuda bilgi almak istiyorsanız iletişim adresine yazacağınız bilgilendirici bir mail ile detayları öğrenebilirsiniz.

Uzaktan Büyü Yapılabilir Mi?

Büyü yaptırmak için illa ki büyü yaptırılacak kişinin medyumun karşısına çıkarılması gerekmez. Böyle bir zorunluluk yoktur. Kişisel eşyalar ya da vücuda ait bir parçanın elde edilmesiyle uzaktan işlem yapılması mümkündür. Büyüleri uzaktan yapılması durumunda etki süresi ve kişiler üzerinde canlandırıcı sonuçları zamanla fark edilir. Hemen hemen her büyüde göz önüne çıkan etkileri ve tesir gücünün hissedilmesi ile büyünün tutuğunu anlamak mümkün olmaktadır.

Büyü Yapmanın Tehlikeleri Nelerdir?

Büyü yaptıran kişi ve yapılan kişi büyünün anlamını ve ne gibi sonuçlar doğuracağını zamanla anlar. Çeşitli riskleri ile kişileri etkisi altına alan bu büyüler zaman zaman farklı sonuçlar doğurabilir. Yanlış tılsım ya da malzeme kullanımı ile çok daha farklı sonuçların ortaya çıkışı ve hayatı zedelemesi mümkün olabilmektedir. Uhrevi varlıklardan faydalanılarak gerçekleştirilen büyü yapım işlemleri yönlendirilmesi yanlış olursa yanlış kişilerin sağlıklarını tehdit edici boyuta gelebilir. Bu sebeple işini bilen medyum desteği ve doğru kişi doğru malzeme kullanımı ile sonuç edinimi yakalama fırsatında bulunulmalıdır. Büyü yapmak tehlikeli midir, büyü yaptırıldığı zaman kişi üzerinde ne gibi sonuçları olur gibi araştırmalarınız ile işin ciddiyetini kavramanız mümkün olacaktır. Büyü yaptırmadan önce sağlıklı bir şekilde araştırmanızı yapıp sonuçlarını tam anlamıyla benimseme durumunda bulunmayı tercih etmeniz gerekliliğini hissetmeniz gerekecektir. Hiçbir tehlikenin sizi ve başkalarını bulmaması adına bu derin bilgili iş adına gerçek medyum desteği alma tercihinde bulunmanız gerekecektir. Şimdiye kadar yaptıkları ile olumlu yorumlarla buluşan

Aşık etme duası nasıl yapılır, tesirli ve kesin çözüm başlıklı yazımıza göz atarak bu konudaki ihtiyacınız içinde bilgi edinme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Eşini Kendine Aşık Etmek ve Bağlamak İçin Dua

Bir kişiyi ömür boyu aşık etmek için okunacak dua nedir, uzaktan aşk büyüsü ve duası nasıl yapılır sorularının yanıtları bilinmesi gereken detaylar yazımızda….

Eşini kendine aşık etme duası istediği aşkı eşinde bulunmayan tercihleri arasında yer alan dua çeşitleri arasındadır. Bazen soğukluklar bazen ise araya giren bazı tartışmalar eşleri birbirinden uzaklaştırabilmektedir. Kişiler böyle durumlarda soğukluk hissederek bağları koparma noktasına gelebilmektedirler. Eşlerini her türlü yola başvurarak yeniden kendine bağlı hale getirmeye çalışan birçok kişi vardır. Eşleri kendilerine yine bağlansın onlara aşk ile baksın diye aşık etme duaları arasındaki en tesirli olana ihtiyaç duyma durumu bu sebepten ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda tesirli aşk duası da aranılan yerinde bir tercih olarak gözler önüne çıkabilmektedir. İnsanlar daha insanlığın ilk zamanlarından beri herhangi bir bağlayıcılık ve soğukluk giderici durumlar için etkili dua ya da büyü başvurularını yapar hale gelmişlerdir. Özel duaların gücüne ve etkisine olan güçlü inanç bu gerçeğin kendiliğinden ortaya çıkıvermesine sebep olabilmektedir.

Fayda görülmesi beklenilen kişileri birbirine bağlayan ya da eşini kendine aşık etme ve bağlama duası, aşk büyüsü adı altında geçen duaların güçleri oldukça etki gücü yüksek tercih seçenekleri arasındadır. Eşiniz sizden uzaklaşıyorsa size ve hanesine bağlılığını arttırmak amacıyla tercih edilen eşini kendine aşık etme ya da bağlama duası seçenekleri güçlü seçimler arasında kendini gösterecektir. Yüksek etkisi ile eşinizde o soğuklukların bitivermesine yardımcı olacak bu dualar ilim sahibi kişilerin dillerinde cevap olabilecek etki gücündedir. Manevi gücü yüksek kişilerden yardım alarak bu konudaki ihtiyacımıza yardım bulabiliriz. Dini güzü yüksek ve görevlerini yerine getiren medyumlar bu işleri layığı ile tamamlamaktadırlar.

Aşık Etme Ve Bağlama Duası Nasıl Yapılır?

Aşık etme duası olarak bilinen güçlü dualar mevcuttur. İnsanlar duanın gücüne inanırlar; fakat deneyimleri neticesinde büyü gücüne daha çok inanan kesim mevcuttur. İnsanlar üzerinde bıraktığı etki netliği ile büyü gücüne inananların sayısı epey vardır. Kesin ve etkili sonuç görme niyetiyle insanların yaklaşımlarında büyü yaptırmaya olan tercih seçeneği gözleri o yöne çevirmektedir. Her ne kadar etkisi bilinse de kişi üzerinde bıraktığı olumsuz durumlar da bilinmektedir. Bu sebepten bazen çekinilerek tamamlanan bu tercihlerde medyum tercihinde bulunmak bu doğrultudaki hareketlerimizin sonuçlarının bilincinde olmamız gerekliliğini bize adapte eder.

İşini bilen, ilmini kullanmada etkisi büyük medyumlar aracılığıyla istediğiniz kişi üzerinde aşık etkisi ya da bağlama etkisi yakalayabileceğiniz sonuçlara kısa sürede ulaşabilirsiniz. Gerçek bir niyet ile okunacak bu duayı güçlü bir medyumun yapması olayın seyrini tamamen güçlü kılacaktır.

Bir Kişiyi Ömür Boyu Aşık Etmek İçin Okunacak Dua

Ömür boyu aşık etme duası etki gücü çok yüksek dualar arasındadır. Hem beklentilerinizi karşılama hem de aşık olma konusunda netlik hissedeceğiniz bu dua fırsatını Allah’a tam teslimiyet içinde okuyacak birini bulmak vereceğiniz en doğru karar olacaktır. Aşık etmek amacıyla okunacak bu dua düzenli olarak en az 1 hafta okunmalıdır. Bu dua okunurken dikkat edilmesi gereken durumlara da ehemmiyet gösterilmelidir. Bu dua edilirken 14 gün boyunca aynı dua tekrarı yapılması itibari ile 40 gün başka duaya yer verilmemelidir. Dualar iyi niyetle yapılmalıdır ve bir hafta düzenli olarak duanın takibi gerçekleştirilmelidir. Birbirine kavuşamamış kişiler üzerinde etkisi büyük bu dualar tam da bu şekilde yapıldığı sürece etkisini gösterecektir. Sevdiği kişi üzerinde bu dua gücüyle yardım ihtiyacını gerektiği şekilde karşılayanların kısa sürede arzularına kavuştukları gerçektir.

Bir kişi üzerinde ömürlük bir etki yakalamak istediğiniz bu dua yapılırken Besmele-i Şerife ile okumaya başlaması olmazsa olmaz seçimleriniz arasında kendini gösterecektir. Her hayırlı işte Besmele ile yapılan başlangıçlar ne kadar etki gösteriyorsa bu işte de gücünü fark ettirecektir. Kendine aşık etme ve bağlama duası tam bir bağlılık ve temiz bir kalp ile iç geçirmeyle gerçekleşecek dualardandır. Sevdiğiniz kişiyi 41 kere aklınızdan geçirip duayı etmeniz Besmele Şerif eşliğiyle etkisini kısa zamanda gösterecektir. Tabii işini bilen medyumların bu işlemi yapması son derece doğru bir yol olacaktır.

Tesirli Aşık Etme Duaları Nelerdir?

Etkili aşık etme duası genel anlamı ile iki kişi arasındaki sevgi bağını daha da güçlendirmek amacıyla tercih edilen dualardandır. Gizemli bir kabul noktası olan bu duaları herkes yapamaz. Kısacası bu duaları okuyarak isteğine kavuşamayanlar da mevcuttur. Bilgisi, tecrübesi v e derin bilgisi ile üzerinde etkisinin büyük olacağı kişi tercihleriyle duayı yaptırmalı ve sonucuna bakmalısınız.

Tesiri yüksek aşk büyü ya da duaları iyi niyetli dualar arasındadır. Dua edilecek kişinin olumsuz durumlara maruz kalmaması dua tesirini güçlü kılacak sebepler arasındadır.

Sevdiğini Kendine Bağlamak İçin Dua

Birini kendine aşık etme duası denenmiş ve etkileri kısa zaman diliminde kendini gösteren bu dualar ömürlük etki gösterebilir. Sevdiğiniz bir kişi sizi sevmiyorsa ve size bağlanmasını istiyorsanız bu tarz dua güçleriyle isteğinize kavuşabilmeniz mümkündür. Özellikle evini ve eşini görmeyen gözlere tesir edecek bu dua çeşitlendirebilinmektedir. Dil bağlama, göz bağlama ya da eve bağlama gibi seçenekler zinciriyle etkisini gösterecek dillerde çözüm olacak bu duaya sıkı sıkı sarılıp medet bulabilirsiniz. karısı ve ailesine etkili bir şekilde bağlanması için edilecek bu dualar sonuç itibariyle kişide ruhani bir olumsuzluk etkisiyle kendisini gösterebilmektedir. Bu durumda hemen kaygıya kapılmamalısınız. Kişi üzerinde etkisini göstermeye başladıkça yerini huzur, sevgi ve bağlılık ile gösterip size memnuniyet hissi verecek günlerin gelişinde hızlandırıcı etkiler gösterebilir.

Sevdiğin Kişiyi Aşık Etmek İçin Tılsımlı Dualar ve Büyüler

Kuranda birini kendine aşık etme duası ile geçen herhangi bir dua yoktur. Anacak İslami anlamda derin bilgi birikimine sahip kişilerce yapılan ve etkisini çok kısa zamanda görebileceğiniz ayet ya da dualar mevcuttur.

Bu tarz aşk ve bağlama büyüleri bazen karşı tarafın hiçbir şekilde yakınlık istememesi durumunda dahi denenmeye çalışılabilmektedir.

Körkütük Aşık Etme Duası

Deli gibi aşık etme duası adı altında birçok alternatif dua çeşidi vardır. Yapılan araştırmalar etki gücü yüksek 41 gün süre ile okunup devam edilmesi gereken duayı karşınıza çıkaracaktır. Denenmiş ve etki gücü 41 gün süreli bu dayı yapabilmek için 41 gün Tebbet suresi okuma ve ardından her okumayı takiben siyah nohutu ateşe atma işlemi gerçekleştirilmelidir. Dikkat ve temiz niyet ile yapılması gereken bu duayı öyle her önüne gelen kişi uygulayamaz. Özellikle ilim sahiplerinin yapması ile tesiri gerçekleşecek duada bilgili birine ihtiyaç duyacaksınız.Çok yanlış olan bu hızlı karar verip uygulamaya geçirme durumu bilinçsiz gerçekleştiği müddetçe etki göstermez. Aynı zamanda tesirli dua gücüne sahip kişilerce yapılmadığı sürece de etkisi olmayacaktır.

 

Uzaktan Aşk Büyüsü ve Duası Nasıl Yapılır

Uzaktan aşık etme büyüsü yaptırmak ve etki elde etmek mümkün olabilmektedir. Doğru seçim ve başvuruda bulunacağınız tesirli medyumlar aracılığıyla bu gerçekle karşılaşmanız olasıdır. Alanında uzaman ve tüm iman gücü ile dua etkisini kişiler üzerinde yakalayabilen isimler bu konuda size yardımda bulunabilecektir.

Aşk acı ve kedere sebep olabilecek derin bir duygudur. İnsanları etkisi altına alan bu duygu her türlü çılgınlığı yapabilecek düzeye erişmeye sebep olabilir. Sanki sevilen olmadıkça hayat yaşanmayacakmış inancıyla bütünleşme durumu dahi kendini gösterebilir. Aşık olunana ulaşmak için her türlü tehlikeli adım atılma cesareti içine girilebilir. İslam dini aslen büyü yapılmasını uygun görmez. Kesinlikle yasaklanmış insan üzerinde derin etkileri ile bilinen büyü çeşitleri mevcuttur. Kişinin saadet içinde bir hayat sürmesini bile engelleyebilecek büyüler vardır. Kendine aşık etme ve bağlama duası ve büyüsü yaptırmak cesaret ister. Çünkü sonucuna katlanmak ve karşı taraf istemiyorsa onu belirli bir sınıra mahkum etmek tek kişice alınan bir karar olacaktır. Bazı olumsuz durumların oluşmasının muhtemel gerçek olarak bilindiği bu adımı atarken çok iyi düşünülmelidir.

Birini Kendine Aşık Etme, Kendini Sevdirme Duası

Birine kendisine aşık etme duası kişinin sevdiği erkeği veya kadını kendine aşık etmek isteyenlerin okuması gereken dualar ile ilgili merak edilen detaylar burada.

Sevdiği birini kendine aşık etme ve sevdirme duası, dini bütün, imanı olan Müslümanların, gönüllerinde, kalplerinde olan aşk duygusunu veren Yüce Yaradan dan, kalbinin attığı, aşk duyguları beslediği kişinin de aşkına karşılık vermesini niyaz etmeleri için kullandıkları, okudukları dualardır. Sevdikleri kişinin kendilerine sevgi beslemesi ve bu şekilde, hayırlısıyla karşılık bularak dünya evine girmek isteyen kişiler, bu şekilde dünya evinde mutlu yaşamak isteyen erkek ya da bayanlar, birini kendine aşık etme sevdirme duası okuyarak, Allah ın rızasını kazanarak, bu yöndeki dualarının kabul olmasında vesile olabilirler. Dinimizde her türlü çaresiz dert ya da beklenti için Yüce Allah a yalvarmak, yaradan dan dilemek büyük önem taşımaktadır. El açmak ve yaradan a yalvarmak dileklerin kabul olmasında çok önemlidir. Elbette duaların İslamda öngörülen usullere uygun şekilde yapılması, kabul olmasında çok daha etkili ve önemli bir etken olmaktadır. Bu durum birçok kez denemiştir ve ispatlanmıştır. Kendine aşık etme yolları arayan kişiler kendine aşık etme duaları konusunda bilgi almak için sitemizden yararlanabilirler.

Birini kendine aşık etme yolları arayışında olan kişilerin, manevi anlamda bu isteklerinin gerçekleşmesi için duaların faziletinden yararlanmak mutlu sona ulaşmada gerçekten çok önemlidir. Dini kurallara uygun şekilde birini kendine aşık etme dualarını okumak, duaların gerçekleşmesi noktasında kişilere beklentilerini karşılayan sonuçları vermektedir.

Sevdiğini kendine aşık etme dua

Dini bakımdan, son derece güvenilir olan kaynaklarda ve din bilginlerinin, alimlerinin konu kapsamındaki beyanlarında, öne çıkan birçok dua bulunmaktadır. Bu duaların okunmasında, İslami usullere çok dikkat edilmesi, Arapça okunuşlarına özenilmesi, saf, temiz, gönülden geçirerek okunması, duanın kısa sürede kabul olması için gerçekten çok önemlidir. Birini kendine aşık etme duası denenmiş dualar arasında yer alan ve gerçekten en çok tercih edilen dualardan biri aşağıdaki gibidir.

 

Bismillâhirrahmânirrahîm*El hamdü lillahi rabbil âlemîn*Er rahmânir rahiym*Mâliki yevmiddîn*İyyâke na’büdü ve iyyâke nestaîn*İhdinas sirâtal müstekiym*Siratallezîne en’amte aleyhim ğayril mağdûbi aleyhim ve led-dâllîn

*Elif lâm mîm*Zâlikel kitâbü lâ raybe fîh, hüden lil müttekiyn*Ellezîne yü’minûne bil ğaybi ve yükîmûnes-salâte ve mimmâ razaknâhüm yünfikun*Velelzîne yü’minûne bi mâ ünzile ileyke ve mâ ünzile min kablik, ve bil âhirati hüm yûkinûn*Ülâike alâ hüden min Rabbihim ve ülâike hümül müflihûn

*Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühû sinetün velâ nevm, lehû mâ fis-semâvâti ve mâ fil-ard, men zellezî yeşfeu ındehû illa bi iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim ve mâ halfehüm, ve lâ yühîtûne bişey’in min ılmihî illâ bi-mâ-şâ-e vesia kürsiyyühüs semâvâti vel-ard, ve lâ yeûdühû hifzuhüma, ve hüvel aliyyül azîm*Lillâhi mâ fis semâvâti ve mâ fil ard, ve in tübdû mâ fî-enfüsiküm ev tuhfûhü yühâsibküm bihillâh, fe yağfiru limen yeşâü ve yüazzibü men yeşa’, vallâhü alâ külli şey’in kadîr

*Âmener-rasûlü bi-mâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn, küllün âmene billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve rusülih, lâ nüferriku beyne ehadin min rusulih, ve kâlû semi’nâ ve eta’na ğufrâneke rabbenâ ve ileykel masîr*Lâ yükellifüllâhü nefsen illâ vüs’ahâ, lehâ mâ kesebet ve aleyhâ mektesebet, rabbenâ lâ tüâhiznâ in-nesînâ ev ahta’na, rabbenâ ve lâ tahmil aleynâ isran kemâ hameltehû alellezîne min kablinâ, rabbenâ ve lâ tühammilnâ mâ lâ-tâkate lenâ bih, va’fü annâ, vağfir lenâ, verhamnâ ente mevlânâ fensurnâ alel kavmil kâfirîn*İnne rabbekümüllâhüllezî halekas semâvâti vel-arda fî-sitteti eyyâmin sümmestevâ alel-arşi-yuğşil-leylen nehâra yetlübühû hasîsen veş-şemse vel kamera ven nücûme müsahharâtin bi emrihî elâ lehül halku vel emru tebârakellâhü rabbül âlemin.

 

Bu duanın, niyeti olan kişi tarafından, her gece yatsı namazından sonra okunması faydalı olacaktır. Dua Arapça olarak okunduktan sonra, sevdiği kişinin kendisine aşık olmasını isteyenler buna göre niyet etmelidir. Niyet kısmında ise aşık olması istenen kişinin adının zikredilmesi gerekmektedir.

Aşık etme duası ne zaman okunmalıdır?

İslam dininde duaların gerçekten, son derece önemli bir yeri vardır. İslam dinimizde genel anlamda, duaların okunması noktasında belirli bir zaman kısıtlaması bulunmamaktadır. Yani özel zamanlar belirlenmiş değildir, ancak, buna rağmen, bazı özel günlerin ve gecelerin bir parça anlamlı olduğunu da bilmek gerekir. Bu özel zamanlar duaların kabulü açısından bir parça daha anlamlıdır. Duaların yüce Allah katında biraz daha özel şekilde kabul edildiği zamanları sayacak olursak,

– Kadir gecesi,

-cuma günlerinde, öğle namazına müteakip olan zamanlar

-sabah namazından sonra

-cenazelerin defini sırasında

-arefe günlerinde

Bu zamanların dışında da, birini kendine aşık etmek için dua okumaları elbette her zaman yapılabilir. Bu sayede edilen duanın etkisi kuvvetlendirilir ve daha kısa sürede niyetler, istenen sonuçlar elde edilebilir.

Birini aşık etme duası nasıl kabul olur

Birini kendine aşık etmek için okunacak dua ve isteklerin, yaradan katında kabul olması için, öncelikle gerçekten temiz bir kalple istenmesi lazımdır. İyi niyet son derece önemlidir. Bir duanın iyiniyetle ve safiyane duygularla yapılmıyor olması, o duanın mümkün değil kabul olmasını önler. Birini kendine aşık etmek isteyen kişinin, karşısındaki insanın duygularını kullanmak, onun toplumdaki statüsünden yararlanmak gibi artniyetli duygularla değil, saf bir aşkla onu sevdiği ve ondan da bu şekilde bir sevgi istediği için bu tür dualara başvurması lazımdır. Aksi halde, duaları okumanın ve Allah a yalvarmanın ne gibi bir anlamı olabilir, hiçbir anlamı olmaz. Ayrıca, birçok İslam aliminin ve dini vasıfları gerçekten çok yüksek olan hocaların tavsiyelerine göre birini kendine aşık olması dualarının kabul olması noktasında, aşağıdaki unsurlara dikkat edilmesi lazımdır.

– Dua günün ilk ışıklarında, edildiğinde ya da uykudan uyanarak edildiğinde daha makbul olur

-Evli olan kişilerin ya da başka birisine bağlı, onu seven kişiler için yapılan kendine aşık etme duaları makbul değildir,

-Duanın kabul edilmesi için sabırla edilmesi, ibadetlerin de sabırla yapılması gerekmektedir

-Duanın kabul olma belirtileri göstermesi durumunda, yani kendisinden de aşık olması istenen kişi bu duygulara girdiğinde şükür namazı kılınmalıdır

-Duanın kabul olması noktasında, haramdan ve uzak durulması gerekenlerden kaçınmak özen gösterilmesi gereken bir durumdur.

-sadaka vermek duanın kabul olmasını hızlandırmaktadır.

-dua kesinlikle içten bir şekilde ve iyi niyetle edilmelidir.

Kadınların yapacağı aşık etme duası

Sevdiği, kalbinin attığı erkeği kendine aşık etmek için, o erkek tarafından sevilmek için kadınlar, birini kendine aşık etmek için en etkili dua çalışmaları elbette yapabilirler. Bu konuda, din alimlerinin tavsiye ettikleri aşağıda belirtilen duanın tam yedi gece süresince, yatsı namazından sonra, yatsı namazını müteakiben, okumaları son derece yerinde olacaktır. Zamanlamaya özen gösterilmesi önemlidir.

“Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetîfülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bihakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin.”

Dua gönülden geçerek, son derece safiyane duygularla, temiz kalple, tam yedi gece boyunca, yedişer defa okunması lazımdır. Bu duanın okunmasında, niyet edilmesi ve sevdiği erkeğin de kendisi için hayırlı, onu mutlu edecek bir eş olmasını, Allah tan dilemelidir.

Esmaül Hüsna ile sevdirme duası

Birini kendine aşık etme duası Esma ül hüsna olarak da yapılabilir. Sevdiği kişiyi kendine aşık etmek isteyenler, aşağıdaki esma ül hüsnaları gün içinde sık sık tekrarlamaları, duaları icra etmeleri çok önemlidir.

-vehhab, çok fazla ihsan eden

-rezzak, bütün mahlukatların rızkını veren ve ihtiyacını karşılayan

-vasi, lütfü bol olan

-kadir, herşeye gücü yeten, her istediğini yapmaya kadir olan

-reşid, bütün işleri ezeli takdirine uygun, bir nizam ve hikmet üzerine sonuna ulaştıran

anlamlarına gelmektedir. Esmaların tekrarlanması kişilerin içlerine de bir ferahlık dolmasını sağlayacaktır. Bu şekilde, hem duaların gücünden, hem de esma ül hüsnaların olumlu etkilerinden yararlanmak, kişide psikolojik anlamda da huzur ve güven duymasını sağlayacaktır.

Dini bütün, manevi anlamda kuvvetli ve havas ilimlerine hakim medyum hocalarda aşık etme konusunda vefk desteği almak da mümkündür. Bu hocalardan çevrenizde, gerçekten güvenilir olduğunu bildiğiniz, bu konuda olumlu duyumlar aldığınız ya da daha önce kendisinden destek aldığınız isimler varsa, onlara danışabilirsiniz. Yoksa internet üzerinden, medyum yorumları ve değerlendirme sitelerinden de medyum hocalar konusunda doğru tespitleri alabilirsiniz. Vefklerin dualar temelinde hocalar tarafından hazırlandığı ve dinimize göre günah olmadığını belirtelim. Allah ın isimleri, Kuran dan sureler, ayetler ve tılsımlı kelimeler kullanılarak vefkler hazırlanmaktadır. Bu alanda uzman olan bir medyum hocadan destek almak gerçekten çok önemlidir.

Vefkler, medyum hocalar tarafından tamamen kişiye ve aşık olması istenen kişiye göre özel olarak hazırlanır. Vefk çalışmalarında ebced hesapları yapılmaktadır. Oldukça uzun süren ve belirli kuralları olan bir uygulamadır. Danışanların hocaların hazırladıkları vefkleri onların salık verdikleri şekilde kullanmaları gerçekten çok önemlidir. Öncelikle medyum hocanın dediklerini yapmalısınız. Havas ve ledün gibi gizli bilimlerden yararlanıldığından, gerçek hocaların elinde yapılan vefkler sizi isteklerinize ulaştıracaktır.Elbette hocanızın belirttiği duaları okumak, abdest almak ve herşeyden önemlisi olmasını kalben, gönülden istemek gerekmektedir.

Duaların kabulünde de duaların yürekten inanarak ve temiz kalple yapılmasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştik. Aynı durum vefkler için de geçerlidir. Aslında doğru olan önerdiğimiz duaları okumanız ve ritüellere dikkat etmeniz, bundan sonra medyum hoca desteği ile aşık etme konusunda vefk desteği almanız çok yerinde olacaktır. Bu isteğinizin safiyane aşık duyguları ile olması lazımdır. Yani evli insanları ayırmak, nişanlıları ya da sevenleri ayırmak, çiftleri ayırmak için olmamalıdır. Halihazırda dua ve vefk desteği ile aşk dileyen kişinin de evli olması son derece yanlıştır ve kabul olmaz. Bir menfaat de beklememelisiniz. Para, mevkii, ün gibi hırslarınız olmadan sadece aşk için o kişiyi dilemelisiniz. Dualarınız ancak bu şekilde gerçek olacaktır. Yaradan gönülden istenen her hayırlı duayı duyar. Bunu kalpten isteyiniz.

Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarız, Büyü Yapıldıysa Ne Yapılmalı?

Eve büyü yapıldığı nasıl anlaşılır, başka birine büyü yapıldığını nasıl anlarım şeklinde sorular olabilir. Bu soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Ailenin büyüden korunması, büyünün bertaraf edilmesi için yapılması gerekenleri detayları ile yazımızda bulabilirsiniz.

Kişinin üzerinde büyünün olduğunun anlaşılması, bazı belirtiler, izlerle anlaşılabilir ancak genel anlamda bunun uzmanlık gerektiren bir iş olduğunu unutmamak gerekir. Büyüler manevi dünyadan gelen, yüzyıllar boyunca yapılmış ve halen de yapılmaya devam eden, kişilerin hayatlarında gerçekten olumsuz etkiler veren veya verme riski olan birtakım manevi uygulamalardır. Havas ilimlerinde yetkin ve deneyimleri olan kişiler, ayrıca kadim büyü kitaplarına sahip olan üstatlar, öyle kalıcı ve etkili büyüleri yapabilirler ki bunların bozulması bir yana anlaşılması bile son derece zor olabilir. Hatta bunların anlaşılması, bozulması neredeyse imkansız olur. Bu etkili insanların dışında kişilerin yaptığı büyüler daha hafif olacağından, bunların tespiti ve bozulması daha kolaydır, tesiri de daha azdır. Bu nedenle, hem kendilerini, hem de ailelerini ya da çevresindekileri büyülerin etkisinden korumak isteyenler büyü yapıldığını nasıl anlarız sorusuna her zaman cevap ararlar.

Büyünün yapıldığını ya da üzerinde büyü olup olmadığının anlaşılması noktasında, mutlaka dikkat edilmesi gereken birtakım noktalar söz konusudur.  Bu belirtilerin bir defa görülmesinde değil, sistematik şekilde devamlılık arz etmesi ile bir büyünün varlığından şüphe etmek yerinde olacaktır. Sıradan, bu konularda maneviyatı ya da bilgisi olmayan insanların yerinde, manevi anlamda gücü olan, havas ilimlerine deneyimi bulunan, medyum hocalardan destek almak son derece doğru olacaktır. Bu kişiler, ilimlerde bilgileri ve yetenekleri ile bir büyü olup olmadığını kolayca anlayabilirler.

Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır

İnternet üzerinden birçok kişi ve gayet yoğun olarak, büyü yapıldığını nasıl anlarız belirtileri nelerdir diye aramalar yapmaktadır. Büyünün yapılıp yapılmadığını anlamak için bazı belirtilerin olup olmadığına bakmak gerekir. Bu konu gerçekten önemlidir. Birazdan sıralanacak olan belirtilerin kişilerde ya da kişinin bizzat kendi üzerinde görülmesi direkt olarak büyünün varlığına işaret olmamaktadır, büyü olmaması da söz konusu olabilir. Büyünün yapıldığına bir delalet olduğunu düşünmek daha doğru olacaktır. Ancak yüzde yüz var denerek büyünün olduğuna gerekçe göstermek de doğru olmayacaktır.

Özetle, büyünün olduğuna delalet eden durumlar olduğunda, bu belirtiler aslında psikolojik sorunlarına varlığına delalet de olabilir. Böylesi bir durumun da olduğu hesaba katılarak dini bütün, dini bilgileri de olan bir psikologdan yardım almak en doğru olandır. Günümüzde din alimleri de büyü etkileri gösteren kişilerin, öncelikle bir psikolojik incelemeden geçmesinin daha doğru olduğu görüşünde birleşmektedir. Psikolojik testlerin öncelikle yapılmasının daha doğru olacağını düşündüklerini belirtelim. Çünkü, insanlar bazen kendilerine büyü yapıldığından şüphe duyarak, psikolojik olarak kendilerinde büyü etkilerinin olduğunu düşünmeye ve bu şekilde davranmaya başlar. Bu nedenle, ilk olarak bir hekimin kontrolünden geçmek en doğrusu olandır. Eğer sonunda büyü yapıldığı tespit edilirse, bu durumda okunması gereken duaların ve surelerin etkisi büyük olacaktır.

Büyü Yapıldığını Anlama Yöntemleri

Büyünün varlığını anlama noktasında, bazı koşulların ve davranışların var olup olmadığına bakmak lazımdır. Örnek verilecek olursa, büyüye maruz kalan, büyü etkisinde olan kişinin davranışları olarak, fizyolojik ve ruhsal durum özellikleri olarak, bu kişilerin yaşamakta olduğu yerler, çevresine karşı iletişimi, bunun gibi unsurların büyünün yapılıp yapılmadığının anlaşılmasında etkili unsurlar olduğunu anlamak lazımdır. Büyü yapıldığını nasıl anlarım sorusunun yanıtı kısa şekilde özetlemek gerekirse, büyünün yapılıp yapılmadığını anlamak için kişinin hareketlerine, düşüncelerine gözlem altına almak ve şu unsurların olup olmadığına bakmak gerekir.

-Çevresi ile iletişim kurmakta sorunlar yaşamaya başlarsa, daha önceden iyi insandır olarak nitelediği kişilere kötü davranmaya başladıysa, ya da bu kişilerle konuşmayı kesmişse,

-Aile bağlarında zayıflama olmuşsa, annesi, babası, kardeşi, karı koca olarak eşi, çocukları ile daha az ilgilenmeye başlamışsa, ya da onlarla hiç ilgilenmiyorsa,

– Genel olarak bir sinirlilik, asabi hal içine girmişse, tahammülsüzlük durumu yaşamaya başlamışsa,

-Yemeklere, nimetlere, dini özellikleri olan eşyalara karşı umursamayan ve saygısız davranışlar içine girmişse, yere düşen ekmeği kaldırmamak ya da üzerine basmak gibi…

-Kişi, dini vecibelerini yerine getiren bir insanken, abdestsiz gezecek kadar dini uygulamalardan uzaklaşmışsa,

-kişi kişisel temizliğine dikkat etmemeye başlarsa, vücudunda kirden, pasaktan yaralar çıkmaya başlarsa,

-yaşadığı alanı temizlemekten kaçınmaya başlaması,

-çok aşırı bir uyku haline girmesi, günde 12 saatten fazla uyuma isteğinde olması

-uykularında sıkça kabuslar görmesi, kabus dışında ise rüya görememesi,

-şahsi eşyalarını sıkça kaybeder duruma gelmesi,

-işinde ya da okulunda başarısızlıklar yaşamaya başlaması, gelirinin azalması, bereketinin kaçması

-hayvanların bu kişilerden korkmaları, kaçmaları ya da asabi davranmaları

Evde büyü olduğu nasıl anlaşılır?

Büyünün tespit edilmesinde evde bulunan eşyalar çok büyü önem taşımaktadır. Evde bulunan eşyalar arasında, büyü yapılan ya da büyü yapılmasında kullanılan muskalar, bez parçaları, nohut taneleri, mum parçaları, ya da benzeri birtakım malzemeler, materyaller, eve saklanmış olabilir ve bunlar büyünün tespitinde son derece önemlidir. Yaşadığınız evde sizin haberiniz olmadan, bilginiz olmadan bu şekilde nesneleri bulmanız durumunda, çok kuvvetli bir olasılıkla, evinize giren çıkan misafirlerin bıraktığı büyülerden veya sizin üzerinizde büyü yaptıklarından şüphelenmeniz gerekir. Eve büyü yapıldığını nasıl anlarız, sorusuna yanıt almak için aşağıdaki belirtilerin olup olmadığını incelemek gerekir.

– Evde sürekli çıkan ve çözülmesi de son  derece zor olan huzursuzluklar

-Eşin ya da aile bireylerinden birinin daha önce asla yapmadığı tuhaf birtakım davranışlar içine girmesi

-ortada bir neden yokken kişinin vücudunda ağırlık hissetmesi, üzüntü yaşaması

-evin içinde sürekli tetikte olmak ve mutsuzluk yaşamak

-yatak odasında kasvet halinin ve anlamsız şekilde bir huzursuzluğun bulunması

-yemeklerin tatsız, lezzetsiz olmaya başlaması

-eve gelen ziyaretçilerin azalması

-eve gelen kişilerin tekrar gelmek istememeleri

-evin temizliğine dikkat edilse bile durmadan dağılması, her zaman bakımsız, pis görünmesi

Bu tür etkiler, evde büyü yapıldığında ya da evdeki eşyalar üzerinde büyü olduğuna belirti olacaktır. Öncelikle, büyülerin genellikle yatak odalarında ya da evlerin gizli bölümlerine yapılması söz konusu olacağından, bu alanlarda inceleme yapılması çok önemlidir. Buralarda detaylı bir inceleme yapılması lazımdır.

 

 

Eve Yapılan Büyüler Nerede Saklanır?

Evin herhangi bir yerine yapılan büyüler, aynı etkiyi göstermektedir. Bunlar genel olarak belirli eşyaların olduğu yerlere ya da arasına saklanmaktadır. Evin üzerinde büyü olduğundan şüphelenen kişiler, aşağıdaki yerlerde inceleme yapmalıdır.

-yastık ve yorgan içleri ile ulaşılması zor olan gardıropların arka kısımları

-evde bulunan saksıların toprak içleri,

-dolabın içinde bulunan ve fazla kullanılmayan giysilerin astar kısımları

-evin önünde, ayak basılan taş bölümlere dökülen yağlar

-bahçeli evlerin ağaç dipleri

-evlerin kapılarının dipleri ve kapı pervazlarının araları

Büyünün tespit edildiyse Ne Yapılmalı?

Büyüye ait parçaların tespit edilmesi, bulunması durumunda, öncelikle, kişiye ya da eve yapılan büyünün ne çeşit bir büyü olduğunun anlaşılması lazımdır. Bunun tespiti gerekir. Bu durumda yapılacak en doğru şey, manevi güçleri kuvvetli, havas ilmine hakim bir medyum hocadan yardım almaktır. Hoca bu tespiti en doğru şekilde yapacaktır. Çevrenizde bu şekilde, gerçekten ilim irfan sahibi ve güvenilir bir hoca varsa kendisine danışabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde bir hoca yoksa, internet üzerinden medyum yorum platformlarından da doğru isimleri öğrenebilirsiniz. Doğru ve gerçek hocalar sadece bir bakışta büyüleri tespit ederler. Bu konuda bilgi sahibi olmayan hocalardan ya da hocayım diyen aslında asla bu özellikleri olmayan kişilerden yardım almanız hem zaman hem de para kaybınıza neden olacaktır. Bir kişiye büyü yapıldığını nasıl anlarız sorusunun yanıtınız size gerçek medyum hocalar verecektir.

Kişinin Allah a sığınması, ibadetini eksiksiz şekilde yapması, dualarını eksik etmemesi, şeytanın telkinlerine kulak vermemesi, büyünün tesirini azaltacaktır ve etkisinin fazla olmamasına yardımcı olacaktır.

Büyüden Korunma Duası

Kara büyüler sonuçları son derece ağır olan büyülerdir ve bunlardan, hem kendinizi hem de ailenizi korumak için sürekli bir şekilde Nas suresini okunması tavsiye edilir. Nas suresinin Türkçe meali ise şöyledir,

“De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine, İnsanların hükümdarına, insanların ilahına,sinsi vesvesecilerin şerrinden.ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar.Gerek cinlerden, gerek insanlardan.” (Nas, 114/6.)Gerek görünüp bilinen, gerekse görünüp bilinmeyen gizli düşmanlarımıza karşı okunan ve kendisiyle Allah’a sığınılan dua makamında bulunan ve “Muavvizat”denilen, Kur’ân-ı Kerim’in son üç suresi, yani “İhlas, Felâk ve Nas” sureleri, her derde deva niteliğindedir ve (deyim yerindeyse) bu üç sure, “Kur’ân eczanesinin aspirinleri”dir.

Allah a yani yüce yaradanımıza sığınmak bizleri her zaman ferahlatacaktır. Gecenin karanlık saatlerinde, şeytandan, cinlerden, her türlü vesveselerden dualarla korunabiliriz. Elbette duaları özellikler Nas suresini her zaman okumak çok yerinde olacaktır. Bir de elbette ve zaman geçirmeden ilim irfan sahibi hocalardan destek almak de çok önemlidir.

Hoca seçerken çok dikkat edilmesi gereken noktalar vardır, yoksa yukarıda belirtildiği gibi, kişiler sahte hocalarla hem para kaydebedilirler, hem de zaman kaybederler. Gerçek hocaların özelliklerini zaten ilk görüşte anlayabilirsiniz ve size yardımcı olacaklarını hissedersiniz. Onlar doğuştan gelen, Allah vergisi bazı yetenekleri ile öne çıkmaktadır. Sezgileri son derece güçlüdür ve diğer alemlerle bağlantı kurma, onlardan haber alma yetenekleri vardır. Bu sayede ayrıca ilim irfan sahibi olmaları ile kişilerde ya da hanede büyü olup olmadığını, bu büyünün kara büyü mü yoksa beyaz büyü mü olduğunu anlarlar. Nasıl bozulması gerektiği konusunda zaman geçirmeden de yardımcı olurlar.

Kara büyüler kişiler için son derece olumsuz etkileri olan büyülerdir. Bunlar insanın hanesine felaket getirir. Kişilerin sağlıklarında önemli zararların olmasına neden olur, işlerinde bereketsizlik, kısmetsizlik yaşamalarına neden olur. Hatta kişinin işleri o kadar kesilir ki iflas noktasına gelir. İlişkiler için yapılan kara büyüler yüzünden çiftler hiçbir neden yokken kesin şekilde ayrılırlar,adeta birbirlerinden nefret eder hale gelirler. İşte bu kadar olumsuz etkileri olan kara büyüleri bozmak için de mutlaka gerçek özellikleri olan medyum hocalardan yardım almak gerekir. Bu şekilde büyülerin etkisi giderilir. Ayrıca hocalar gerekli ise vefk ya da muskalar ile koruma da sağlar.

Üzerimde Büyü Var Mı, Büyü Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Kendime, sevdiklerime büyü yapıldığını nasıl anlarım, evde büyü olduğu nasıl anlarım, sorularının yanıtlarını, sayfamızda bulabilirsiniz.

Medyum hocaların hizmetleri hakkında detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Üzerinde büyü olup olmadığını anlamak arzusunda olan kişiler, en net ve güvenilir sonuçları, bu alanda deneyimli olan, ayrıca manevi anlamda yüksek yetenekleri ve özellikleri olan medyum hocaların destekleri ile alabilirler. Kişilerin zaman kaybetmeden büyü bozum uzmanlarına danışmalıdır, çünkü kişilerin tamamen, elden gelmeyecek şekilde kontrolden çıkmayan medyum hocaların duruma el koyması gerekmektedir. Yüzyıllar boyunca, medyum hocalar bu şekilde kötü niyetli insanların masum insanlara zarar vermemesi için  çaba sarf etmiştir. İnternet üzerinden çok sayıda insan, kadın ya da erke olsun, üzerimde büyü var mı sorusunu, doğruları anlamak üzere araştırma ve incelemesini yapmaktadır. Bu konuda, gerçekten çok sayıda araştırma yapıldığını belirtelim.

Büyülerin etkilerinin nasıl ve ne şekilde olacağını, kadim büyü kitapları, ilim sahibi olan medyum hocaların büyü kitabelerinde aslında değinilmiştir. Bu şekilde hocaların deneyimleri yıllar boyunca aktarılmıştır. Hangi büyü yapılmışsa, bu büyünün özelliklerine göre insanlar üzerindeki etkileri farklı farklı olacaktır. Dolayısıyla, yapılan incelemelerle kişilerin üzerinde hangi büyünün, nasıl yapıldığını tespit etmek mümkündür.

Büyünün varlığı nasıl anlaşılır

Büyünün varlığı nasıl anlaşılmaktadır. Büyünün varlığının anlaşılmasında, ilk olarak doğru kişinin seçilmesi çok önemlidir. Havas işlemlerinde bilgi, ilim ve irfan sahibi olan, yüksek mertebede olan, manevi anlamda kuvvetli medyum hocalardan yardım almak son derece önemlidir. Bu tavsiyeye uymak ve hocaları dikkatle seçmek son derece önemlidir. Doğru medyum ocadan yardım almak demek, kişinin gerçekten bir büyünün etkisinde var olan rahatsızlıklarını mı yaşadığını, yoksa başka birtakım psikolojik rahatsızlıklarının mı olduğunun tespiti açısından çok önemlidir. Çünkü genel olarak, birçok durumda psikolojik rahatsızlıklar ile büyülerin etkileri benzerlik gösterebilir. Ancak, kara büyülerin, psikolojik rahatsızlıkların da ötesinde gerçekten çok sarsıcı ve ani belirtileri vardır. Bu iki olası durum arasındaki en sağlıklı ayrımı elbette yukarında belirtilen özelliklere sahip medyum hocalar yapacaktır. Bu şekilde alınan profesyonel bir destek hem durum tespitini sağlar, hem de sorunların hızlıca çözülmesine olanak sunar.

Üzerimde büyü var mı yok mu, bu soruya net olarak yanıt almak isteyenler, çevrelerinde uzman bir medyum hoca arayışına girebilirler. Bu aramaya net bir yanıtın alınamaması durumunda ise internet üzerinden, elbette günümüzün teknolojik olanakları kullanılarak sağlıklı bir arama ve cevabı bulunabilir. Hocalar manevi güçleri ile günümüzde elbette internet üzerinden ve günümüz iletişim kanalları üzerinden de yardımcı olabilmektedir. Gayet net olarak, internet üzerinden değerli hocalardan, büyü var mı yok mu bu konuda yardım alabilirsiniz.

Büyü Tespiti Nasıl Yapılır?

Medyum Hocalar, kendilerine doğumlarında hediye edilen, Allah vergisi olan son derece kuvvetli, dünya dışından varlıklar ile doğrudan ve kolayca iletişime geçme yeteneğine sahip olan insanlardır. Medyum hocalar, kişiler üzerinde büyü olup olmadığını, bu özel yetenekleri ile anlarlar. Bu özel yeteneklere çok az kişi sahip olabilir ve sahip olamayanların ve elbette büyü deneyimi olmayan kişilerin üzerimde büyü var mı yok mu sorusuna yanıt verebilmesi için bazı belirtileri araması gerekmektedir. Bunun için birtakım teknikler ve yöntemler bulunmaktadır. Üzerimde büyü var mı nasıl anlarım sorusu için birtakım noktalara dikkat edilmesi gerektiğini internet üzerinden yapılan inceleme ile de anlayabilirsiniz. Bu noktalara dikkat ederek, var mı yok mu bir seviyeye kadar kendiniz anlayabilirsiniz. Büyü tespitinde, en fazla dikkat edilen 6 adet nokta bulunmaktadır. Bu 6 farklı işleme dikkat ederek, kendinizde, aile bireylerinden birinde, sevdiklerinizde büyü olup olmadığını anlayabilirsiniz. Büyü tespitinde şu noktalara dikkat etmelisiniz.

-Gözlem yapmak

-meditasyon ve ruhani çalışmalar yapmak

-istihareye yatmak

-defedici ve arındırıcı duaları okumak, çalışmaları yapmak, pratiklerde bulunmak

-sarkaç yöntemi

-kehanet yöntemleri

Gözlem Yoluyla Büyünün Anlaşılması

Manevi yönden ilmi kuvvetli durumda olmayan kişiler, ruhsal pratiklerin haricinde, kişilerin davranışlarına, hareketlerine, olaylara gösterdikleri tepkilere dikkat ederek, gözlem yaparak büyünün anlaşılmasını da sağlayabilirler. Elbette, altını çizerek belirtelim, bu tür tespitler kesinlikle büyünün anlaşılmasına tek başına delalet olmaz. Ancak, belirtiler olarak bir hocaya danışmak için vesile olabilir. İnsan davranışlarında farklı olarak öne çıkan birçok neden olabilir elbette. Üzerimde büyü var mı testi ile bu şekilde gözlemler yapılabilir. Aşağıda sayılan davranışların gözlemlenmesi durumunda kesin olarak bir büyünün varlığı anlaşılamasa bile, büyünün olup olmadığı noktasında destek almak yönünden destekleyici olabilir.

– Ani ruhsal değişiklikler

-uykusuzluk başlaması ya da kişinin 13 saatten fazla uyumaya başlaması

-uyuyabildiği durumlarda sadece kabus görmesi, bunun dışında bir rüya görememesi

-tuhaf ağrıların başlaması, vücutta gezinen ağrıların, sızıların, özellikle kesilmeyen baş ağrılarının olması

-karabasanlar

-bir neden yokken ani davranış değişikliklerinin olması örneğin, kişinin çok sevdiği yerlerden ya da kişilerden bir anda soğuması, her zaman yaptığı güzel alışkanlıklarından vazgeçmesi

-öfke ile sinirlilik hali

-izlenme hissi

-evde birtakım gölgeler,şekiller, imajlar görmek

-endişeli ve ürkek olma

-bir anda hareket isteğinin gelmesi, kişinin yerinde durmakta bile zorlanması

Meditasyon ve ruhani danışma ile büyünün anlaşılması

Ruhani birtakım yolculuklara çıkarak, büyünün anlaşılmasında yol izlemek mümkündür. Hissediş, sezgi, görü, bilgi ile insan kendisinden büyünün olduğunu hissedebilir, anlayabilir. Bunun olduğunu bir kara delik gibi anlayabilir. Büyünün etkisinden olan kişilerin bazıları, içlerinde adeta bir kara delik gibi boşluk olduğundan dem vururlar. Buna kocaman boşluk derler. Bu noktada çıkılan bir ruhsal yolculukta ise kişi bu boşluğun nedeninin büyü olduğunu anlayabilir. Bu şekilde bir ruhsal yolculuğun en sağlıklı olanı ve net etkileri olanlardan biri medyum hocaların yaptığı vefkler ve tılsımlardır.

İstihareye yatarak büyünün anlaşılması

İstihareye yatmanın dinimizde, İslam dininde son derece önemli bir yeri vardır. İstihareye yatmak, bir anlamda, dünya dışındaki alem ile bağlantıya geçmek, bu alemden bilgiler edinmek olarak adlandırılabilir. Üzerimde büyü var mı nasıl öğrenebilirim soruruna cevap arayanlar, sorularının yanıtlarını istihareye yatarak büyünün anlaşılması noktasında gerekli manevi sinyalleri rüyalarında yakalayabilirler, alabilirler. İstihareye yatmak ve olumlu sonuçlar almak için şunların yapılması gerekmektedir.

-İlk olarak ılık duş alınmalı ve gevşemek gerekmektedir.

– Fiziksel anlamda bir rahatsızlık olmadığı, bir ağrı çekmediğiniz günde, kendinizi hafif hissettiğiniz bir günde bu işlemi yapmaya özen göstermelisiniz.

-Kişi zihnini karanlık ve sessiz bir alanda, odada öncelikle boşaltmalıdır

-Manevi durumumu görmek istiyorum, diyerek, niyet etmeli, rüyanızda ruhsal durumunuzu göreceğinize ilişkin inancınızı da yineleyerek uykuya dalmalısınız,

-Uyandığınızda hemen baş ucunuzda bulunan kağıt, ile kaleme gördüğünüz rüyayı hızlı bir şekilde not etmelisiniz

-Bu uygulamayı, 3 günde üstüste yaptıktan sonra, büyünün varlığına ilişkin ayrıntıları öğrenmeniz mümkün olacaktır.

Büyüyü Anlamak İçin Okunacak Ayetler Nelerdir?

Büyünün olup olmadığının anlaşılması noktasında, Yaradanın bize armağanı olan kutsal kitabımızdan ayetleri okumak da son derece mümkündür. Bazı ayetlerin faziletinden yararlanmak son derece mümkündür. Aşağıda sıralanmış olan ayet i kerimelerden her birini, atlamadan 50 şer defa okuduktan sonra içinizde bir daralma, sıkıntı, bedende uyuşma ve ağrı gibi hislerin yaşanması, bunların hissedilmesi durumunda kişi üzerinde, etkili bir büyü olduğu anlamına gelmektedir. Bu ayetler ise aşağıdaki gibidir

Euzubillahimineşşeytanirracim* BismillahirrahmanirrahimFelemma el kav kale Musa ma ci’tum bihissihr*İnnellahe seyubtiluh*İnnallahe la yuslihu amelel mufsidun”“Ve imma yenzeğanneke mineş şeytani nezğun festeiz billah*İnnehu semiun alim.”“Rabbehu enni messeniyeş şeytani bi nusbiv ve azab.”“İnne keydeş şeytani kâne daıyfa.”“Ve kur Rabbi euzu bike min hemezatiş şeyatıyn*Ve euzu bike Rabbi ey yahdurun.”“Ve hıfzam min külli şeytanim marid.”“ Ve le kad alimetil cinnetü innehum le muhdarun.”” Zuk* inneke entel aziyzül keriym”” E yahsebü el ley yakdira aleyhi ehad.”“Ve lâ tettebiû hutuvâtiş şeytân* innehû lekum aduvvum mubin.”

Yukarıda sayılan uygulamalar noktasında, eğer üzerinizde büyü olduğunu anlarsanız, bu konuda yüksek hissiyatınız olursa, ilim sahibi medyum hocalarla iletişim kurmayı kesinlikle es geçmemelisiniz. Bu şekilde, zaman kaybetmeden en doğru yardımı da alabilirsiniz.

Büyüler, niyetler ve etkilerine göre üçe ayrılmaktadır. Bunlar beyaz büyüler, gri büyüler ve  kara büyüler olarak ayrılmaktadır. Beyaz büyüler, aşk büyüsü, bağlanma büyüsü, muhabbet büyüsü, evlenme için yapılan büyüler, eşi ile arasının iyi olması, eşini ya da sevdiğini bir konuda ikna etme gibi büyüler şeklinde olabilir. Kara büyüler ise kişilerin kesin olarak ayrılması, sağlıklarının bozulması, kişinin işlerinin kötü olması, iş bereketlerinin kapanması gibi borca batması, iflas etmesi hatta hayatını tehlikeye atacak durumlara varan niyetlerle kara büyüler yapılabilir. Gri büyüler ise kara büyü ile beyaz büyüler arasında olan büyülerdir.

Beyaz büyü, gri büyü olsun, kişilere kara büyüler kadar kötülük vermeme durumu olsa da sonuçta bunlar kişinin iradesini sakatlayan durumlardır. Örneğin aşık etme büyüsü temiz kalple yapılan bir büyüdür, yani kişiye verme niyeti yoktur ancak yine de kişinin aslında kalbinin çok atmasının söz konusu olmadığı birine yönelmesi durumu söz konusu olmaktadır. İşte bu nedenle, gri ya da beyaz büyü yapılması söz konusu olsa da, yine de medyum hocalardan büyü bozma konusunda destek almak yerinde olacaktır. Kara büyüler ise mutlaka önlem alınması ve büyü bozma konusunda destek alınması gereken büyülerdir. Yukarında anlatılan belirtileri üzerinde taşındığından şüphelenen kişilerin zaman geçirmeden uzman hoca medyumlardan destek alması son derece önemlidir.

Sizin, aile bireylerinizden birinin, sevdiklerinizden birinin büyüye maruz kalması mümkündür. Belki kendine aşık olması için birisi aşık etme büyüsü yapmış olabilir. Belki evlenmek ya da bir konuda ikna etmek üzere büyü yapılmıştır. Ayrılması için, kısmetinin açılması ya da kapanması için yani olumlu ya da olumsuz nedenlerle büyüler yapılmış olabilir. Bunların önüne geçmek ve hocalardan muska gibi özel korumalar da almak için hoca medyumlara danışmakta zaman kaybetmemelisiniz. Bir bakışta sizi anlayacak ve derdinize derman olacak hocaları seçmek için internet üzerinden inceleme yapabilir, medyum yorumlarına göz atabilirsiniz. Büyü bozma ve vefk, tılsımlardan destek almak güçlü olmanızı sağlayacaktır.

 

Domuz Yağı Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır, Etkileri ve Zararları Nelerdir?

Domuz yağı büyüsü nedir etkisi hakkında bilgiler. Domuz yağı büyüleri nasıl yapılır, kişilerde, evlerde sürülmesi etkileri zararları nelerdir?

Domuz yağı büyüsünün tanımı ve yapılışı, domuz yağı büyüsü havas ilminde uygulanan en etkili, en tehlikeli neticeleri olan büyülerin başında gelmektedir. Ayrıca etkili, keskin bir büyü olduğundan çokça merak edilir. Yüzyıllar boyunca uygulanan bu büyü, günümüzde de gerçekten son derece merak edilmektedir ve yapılmaktadır. Domuz yağı büyüsü, özellikle her türlü kötü niyeti ele alan kişiler tarafından yapılmaktadır ve Anadolu da birtakım şer odakları tarafından da gerçekten sık şekilde başvurulan bir büyü uygulamasıdır. Yazımızda, domuz yağı büyüsü nedir, nasıl yapılır, etkisi ve zararları hakkında merak edilen soruların cevaplarını ilim, irfan sahibi hocaların anlatımlarına uygun olarak bulmanız mümkündür.

Domuz Yağı Büyüsü Nedir

Domuz yağı büyüsü, kadim büyü kitaplarında, ezoterik öğretilerde yer alan, oldukça merak edilen bir büyü türüdür. Birçok insan bu büyünün ağır etkilerinden çekindiğinden yapmak istemez ancak, günümüzde Anadolu Coğrafyasında kötü niyetli kişiler bu ruhani uygulamalara başvurmaktadır. Domuz yağı büyüsü genel olarak, aslında esasen, birbirini çok seven karı ile kocanın, eşlerin ya da sevgililerin yani birbirini seven iki insanın arasının bozulması için ilişkisini ebediyen bozmak, onların bir daha birleşmemek üzere ayrılmalarını sağlamak, yollarını kökünden ayırmak üzere yapılan bir kara büyüdür. Büyü nasıl yapılır, gerçek büyü çeşitleri ve tarifleri yazımıza da detaylar için göz atabilirsiniz. Domuz yağı nasıl yapılır merak ediyorsanız sitemizden detayları hızlıca öğrenebilirsiniz.

Ayırma büyüsü olarak Anadolu muzda yapılan bu büyü, sadece çiftlerin ayrılmasını sağlamak için değil, ayrıca, kişilerin bereketlerinin ellerinden gitmesi, işlerinin aksaması, kısmetlerinin kapanması için de yapılmaktadır. Domuz yapı büyüsü gerçek bir kara büyü çeşididir ve kendi içinde, hızlı ve yoğun, sarsıcı etkileri vardır.

Domuz Yağı Büyüsü Yapmak Günah Mıdır?

Hızlı ve keskin etkilerinin olması sebebiyle, domuz yağı büyüsü hakkında internet üzerinde oldukça yoğun sorular ve merak edilen noktalar bulunmaktadır. Bu da elbette domuz yağı büyüsü günah mıdır sorusunu akla getirmektedir. Domuz yağı büyüsü, diğer çeşitli malzemelerle yapılan büyülerde olduğu gibi, yapılması dinimiz tarafından yasaklanan bir büyüdür. Yapılması günahtır. Domuz yağı büyüsü kadim büyü kitaplarında da yer alan, gerçekten çok ağır etkileri olan bir büyüdür ve kara büyü olduğundan yapılması diğer büyülere göre çok daha günahtır demek yanlış olmaz. Kendini niyetleri olsun diye iblise teslim etmeye razı birçok kara düşünceli insan olduğundan, kıskandıkları ya da kendilerine rakip gördükleri insanlar için kara büyüden yararlanmak isteyen insanların sayısı az değildir.

Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Etki Gösterir?

Domuz yağı ile yapılan bu büyü,diğer büyü ayırma büyüsü çeşitlerinde olduğu gibi, genel anlamda büyüden etkilenen kadın ile erkeğin tek tek, ya da her ikisinin de gönül bağının sonlanması ile yollarının da ayrılmasına neden olur. Domuz yağı büyüsü kendisine büyü yapılan erkek ya da kadının manevi dünyasında son derece gizli şekilde etki eder, bu nedenle, ne kişi ne de çevresindekiler büyü yapıldığını kolayca asla anlayamazlar. Sadece, havas ilimlerine hakim, manevi yönden gerçekten kuvvetli olan medyumlar ile hocalar, sadece ilk bakışta domuz yağı büyüsü olup olmadıklarını anlarlar. Domuz yağı büyüsünün etkileri hakkında ayrıntılı bilgiler ise aşağıdaki gibidir.

– Büyüden etkilenen çiftin, kişilerin son derece mutlu olan evliliklerinin bir anda tepe taklak olması

– Büyü etkisinde olan kişinin, bir anda aşk adına, sevgi adına hislerinin bitmesi

– Büyüden etkilenen kişi ya da kişilerin, hayatın olağan akışında, ne kavga ne de gürültü etmeden birden ayrılma kararı almaları

– Domuz yağı büyüsünün çiftten ikisine birden değil de, sadece birine yapılması durumunda, bu kişiden kaynaklanan şiddetli ve nedensiz kavgaların ortaya çıkması

– Domuz yağı büyüsünden etkilenen kişilerin açık olan işlerinin kesilmesi, kısmetlerinin kapanması, bereketinin kesilmesi,

– Birden aşırı şekilde borçlanmaya başlamaları, borçtan başlarını kaldıramayacak duruma gelmeleri

Domuz Yağı Büyüsü Belirtileri Nelerdir

Bir kişiye, bir haneye yönelik domuz yağı büyüsünün yapıldığında ilişkin bazı belirtiler bulunmaktadır. Gerçek bir medyum, gerçek bir hoca, manevi yönden yüksek özellikleri olan, dünya dışı varlıklar ile iletişim kurma özellikleri olan kişiler bir bakışları ile kişilerde ya da hanede domuz yağı büyüsü olup olmadığını anlayabilirler. Ancak, yine de genel anlamda hocalar kadar manevi yetenekleri olmayan kişiler de bazı belirtilerden domuz yağı büyüsü belirtileri var mı sezebilir, en azından bundan şüphelenebilir.

Domuz yağı büyüsünün varlığından anlaşılmasında, giysilerde, kapılarda, duvarların üzerinde, yani kişinin yaşam alanında ya da kişisel eşyalarında  domuz yağı izlerinin olup olmadığı, sürülüp sürülmediği anlaşılabilir. Domuz yağı yapı olarak, sarı renkli ve yoğun kıvamdadır. Buna bağlı olarak, domuz yağı sürülen alanlarda da bu şekilde bıraktığı izde aynı şekilde sarımsı ve yoğun olmaktadır. Yağ lekelerinin varlığı söz konusu ise domuz yağı büyüsünden şüphe edilebilir. Ayrıca, domuz yağı büyüsü yapılan kişilerde şu şekilde bazı belirtiler ortaya çıkabilir,

– Büyüden etkilene kişilerin uyku düzeninde belirgin değişiklikler, düzensizlikler görülür, kişi birden çok uzun saatler uyumaya başlayabilir ya da uyuyamaz, ya da uyusa bile kabuslar görmeye başlar.

– Çevresine karşı tahammülsüzlük, öfke krizleri ve nefret duymaya başlar

– Fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıkmaya başlar ve önemli eklem ağrıları peydahlanır

– Kişide izlenme, takip edilme hisse başlar

– Gaipten, bilinmezden sesler duymaya, duvarda ya da etrafta bazı görüntüler ve şekiller görmeye başlar,

– Sürekli bir yorgunluk hissi, mutsuzluk ve ruhsal anlamda huzursuzluk duymaya başlar

Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Yapılır

Domuz yağı büyüsünün son derece önemli farklı etkileri de vardır. Bu büyü yüzyıllar boyunca, hocalar tarafından tamamen söz konusu kişiye özel olarak yapılmaktadır. Bu büyü kişiye özel yapıldığından, büyü yapılacak kişiye göre, kullanılacak malzemeler, icra edilen ritüeller, söylenmesi gereken tılsımlı kelimeler niyete ve neye göre büyünün yapılmak istenmesine göre değişmektedir. Bu nedenle belirtmek lazım, domuz yağı büyüsü nasıl yapılır sorusuna spesifik, net bir yanıt verilemez. Bu sorunun yanıtını kişiye ve niyetine göre değişir. Elbette detayları bırakırsak bu büyünün ana malzemesi domuz yağıdır.

Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Bozulur

Domuz yağı büyüsü etkisini ne zaman gösterecektir, bunu cevaplamak öyle kolay değildir. Domuz yağı büyüsünün etkilerini bertaraf etmek, tesirini de tamamen yok etmek için uygulanması lazım gelen bazı manevi çalışmalar söz konusudur. Özellikle, domuz yağı büyüsünün kime, hangi amaçla, nasıl yapıldığı tecrübeli medyumlar tarafından tespit edilerek, domuz yağı büyüsü bozma işlemlerine geçiş yapılır. Domuz yağı büyüsünün bozulmasında, manevi anlamda güçlü olan, inançlı, imanlı, havas ilmine vakıf  hocalar ve medyumlardan yardım almak çok önemlidir.

Domuz yağı büyüsünden korunmak için okunacak dualar

Domuz yağı büyüsünün olumsuz etkilerinden korunmak üzere, okunması gerekli olan duaların ve surelerin her zaman yararları vardır. Bunlar aynı zamanda insanların manevi anlamda kuvvetlenmesi açısından ve adeta bir koruma kalkanı içine girmeleri noktasında son derece önemli olan dualardır. Domuz yağı büyüsünden şüphelenen kişilerin okuması gereken sureler ise şunlardır,

-Nas suresi

-Felak suresi,

-Ayetel kürsi

Domuz yağı büyüsünü bozan dua ve uygulamalar, arasında ise şunlar yer almaktadır

– Bir miktar suya, Ayet el Kürsi, İhlas, Felak,  Nas, sureleri okunur ve ardından, büyü yapılan kişiye 3 yudum içirilerek yutması sağlanır,

-Sedir ağacının yeşil halde olan yedi adet yaprağı iki taş arasında ezilir, suya karıştırılır,

– Bu karışıma, Ayet el Kürsi, İhlas, Felak,  Nas, okunur, ardından 3 yudum içirildikten sonra, kalanı ile gusul ettirilir,

– Euzu besmele ve üç salavatın ardından, 7 adet Fatiha, 7 adet Ayetel kürsi, 7 Kafirun, 7 İhlas, 7 Nas  sureleri hasta olan kişinin üzerine, yatağına, her yerine üflenir

– Sihir, nazar, büyü gibi rahatsızlıkların Allah ın izni ile şifa olması söz konusu olur. Tuz üzerine eritmek ve bu şekilde içmek de faydalı olacaktır. Sabah ve akşam Bakara suresinin başından dört ayet, Ayet el kürsi ile birlikte sonrasındaki iki ayet, Bakara suresinin son üç ayeti okunan eve şeytan giremez. Hasta üzerinde okunması da son derece faydalı olacaktır.

Domuz yağı büyüsünden yukarında sayılan belirtilerden görülmesi durumunda, zaman geçirmeden bu konuda doğru şekilde yardımı olacak bir hocadan destek almak son derece önemlidir. Elbette manevi anlamda güçleri son derece kuvvetli, havas ilmine hakim, sezgisel yetenekleri kuvvetli olan, diğer alemle, diğer varlıklarla iletişim kurabilen bir hocadan ya da medyumdan destek almak gerekir. Ülkemizde de dünyada olduğu gibi, kişileri dolandırmak amacıyla gerçek hocayım diyerek dolanan insanların sayısı hiç de az değildir. Elbette bunlardan da uzak durmak gerekir. Yukarıda belirtilen çalışmaları ve destekleri size verece bir hocadan yardım almalısınız. Aynı zamanda zor zamanlarınızda size destek olabilmesi de gerekir. Aradığınızda size cevap verecek, mesajlarınıza yanıt verecek, yani sorularınıza, dertlerinize destek olabilecek bir hoca olması lazımdır. Sadece domuz yağı büyüsü bozma için değil, başka büyülerin bozulmasında ve vefk ile muska yardımı almak için de hocalardan destek almak yerinde olur.

Büyülerin kötü etkilerinden korunmak için vefk ya da muska yardımı alınabilir. Elbette hocanızın sizden isteyeceği birtakım malzemeler ya da yapmanız istediği ritüeller olabilir. Bu durumda, onlara uymalısınız ve hocanızı dinlemelisiniz. Bu şekilde, büyülerin olumsuz etkilerinden uzaklaşabilirsiniz ve siz de huzura erersiniz. Etrafınızda ailenizden ya da başka insanların üzerinde garip belirtiler olduğunu görürseniz de zaman geçirmeden bir hocadan yardım almanız lazımdır. Sevdiklerinizin büyü etkisi ile mağdur olmasına izin vermeyin. Domuz yağı büyüsü kişiye çok zarar veren, sevdiklerinden uzaklaştıran, ya da işlerinin tepe taklak olmasına neden olan bir büyüdür. Bu nedenle, dikkatli olunması lazımdır. Zaman geçirmeden belirtilerin olması durumunda, gerçek ve güvenilir bir hocadan büyü bozması için yardım almalısınız. Siz de ayrıca kendinize nazardan, olumsuz etkilerden korunmak için muska desteği alabilirsiniz.

Birini Kendime Aşık Etmek İçin Ne Yapmalıyım? Büyü, Zikir ve Dualar

Birini Kendine Aşık Etmek için okunacak dualar hangileri, zikir çekerek aşık etme, kendine bağlamak için aşk büyüsü hakkında bilgiler yazımızda.

İnsanlar her zaman sevdikleri kişiler ile mutlu olmak ve onların gönüllerinde ki tek isim olmak isterler. Bu hem erkekler için hem de bayanlar için geçerli olan bir durumdur. Özellikle çok sevmelerine rağmen sevdikleri kişilerden istedikleri gibi karşılık alamayan insanlar bunu sağlamak için çılgınca şeyler yapabilirler. Tarih boyunca bunun birçok farklı örneği yaşanmıştır. Ellerinden geleni yapmalarına rağmen bir türlü sevdikleri kişileri kendilerine aşık edemeyen veya bağlayamayan insanlar için en çok tercih edilen yollardan biri de manevi enerjilerin kullanıldığı işlemlerdir.

Özellikle medyumların yaptıkları büyüler, vefkler, muskalar veya benzeri işlemler her zaman için sevdikleri kişileri etki altına almak isteyen kişiler için ilk seçimler olmuştur. Ancak bu işlemleri yapmak sanıldığı kadar kolay değildir ve bu sebeple yardım almak için mutlaka işinin ehli olan gerçek ve güvenilir medyumların kapılarını çalmak gerekir. Özellikle birini kendime aşık etmek için ne yapmalıyım veya bu konuda kimden yardım almalıyım gibi soruların yanıtlarını her zaman için doğru kişilere sormak gerekir.

Çünkü insanlar bu konu hakkında çok fazla şey bilmedikleri gibi bu işlemleri tek başlarına yapmamaları gerektiğini de bilirler. Aşk büyüsü ismi ile yapılan işlemlerden sonra sevdikleri kişilerin düşüncelerini ve davranışlarını kendi istedikleri gibi değiştirebileceklerini bilen insanlar yüzlerce yıldan bu yana büyü işlemleri hakkında kendilerine yardımcı olabilecek olan kişilerin kapılarını çalarlar.

Bu tarz amaçları olan kişiler için büyüler kadar aynı zamanda zikir, dua veya benzeri uygulamalar da çok önemli çözüm yolu olabilir. Bu işlemleri hem partnerlerinin kendilerine olan ilgilerini arttırmak isteyen hem de platonik olarak aşık oldukları kişileri kendilerine deli gibi aşık etmek isteyen kişiler kullanabilirler. Önemli olan medyumlar hakkında gerekli araştırmaların yapılması ve aynı zamanda yapılan işlemlerin her zaman doğru teknikler ile hareket edilmesidir.

Kendime Aşık Etmek İçin Ne Yapmalıyım?

Hem bayanlar hem de erkekler sevdikleri kişilerin kendilerine karşı olan ilgisizliğinden veya sevgi seviyesinden memnun kalmadıkları zaman genellikle kendime aşık etmek için ne yapmalıyım veya bu konuda hangi adımları atmalıyım gibi soruların yanıtlarını bumak isterler. Bu gibi konular da yapılacak bazı işlemler vardır ve bu işlemlerin sonuçları kalıcıdır. Yani insanlar doğru teknikleri uyguladıkları takdirde sevdikleri kişilerin kendilerine deli divane aşık olmalarını sağlayabilirler. Özellikle manevi enerjiler hakkında bilgileri olan kişiler buna benzer durumlar da en kısa zaman içinde deneyimli bir medyumun kapısını çalmak ve ondan aşk duygularının güçlenmesini sağayacak işlemler hakkında yardım almak isterler.

Medyumlar da çok eski zamanlardan bu yana bu tarz konular da uyguladıkları aşk büyüsü, aşk vefki veya muskası gibi işlemler ile insanlara yardımcı olurlar. Bu işlemlerden sonra harekete geçen enerjiler çok güçlüdür ve çok kısa zaman içinde insanların düşüncelerin de çok ciddi değişimlerin yaşanmasını sağlayabilirler. Hem zor hem de emek isteyen bu işlemler de amaç sadece insanların bilinçaltına müdahale edebilmektir. Bunu yapacaklarına inanmayan medyumların kesinlikle işlem yapmamaları ve risk almamaları gerekir. Bugüne kadar birçok kişi bu tarz işlemler ile sevdikleri kişilerin kendilerine deli gibi aşık olmalarını ve kendilerinden başka hiç kimseyi görmemelerini sağlamıştır. Manevi anlamda sevdikleri kişileri kendilerine bağlamak ve onların düşüncelerini bağlamak isteyen kişiler için en çok kullanılan teknikler arasında şu uygulamalar yer alır;

  • Aşk ve bağlama büyüleri ile kendine aşık etmek
  • Zikir çekerek kendine aşık etmek
  • Aşk ve bağlama duaları ile kendine aşık etmek
  • Medyum hocaların hazırladığı aşk vefkleri ve tılsımları ile kendine aşık etmek

Bir Erkeği Kendine Aşık Etmek

Aşk ve bağlama büyüleri hakkında internet sitelerin de araştırmalar yapan kişilerin en çok aradıkları bilgiler arasında özellikle bir erkeği kendime aşık etmek için ne yapmalıyım veya aşık etme duası nasıl yapılır tesirli ve kesin çözüm gibi benzeri konular yer almaktadır. Özellikle bayanların sevdikleri erkeklerin gönüllerini kazanma konusunda yaşadıkları sıkıntılar da yardım almak istedikleri manevi işlemler gerek etkileri gerekse kesin sonuçları ile bilinirler. Bu işlemler de niyet ve teknik çok önemlidir.

Amacın iyi olması ve mutlu olmak için yapılması çok eski zamanlardan bu yana medyumların bu işlemler hakkında sürekli olarak talepler almalarına neden olur. Kullanılan tekniklerin doğru uygulanması ve etki altına alınacak olan kişilerin bu işlemlerden kesinlikle zarar görmemeleri son derece önemlidir. Medyumların tüm aşamalar da çok dikkatli olmaları gerekir. İnsanların kendilerini seven kişilere aşık olmalarını sağlamak için o kişilerin düşüncelerine kalıcı müdahaleler de bulunmak gerekir.

Özellikle güçlü aşk büyüleri, aşk vefkleri, aşk muskaları, zikirler ve dualar erkeklerin kendilerine aşık olmalarını isteyen bayanlar için çok önemli işlemlerdir. Bu işlemlerin bazılarını insanlar tek başlarına da yapabilirler. Özellikle zikir ve dualar hakkında medyumlardan gerekli bilgileri alan bayanlar doğru uygulamaları yaptıkları takdirde kısa zaman içinde sevdikleri erkeklerin kendilerine karşı olan ilgilerini ve aşk duygularını istedikleri kadar arttırabilirler. Burada önemli olan tüm bu uygulamaların büyük bir inanç ile yapılması ve aynı zamanda tüm teknikleri doğru bir şekilde uygulanabilmesidir.

Kendine Aşık Etme Duaları

Bilindiği gibi insanların manevi anlamda etki altına alınabilmesi için çok eski zamanlardan bu yana birçok farklı teknik uygulanmış ve bunların bir çoğu da istenen sonucu vermiştir. Özellikle sevdikleri kişileri kendilerine aşık edebilmek ve onlarla her zaman mutlu olmak isteyen kişiler için kendine aşık etme duaları çok önemlidir. Sonuçları gerçekten de çok güçlü olan bu işlemler de dikkatli olmak ve duaları mutlaka doğru teknikler ile okumak gerekir.

İlim irfan sahibi medyumların okudukları dualardan çok daha kısa zaman içinde kesin sonuçlar alınabilir. Kimi zaman sevdikleri kişilerin kendilerine istedikleri gibi karşılık vermemesi kimi zaman ise tek taraflı sevdikleri kişilere açılamadıkları için onların kendilerine doğal yollardan aşık olmasını sağlamak isteyen kişiler bu dualar ile kısa zaman içinde sonuç alabilirler. Birini kendine aşık etme duası şu şekilde okunur ve doğru uygulandığı zaman çok ciddi sonuçların ortaya çıkmasını sağlar;

  • Dilediği kulunu çok seven, salih kullarını sevip onları rahmete ulaştıran tanrım sen yerin ve göğün sahibisin. Tanrım, gönülleri duyan ve gören yalnız sensin. Senin istemediğin veya emretmediğin hiçbirşey gerçekleşmez. Bizim hakkımızda hayırlı olan neyse nasip et. Ulu rabbim dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde sakladığımızı da tek bilensin. Esirgeyen ve bağışlayan sensin. Geçmiş ve gelecek zamanların ve bütün yerlerin sahibi tek sensin. Yalnız ulu ve tek olan tanrı sensin ve sadece sana güveniriz sana inanırız. Gönüllerimizi birbirine yakınlaştır. Onu bana beni ona sevdir. Amin.”

 

Kendine Aşık Etme Duaları Nasıl Okunmalıdır?

Yukarıda bulunan en etkili aşık etme duanın mutlaka doğru bir şekilde uygulanması ve doğru teknikler ile okunması gerekir. Çünkü istenen sonucun ortaya çıkması ancak bu şekilde mümkün olabilir. Özellikle çok kısa zaman içinde sonuç almak isteyen kişiler bu duayı bir defa okuyarak hemen sonuç alacaklarını düşünmemelidirler.

Çünkü bu tarz işlemler de sabır herşeyden önemlidir. Dualar okunurken okuma zamanı, adedi ve aynı zamanda insanların bu işlemlere olan inançları son derece önemlidir. Sevdiğin birini kendine aşık etme duası okunurken insanların şu konuya çok dikkat etmeleri gerekir;

  • Aşık etme duası 8 defa art arda okunması gerekir
  • Bütün dua uygulamaların da olduğu gibi abdest alınarak okunması çok önemlidir
  • Bu duaların her gün okunmasına gerek yoktur
  • Sevdiğiniz kişinin sizi sevdiğinden emin olana kadar bu duayı okumaya devam etmelisiniz
  • Duanın samimi bir şekilde okunması kabul edilmesini sağlamak için son derece önemlidir
  • Doğru bir teknik ile okunduğu takdirde bu duaların sonuçları en fazla 14 gün içinde ortaya çıkmaya başlayacaktır
  • Bu duaları sabırlı bir şekilde uygulamaya devam eden kişiler zaman içinde sevdikleri kişilerin kendilerine karşı olan ilgilerinin ciddi bir şekilde değiştiğini görebilirler.

Sevdikleri kişileri ne olursa olsun elde etmek ve onların sevgilerini kazanmak isteyen kişiler için bu tarz uygulamalar tarih boyunca çok önemli olmuştur. Özellikle fiziki emeklerinden sonuç alamayan ve bunun üzüntüsünü yaşayan kişiler her zaman medyumların kapılarını çalarak kendilerinden yardım istemişlerdir. Burada önemli olan bu işlemlerin doğru bir şekilde uygulanması ve aynı zamanda insanların istedikleri sonucu alacaklarına dair olan inançlarını kesinlikle son ana kadar koruyabilmeleridir.

Sevdiğin Kişinin Kalbine Tesir Etmek İçin Zikir Uygulaması

Zikir konusu özellikle belli konular da amaçları olan kişiler için çok önemlidir. Burada önemli olan insanların ulaşmak istedikleri amaçlar için en doğru zikirlerin neler olduğunu bilmeleri ve aynı zamanda bu uygulamaları doğru bir şekilde yapabilmeleridir. Zikir denince insanların akıllarına hemen dualar gelebilir. Ancak bu konuda genellikle insanların amaçlarına uygun olarak seçilmiş olan Esma’ları okumaları gerekir.

Özellikle sevdikleri kişileri kendilerine bağlamak ve aşık etmek isteyen kişiler için doğru zikirlerin uygulanması çok önemli sonuçlar verebilir. Hem etki altına alınacak olan kişilerin zarar görmemeleri hem de bu durumun farkına varmamaları bu işlemlere olan ilginin artmasını sağlamıştır. En çokta kocamı kendime aşık etmek için ne yapmalıyım sorusuna yanıt arayan bayanların ilgi gösterdikleri işlemler de şu zikirler uygulandığı takdirde çok kısa zaman içinde sonuç alınabilir;

  • Pazartesi : Ya latif ( 129 kere)
  • Salı : Ya Kabz (903 kere)
  • Çarşamba : Ya Kafi (111 kere)
  • Perşembe : Ya Razzak (308 kere)
  • Cuma : Ya Nur (256 kere)
  • Cumartesi : Ya Ğani (1060 kere)
  • Pazar : Ya Fettah (489 kere)

Zikir işlemlerin de sayılar ve zamanlama çok önemlidir. Bu zikirde de tüm zikirler 7 güne 7 ayrı zikir olarak dağıtılmış olmasına dikkat edilmelidir. Eğer işlemler doğru bir şekilde uygulanır ve okuma sırasında yürekten inanılırsa o zaman insanların kalplerine direk olarak etki edilebilir. Bu zikir uygulamarın da 7nci günün sonunda istenen kişilerin düşüncelerin de çok ciddi ve kalıcı değişimler sağlanabilir.

Bugüne kadar birçok kez denenmiş ve istenen sonucu vermiş olan bu işlemler hakkında araştırma yapan kişiler kısa zaman içinde aradıkları bilgileri bulabilirler. Özellikle deneyimli medyumlar insanların sorularına verdikleri yanıtlar ile kendilerini doğru bir şekilde yönlendirip sevdikleri kişiler ile mutlu bir hayat yaşamalarına yardımcı olabilirler. Harekete geçirdikleri manevi enerjiler ile insanların hayallerini kısa zaman içinde gerçek olmasını sağlamaları sebebi ile zikir uygulamaları her zaman olduğu gibi günümüzde de insanların ilgilerini çeker ve birçok amaç için sürekli olarak bu işlemler tekrar edilmeye devam edilir.

Büyü Bozma Duaları, Büyü Nasıl Bozulur?

Büyü bozma duaları, büyü nasıl bozulur, kimler büyü bozar ve büyü yapar?  Büyü bozmak hakkında Merak edilen soruların cevapları yazımızda.

Büyülerin ne kadar önemli ve ne kadar ciddi işlemler olduğunu bilen kişiler bu işlemlerin etkilerine girdikleri zaman kurtulabilmek için genellikle medyumlar ile iletişime geçerek büyü bozmada etkili dualar ve büyü bozma işlemleri hakkında sorular sorarlar. Bu işlemler insanların hayatlarını kısa zaman içinde allak bulak edip kendilerine çok ciddi zararlar verebilir. Özellikle sevmedikleri kişilerin hayatlarına ciddi sıkıntılar vermek ve onları mutsuz etmek isteyen kişiler büyüler ile bunu kısa zaman içinde yapabilirler. Genellikle kara büyü sınıfına giren işlemler ile bunu yapan medyumlar bu işlemleri yüzlerce yıldan bu yana yaparlar.

Hayatın insanlar için mutlu ve huzurlu bir şekilde geçmesini sağlamak varken bu işlemleri çok eski zamanlardan bu yana yapan insanlar maalesef etki altına aldıkları kişilere tahmin edilenden çok daha ciddi sıkıntılar yaşatırlar. Bu sebeple bu işlemler yapılmadan önce mutlaka çok iyi düşünmek ve işin uzmanlarından yardım almak gerekir. Kötü niyetle yapılan büyülerin etkilerine giren kişiler fiziki veya psikolojik anlamda çok ciddi sorunlar yaşarlar. Eğer bu durumun farkına varıp gerekli tedbirler alınmaz ise o zaman bu durum ilerleyen zamanlar da çok daha ciddi boyutlara ulaşabilir.

Büyülerin etkilerini kısa zaman içinde yok edip insanların yeniden eski mutlu günlerine dönmelerini sağlamak için mutlaka deneyimli medyumların yapabildikleri büyü bozma çalışmalarından yardım almak gerekir. Ancak bu işlemler hakkında araştırma yapılacağı zaman mutlaka büyü nasıl bozulur ve bu işlemler hakkında kimden yardım almak gerekir gibi soruların yanıtlarını bulmak gerekir. Bilindiği gibi islam dininde insanların farklı amaçlar ile okumaları önerilen çok önemli ve güçlü dualar vardır. Bu duaların okunmaları birçok konuda kısa zaman içinde istenen amaca ulaşılmasını kolaylaştırabilir.

İstenen sonucu alabilmek için bu duaların nefesler güçlü olan kişiler tarafından okunması veya doğru bir sistem ile okunması gerekebilir. Büyü bozma işlemlerinde de özel dualar kullanılır. Büyü bozma duaları adı ile bilinen bu duaların mutlaka doğru bir sistem ile okunması gerekir. Aksi takdirde büyülerin etkilerinin yok olması ve insanların eski huzurlarına ulaşmaları kesinlikle mümkün olmayacaktır. Ayrıca büyü yapıldığını nasıl anlarız veya büyü yapıldıysa ne yapmalı gibi konular hakkında mutlaka insanların gerekli bilgiere sahip olmaları gerekir.

 

Büyü Nedir, Gerçek midir?

İnsanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olduğu düşünülen büyü işlemleri insanların farklı amaçlara ulaşabilmek için manevi enerjilerden veya nurani varlıklardan yardım aldıkları özel uygulamalardır. Bu işlemleri ancak çok deneyimli ve çok özel yetenekleri olan kişiler yapabilir. Bazı işlemler de insanların cinler veya benzeri nurani varlıklar ile iletişime geçmeleri gerekebilir. Özellikle eski zamanlar da yaşamış olan bazı medyumların yaptıkları işlemler de şeytan ile iletişime geçecek kadar ciddi çalışmalar yaptıkları bilinmektedir.

Eski zamanlardan kalan kadim büyü kitapların da büyüler hakkında gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. Bu bilgiler ışığında medyumların gerekli tüm bilgileri elde ettikleri ve bu işlemlerin nasıl yapılması gerektiğini öğrendikleri düşünülmektedir. Büyüler genel olarak ak ve kara büyüler olarak iki ayrı gruba ayrılırlar. Bazı işlemler insanların mutlu olmalarını amaçlarken bazıları da insanların çok ciddi sıkıntılar çekmelerini sağlamak için yapılır. Özellikle medyumların kullandıkları bazı teknikler gerçekten de korkutucu olabilir. Bazı medyumların kendilerine doğuştan verilen özellikleri kullanarak yaptıkları işlemler de cinler veya iblisler ile iletişime geçmeleri ve bu varlıkları göreve çağırmaları bu işlemlerin ne kadar özel olduklarını anlamak için yeterli olmaktadır. Bugüne kadar bu işlemleri yapabilen veya yapmaya cesaret edebilen kişilerin sayıları çok az olmuştur.

Özellikle medyum olabilmek için veya bu işlemleri yapabilmek için bir okul olmaması sebebi ile medyumların gerekli bilgileri elde edebilmek için çok uzun zaman emek vermeleri gerekir. Birçok kişi büyülerin gerçek olup olmadığı hakkında şüpheye düşerler. Ancak islam dininde büyülerin yasaklanması ve bu işlemler hoş bakılmaması hakkında birçok bilgi olması bu işlemlerin gerçekliğini anlamak için yeterli olacaktır. Özellikle bu işlemlerin etkilerine giren kişilerin kimi zaman çok ciddi sıkıntılar çekmeleri, hayatlarının her alanında olmaz denilen şeyleri yapmaları hatta kendilerini öldürmeye varacak kadar çılgınlıklar yapmaları da çok eski zamanlardan bu yana insanların büyü işlemlerinden uzak durmalarına neden olur. Ancak en etkili büyü bozma duaları veya benzeri konular hakkında araştırmalar yapan kişiler kısa zaman içinde bu işlemlerden nasıl kurtulabileceklerini öğrenebilirler.

Kimler Büyü Yapar veya Yaptırır?

Büyü yapmak veya yaptırmak isteyen kişilerin birçok farklı amacı olabilir. Bu kişiler kimi zaman kendi isteklerine kısa zaman içinde ulaşabilmek için bu işlemlerden yardım alabilirken kimi zaman ise hoşlanmadıkları bir kişinin ciddi sorunlar yaşamasını sağlamak içinde bu işlemleri deneyebilirler. Bir kişinin evliliğinin bozulması, fiziki rahatsızlıklar yaşaması, başarılı olan bir kişinin bir anda başarısız biri haline gelmesi veya kısmetlerinin kapanması gibi amaçları olan kişiler için büyü yaptırmak her zaman akıllara gelen ilk seçeneklerden biridir. Bu işlemlerin güçlü manevi etkileri kısa zaman içinde bu tarz sonuçar almaya yeter.

Çok farklı teknikler ile yapılan bu işlemler de insanların fiziki emekler vermelerine gerek kalmaz. Tüm sonuçlar tamamen medyumların yaptıkları özel işlemlerden sonra ortaya çıkan manevi enerjilerin yardımı ile gerçekleşir. Aynı zamanda işlemleri yaptıran kişilerin isimleri de kesinlikle geçmez. Bu sebeple büyü yaptırmak isteyen kişiler tüm bu bilgileri elde ettikleri zaman kararlarını çok daha kolay verirler. Yüzlerce yıldan bu yana var olan bu özel ve gizemli işlemler hakkında bilgileri olmayan kişiler artık internet sayesinde aradıkları tüm bilgileri kısa zaman içinde bulabilirler.

Artık internet sitelerin de en gizemli ve hiç kimsenin bilmediği bilgileri dahi kısa zaman içinde bulmak mümkündür. Özellikle ulaşmak istedikleri işlemler hakkında en etkili büyü çeşitlerinin hangileri olduğunu merak eden kişiler araştırmaların da çok özel bilgilere ulaşarak bu işlemler hakkında kimlerden yardım almaları gerektiğini de öğrenebilirler.

Büyü Yapımında Medyumların Rolü Nedir?

Büyü yapmak için çok özel bilgilere ve aynı zamanda doğuştan verilmiş olan bazı önemli özelliklere sahip olmak gerekir. Sıradan bir kişinin bu işlemleri yapması kesinlikle olanaksızdır. Bu sebeple insanların bu tarz işlemleri kesinlikle tek başlarına veya kulaktan dolma bilgiler ile yapmamaları gerekir. Özellikle bazı işlemler de gerçekten de çok tehlikeli ve özel uygumalar vardır. Bu uygulamaların nasıl yapılması, okunacak olan büyülü ve tılsımlı sözlerin nasıl bir sistem ile okunması gerektiği veya harekete geçen enerjilerin nasıl kontrol altında olması gerektiğini bilmek çok önemlidir.

Eğer işlemleri yapan kişiler bu bilgilere tam olarak sahip değillerse o zaman sadece etki altına alacakları kişileri değil aynı zamanda kendilerini de çok ciddi bir şekilde risk altına atacaklarını bilmelidirler. Büyü işlemlerini yapacak olan medyumların mutlaka ilim irfan sahibi kişiler olmaları gerekir. Özellikle manevi ilimler olan ebced ilmi, havas ilmi veya benzeri alanlar da çok gelişmiş bilgilere sahip olmaları gerektiği gibi aynı zamanda nurani varlıklar ile nasıl iletişime geçileceğini de kesin olarak bilmeleri gerekir. Çünkü bu tarz işlemleri yapabilmek için her an bu çalışmaları yapabilecek yeterliliğe sahip olmak gerekir.

Aynı zamanda insanların sahte medyumlar sebebi ile çok ciddi bir güven kaybı yaşadıkları bu alana karşı olan ilginin artması ve insanların kendilerini güvende hissedebilmeleri de gerçek medyumların en önemli amaçları olmalıdır. Dolayısıyla bu özellikleri taşıyan medyumlar sadece büyüleri yapma değil aynı zamanda bozma konusunda da insanların ilk seçimleri olacaklardır. Sihir büyü bozma duaları hakkında kendilerini geliştiren ve bu konuda yeterli bilgi birikime sahip olan medyumlar her zaman için seçimler de ilk sıralar da yer almalıdırlar. Bu sayede bu riskli işlemlerin verdiği sıkıntılardan çok kısa zaman içinde kurtulabilmek mümkün olabilir.

Büyü Bozmada Etkili Dualar Hangileridir?

Kötü amaçla yapılan büyülerin etkileri insanlar için tahmin edilenden çok daha büyük sıkıntılara neden olabilir. Özellikle zamanında fark edilmediği ve büyü bozma çalışmaları yapılmadığı takdirde bu etkiler ilerleyen zamanlar da artarak devam edebilir. Bu sebeple mutlaka deneyimli medyum hocalardan bakım çalışmaları hakkında yardım almak ve duruma en kısa zaman içinde bir çare bulmak gerekir. Deneyimli medyum hocalar sahip oldukları yetenek ve bilgiler ile iyi niyetli nurani varlıklar ile iletişime geçerek insanların üzerinde herhangi bir büyü etkisi olup olmadığını kısa zaman içinde anlayabilirler.

Daha sonra ise yapacakları büyü bozma çalışmaları  insanların üzerinde olaşan bu kötü enerjilerin kolay bir şekilde yok olmasını sağlayabilir. Ancak bu işlemler de okunacak olan nazar ve büyü bozma duaların hangileri olduğu kadar nasıl bir sistem ile okunması gerektiği de çok önemlidir. Bu sebeple insanlar üzerimde büyü var mı, büyü olup olmadığını nasıl anlarım veya büyü varsa etkilerinden nasıl kurtulurum gibi soruların yanıtlarını aradıkları zaman mutlaka doğru kaynakları tercih ettiklerinden emin olmalıdırlar. Çünkü bu tarz işlemler de kesinlikle risk almamak ve işi şansa bırakmamak gerekir.

En Etkili Büyüden Korunma Duası?

Dinimizde büyü ve nazar etkilerinden korunmak için okunması önerilen çok güçlü dualar vardır. Bu duaların doğru bir sistem ile okunması ilgili kişilerin kısa zaman içinde bu etkilerden kurtulmasını sağlanabilir. Eğer kendinizin veya çevrenizde ki bir kişinin üzerinde büyü ve nazar etkisi olduğundan şüphe ediyorsanız mutlaka güvenilir bir meydum hocadan bakım çalışması hakkında yardım almalısınız. Büyü bozmak için etkili dua arayışında olan kişilerin şu duayı her gece yatsı namazından sonra 3’er defa okunması gerekir;

“Allahümme ente Rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabbül –arşil azimi. Ma şaellahü kane. Vema lem yeşe-lem yekün. La havle vela kuvvete illa billahil’aliyyil’azim. A’lemu ennellahe ala külli şey’in kadir ve ennellahe kad ehata bikülli şey’in ilma. Allahümme inni euzu bike min şerri nefsi ve min şerri külli dabbetin ente ahizun binasiyatiha. İnne rabbi ala sıratın müştakım”

Aynı zamanda bazı medyum hocalar da bu duayı okuyan kişilerin türkçesini de 1’er defa tekrar etmelerini önermektedirler. Korunma duasının anlamı şu şekildedir;

“Allah’ım benim rabbim sensin. Senden başka bir ilah yoktur. Allah’ım sana inandım, sana dayandım ve sana güvendim. Sen bütün arş-ı alâ’nın sahibisin. Ancak senin dediğin olur, senin dilediğin olur. Sen dilemezsen hiçbirşey olmaz. Kötülüklerden, şerlerden, belalardan, görünen ve görünmeyenlerden korumak ancak senin iradenle olur. Allah herşeye kadirdir. Her şeyi kuşatmıştır. Allah’ım kendi nefsimin şerrinden ve her canlının şerrinden, belasından sana sığınırım. Beni muhafaz et, güvenli kıl.”

Sirkeli Su İle Yıkanmak veya Tuz İle Banyo Yapmak Büyü Bozar mı?

Sirkeli suyla yıkanmak ve tuzla banyo yapmak yararı var mı ve büyü bozar mı? Sirkeyle ev iş yeri temizlemek nazarı büyüyü çözer mi? yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Büyülerin güçlü etkilerinden kısa zaman içinde kurtulmak için ellerinden geleni yapan insanların en çok denedikleri tekniklerden biri de sirkeli su ile yıkanmak veya tuzla banyo yapmak. Her ne kadar büyü bozma işlemlerin de her tekniğe güven olmasa da yine de birçok kişi kısa zaman içinde rahatlamak için bu teknikleri de denemek isterler. Büyülerin etkileri hakkında bilgileri olan kişiler genellikle yaşadıkları sorunların bu tarz bir işlemden kaynaklandığını tahmin edebilirler.

Ancak daha önce bu tarz bir sorun yaşamamış olan kişilerin veya bu konular hakkında bilgileri olmayan insanların akıllarına asla bu fikir gelmez. Özellikle kara büyülerin etkilerinin ne kadar ciddi olduğunu bilen ve aynı zamanda asla bu işlemlerin etkilerine girmek istemeyen insanlar kendilerini koruyabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Çok eski zamanlardan bu yana var olan büyü işlemleri birçok kişinin hayatında derin yaralara neden olduğu gibi kimi zaman geri dönüşü olmayan sıkıntıların ortaya çıkmasını da sağlamıştır.

Bu sebeple insanlar hem bu işlemlerden çok korkmuş hem de gerek olduğu zaman mutlaka denemek istemişlerdir. Her ne şekilde olursa olsun büyülerin etkilerine girmiş olan kişilerin de mutlaka bu durumda neler yapmaları gerektiğini bilmeleri gerekir. Büyü bozma işlemlerin de sıkça kullanılan tekniklerden biri olan sirkeli su veya tuz ile banyo yapmak birçok ilim sahibi medyuma göre insanların büyülerden kurtulmalarını sağlayabilen güçlü işlemlerdir.

Büyü Nasıl Bozulur?

Büyünün bozulması medyumların her zaman çok zorlandıkları ve aynı zamanda çok emek vermek zorunda kaldıkları işlemlerdir. Bu işlemler de medyumların çok sabırlı ve aynı zamanda çok dayanıklı olmaları gerekir. Özellikle kendilerini manevi anlamda ciddi bir şekilde geliştirmiş olması gereken medyumların yapmaları gereken bu işlemler de kısa zaman içinde sonuç almak sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Bu işlemler de kesinlikle doğru teknikler kullanılmalıdır.

Çünkü yapılacak en ufak bir hata dahi büyülerin etkilerinin çok daha ciddi bir hale gelmesine neden olabilir. Bu işlemler de özel güçlerin harekete geçmesine neden olan çok özel tılsımlı sözlerin düzenli bir şekilde okunması gerekir. Ancak bazı meydumlar bu tarz talepler aldıkları zaman farklı teknikler de kullanabilirler. İnsanlar bu işlemler hakkında araştırma yaptıkları zaman karşılarına en çok çıkacak olan teknikler arasında şu teknikler yer alır;

  • Kuran’da yer alan bazı ayetlerin ve özel duaların yemek veya sulara okunması
  • Deneyimli medyumların hazırladıkları vefk veya muskaları olması gerektiği gibi kullanmak
  • Çok güçlü medyumların yeniden büyü yaparak eski büyülerin etkilerini yok ettikleri tekniklerden yardım almak

Büyü Bozmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Üzerinde büyü etkisi olduğundan şüphe den kişilerin herşeyden önce çok soğukkanlı olmaları gerekir. Aynı zamanda bu kişilerin kesinlikle kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmemeleri ve durumu en kısa zaman içinde gerçek br medyuma havale etmeleri çok doğru bir hareket olacaktır. Çünkü bu tarz işlemlerin etkilerini yok edebilmek ancak ilim irfan sahibi olan önemli medyumların yapabilecekleri bir işlemdir. Büyü bozma işlemleri hakkında bilgileri olmayan kişiler bu işlemler hakkında bir araştırma yaptıkları zaman karşılarına birçok farklı bilgi çıkabilir. Ancak bu bilgilerin çoğu aslında sonuç vermeyen ve insanlar için ciddi risklerin oluşmasından başka bir işe yaramayan işlemlerdir. Bu sebeple ne olursa olsun dikkatli olmak ve işin uzmanından yardım almak gerekir.

Kimi zaman kendilerine hem maddi hem de manevi anlamda akıl almaz sıkıntılar vermesi sebebi ile acele eden insanlar bu büyülerin etkilerinden en kısa zaman içinde kurtulabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu gibi durumlar da kolay bir şekilde sonuç alabilmek için yanlış işlemler deneyebilen insanlar durumun çok daha kötü bir hale gelmesine neden olabilirler. Bu sebeple büyü bozma işlemleri yapmadan önce mutlaka bakım çalışması yapılmalı ve bu duruma neden olan büyülerin özellikleri hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.

Büyü bozmak için yapılması gerekenler hakkında gerekli bilgilere ve deneyimlere sahip olan medyumlar uygulayacakları teknikler ile insanların kısa zaman içinde kendilerini çok daha rahat hissetmelerini sağlayabilirler. Büyü bozma işlemlerin de çok dikkatli olmak ve mutlaka en doğru tekniği uygulamak gerekir. Özellikle kara büyüler gibi güçlü işlemler de çok daha dikkatli olmak ve bu işlemlerin büyülerin yapılmasından çok daha zor olduğunu unutmamak gerekir. Büyü bozma işlemlerinin ne kadar süreceğini bilmek kesinlikle mümkün değildir. Bu sebeple bu işlemi yapacak olan medyumun mutlaka durumu yakından takip etmesi ve etki altında olan kişilerin son durumları hakkında her zaman bilgi sahibi olmaları gerekir. İşlemler devam ederken insanların kesinlikle sabırlı bir şekilde beklemeleri ve medyumların bilgileri olmadan asla bir işlem yapmamaları gerekir.

Büyü Bozmak İçin Sirke Kullanılır mı?

Eski zamanlardan bu yana kötü enerjilerin, büyülerin veya nazar etkilerinin zararlarından korunmak isteyen kişiler çok farklı teknik veya nesneler kullanmışlardır. Özellikle büyülerin bozulması konusunda her zaman dikkatli olan medyumlar kimi zaman bu işlemler de sirkeleri de kullanmışlardır. Özellikle insanların bedenlerini sirke ile yıkamaları veya yaşadıkları alanların farklı yerlerine sirkeleri koymaları çok yaygın bir işlemdir. Ancak güçlü büyü işlemlerinin etkilerinin bu şekilde yok edilmesi sanıldığı kadar kolay değildir.

Bu sebeple medyumlar öncelikle bakım çalışmaları yaparak büyülerin genel durumu hakkında bilgi sahibi olmayı ve kullanacakları büyü bozma tekniklerini de bu şekilde belirlemeyi daha doğru bulmaktadırlar. Sirke medyumlar için her zaman farklı bir sıvı ürün olmuştur. Özellikle kötü enerjilerin yok edilmesi, kötü enerjilerden korunulması veya cin musallatından kurtulma gibi işlemler de sirke her zaman için akıllara gelen ilk seçeneklerden biri olmuştur. Çünkü birçok ilim sahibi medyuma göre cinler ve kötü enerjiler özellikle sirke kokusundan ciddi bir şekilde etkilenir ve kısa zaman içinde o ortamı terk etme isteği duyarlar.

Bu sebeple büyü bozmak hakkında işlemler yapan birçok medyum için sirke kullanmak en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Aslında sirkeyle büyü bozmak birçok kişiye inandırıcı gelen bir işlem değildir. Bu sebeple toplum içinde bu işlemlerin gücüne inanan kadar aynı zamanda inanmayan insan da vardır. Ancak bu tarz işlemlerin etkileri hakkında emin olabilmek için mutlaka bu alanda isim yapmış olan gerçek ve güvenilir medyumların kapılarını çalmak veya eski zamanlardan kalmış olan sahih büyü kitapların da araştırmalar yapmak en doğru seçim olacaktır.

Sirkeyle Büyü Bozmak

Manevi işlemler yapacak kadar yetenekli ve bilgili olan kişiler olan medyumlar özellikle büyü bozma işlemleri hakkında çok sık talepler alırlar. Toplum içinde birçok kişi yaşadıkları olumsuz durumları büyü etkilerine bağlarlar ve bu sebeple bakım çalışmaları hakkında hizmetler almak için medyumlardan yardım isterler. Mutlaka doğru ve etkili teknikler ile yapılması gereken bu işlemler de kısa zaman içinde sonuç alarak insanların yaşadıkları sorunları en kısa zaman içinde yok edebilmek için medyumların hangi teknik veya nesneleri kullanacaklarını bilmeleri gerekir.

Bazı medyumlar bu tarz talepler aldıkları zaman özellikle sirke ile yapılan büyü bozma tekniklerini tercih ederler. Bu teknikler de üzerinde büyü etkisi olduğu düşünülen kişilere üzerine özel tılsımlı sözlerin okunduğu sirkeli suların içirilmesi, bu kişilerin bu su ile banyo yapması veya yaşadıkları yerlerin farklı bölümlerine serpmeleri etkli sonuçlar verebilir. Ancak bundan çok daha güçlü büyü bozma teknikleri olduğu da bilindiği için birçok medyum seçimlerini bu işlemlerden yana kullanmaktadırlar. Özellikle banyoda sirkeli su ile yıkanmak en çok bilinen büyü bozma tekniklerinden biri olarak ön plana çıkmaktadır.

Sirkeli Su İle Yıkanmak ve Faydaları

İnanışa göre sirke kokusu ortamda bulunan kötü enerjilerin kısa zaman içinde yok olmasını sağlamak için çok eski zamanlardan bu yana insanların kullandıkları ürünlerden biridir. Büyü bozma işlemlerin de kullanılan teknikler arasında her zaman ayrı bir yeri olan sirkeli su ile banyo yapmak medyumların da en çok kullandıkları tekniklerden biridir.

Her ne kadar kötü bir kokuya sahip olsa bile yine de kötü enerjileri yok edebilmek için bu ürünün çok yaygın olarak kullanıldığı bilinen bir gerçektir. Cin veya iblis gibi varlıkların musallatına uğramış olan insanlar için bu uygulamalar çok ciddi ve alıcı sonuçlar verebilir. Çünkü bu varlıkların sirke kokusuna dayanamadıkları ve o ortam veya kişiyi kısa zaman içinde terk ettikleri de birçok medyum tarafından kabul görmüş olan bir bilgidir.

Sirkeli Su İle Büyü Bozma Uygulaması

Büyü bozma işlemleri hakkında araştırma yapan kişilerin karşılarına en çok çıkan uygulamalardan biri de sirkeli su ile büyü bozma uygulamasıdır. Bu uygulamalar da sirkeli suların özenle hazırlanması ve insanların da özellikle gece yatmadan önce bu su ile banyo yapmaları gerekir.

Üzerlerine sinecek olan sirke kokusu kendilerine sıkıntı veren kötü enerjilerin kısa zaman içinde yok olmasını sağlayacaktır. Bugüne kadar birçok kez denenmiş olan bu işlemler hakkında araştırma yapan insanlar medyumlar ile yapacakları görüşmelerden sonra da mutlaka bu işlemlerin nasıl yapılması gerektiği, etkileri veya etki süreleri hakkında en doğru bilgileri alacaklardır.

Kaya Tuzu İle Büyü Bozmak

Büyü bozma işlemlerin de medyumların en çok önem verdikleri nesnelerden biri de kaya tuzudur. Özellikle havas ilminde bu ürüne çok önem verilir. Sirkeli su ve kaya tuzu ile büyü bozma işlemleri hakkında araştırmalar yapan birçok kişi aslında medyumların bu işlemlere ne kadar önem verdiklerini hemen görebilirler. Bu uygulamalar da kaya tuzu sirkeli suya karıştırılıp banyo yapılabilirken bazı işlemlerde de insanların kaya tuzunu sirkeli su ile banyo yapmadan önce 5 dakika boyunca ağızlarında bekletmeleri istenebilir.

Bu tamamen medyumların kendilerine verecekleri bilgilere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kaya tuzunun genel özelliklerinden biri cin veya iblis gibi insanlara sıkıntı çıkaran varlıklar tarafından çok hoş karşılanmamasıdır. Bu sebeple büyü bozma işlemlerin de bu nesneler çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak her zaman olduğu gibi medyumların bu işlemleri yaparken okumaları gereken özel tılsımlı sözlerin de önemi çok büyüktür.

Ne kadar zaman içinde sonuç vereceği belli olmayan bu işlemlerden sonra insanların son durumları sürekli olarak takip altında olmalı ve kendileri için düzenli olarak bakım çalışması yapılmalıdır. Bu sayede kaya tuzu kullanılarak yaplan büyü bozma işlemlerinin gerçekten de sonuç verip vermedikleri gözlemlenebilir. Bunun için ise mutlaka bu işin en güvenilir isimleri ile çalışmak gerekir.

Büyü Bozulurken Fiziksel ve Ruhsal Hissedilenler ve Yaşananlar

Büyü bozulurken fiziksel ve ruhsal hissedilenler ve yaşananlar neler, büyü nasıl bozulur ve kişinin üzerinde büyü olduğu nasıl anlaşılır?

Büyü Bozulurken Neler Hissedilir?

Bilindiği gibi medyumların en çok talep aldıkları işlemlerden biri de büyü bozma işlemleridir ve insanlar bu işlemleri yaptırmadan önce mutlaka büyünün bozulması sırasında fiziki ve ruhsal açıdan hissedilenler hakkında araştırmalar yaparlar. Kimi zaman kendilerini kimi zaman ise çevrelerinde ki kişileri etki altına alan büyülerin etkilerinden kurtulmak için ellerinden geleni yapan insanlar bu işlemler sırasında hissedilecek şeylerden korkabilirler.

Özellikle kara büyülerin etkilerinin ne kadar güçlü olduğunu herkes bilir ve bu sebeple bu tarz büyülerin bozulması sırasında gerçekten de ciddi sorunlar oluşabilir. Bu sebeple bu işlemler kesinlikle çok dikkatli yapılmalı ve istenen sonuç alınana kadar gerekli adımları atmaya devam edilmelidir. Büyü bozulurken yaşananlar hakkında bilgileri olmayan kişilerin çok dikkatli olmaları ve bu bilgileri her zaman için en doğru kaynaklardan aldıklarından emin olmaları gerekir.

Çok eski zamanlardan bu yana insanların farklı amaçlar ile yardım aldıkları özel manevi işlemler olan büyüler kimi zaman etki altında aldıkları kişilerin hayatlarını adeta cehenneme çevirmişlerdir. Kara büyülerin etkilerine giren kişilerin hem fiziki hem de psikolojik olarak çok ciddi sorunlar yaşadıklarını bilen insanlar kendilerini de bu işlemlerin etkilerinden koruyabilmek için manevi korunma işlemlerinden yardım almışlardır.

Bazı büyü işlemlerinden sonra insanlar o kadar ciddi sorunlar yaşarlar ki çevrelerinde ki kişilerin ellerinden bir şey gelmez ve bu kişileri kurtaramazlar. Bu durumda yapılması gereken tek şey en kısa zaman içinde gerçek ve güvenilir bir medyum bularak kendisinden büyü bozdurma işlemleri hakkında yardım almaktır. Bu işlemler de nasıl teknikler kullanmaları gerektiğini bilmeyen medyumlar kesinlikle bilinçsiz bir şekilde hareket etmemeli ve hem kendilerini hem de yardımcı olmak istedikleri kişileri risk altına atmamalıdırlar.

Büyünün Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Etkileri çok farklı şekiller de ortaya çıkabilen büyüler insanlara daha önce yaşamadıkları kadar ciddi sorunlar yaşatabilirler. Özellikle etkili ve güçlü medyumların yaptıkları işlemlerden sonra oluşan sorunların günlük yaşam da yapılacak fiziki çalışmalar ile kesinlikle yok edilemez. Bu tarz durumlar da kesinlikle güvenilir bir medyumdan yardım almak gerekir. Ancak öncelikle yaşanan sorunların gerçekten de bir büyüden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmek gerekir. Bunu anlamak için ise mutlaka deneyimli medyumların yaptıkları bakım çalışmalarından yardım almak gerekir. Bu işlemler de insanların üzerlerinde dolaşan büyü etkilerini kısa zaman içinde anlayabilmek için çok önemlidir.

Bakım çalışmaları kesinlikle ilim irfan sahibi olan kişiler tarafından yapılmalıdır. Çünkü büyü etkileri genellikle ruhsal hastalıklar ile benzerlik gösteren sonuçlara neden olur. Bugüne kadar bu işlemlerin etkilerine girmiş olan kişilerin yaşadıkları sorunlara bakıldığı zaman gerçekten de yaşadıkları sorunların nedenlerini anlamadan önce genellikle psikiyatri biliminden yardım almak istedikleri görülmektedir. Çünkü sıradan bir kişinin büyü etkisine girdiğini anlaması kesinlikle mümkün değildir. Bu sebeple bu gibi durumlar da mutlaka işinin ehli olan gerçek ve bilgili bir medyumdan bakım çalışmaları hakkında yardım almak gerekir.

Medyumların kapılarını çalarak kendilerine büyü yapıldığını nasıl anlarım veya yaşadığım sorunlar gerekten de büyülerden mi kaynaklanıyor gibi soruları sormak atılacak en doğru adım olacaktır. Etkileri her zaman çok farklı olan büyü işlemlerinden sonra insanlar çok farklı alanlar da farklı sorunlar yaşamaya başlarlar. Bu durum işlemleri yapan medyumların kullandıkları teknikler, nesneler veya işlemlerin amacına bağlı olarak değişebilir. Eğer insanların büyülerin etkilerinin nasıl ortaya çıkacağını bilirlerse o zaman kendileri veya çevrelerinde ki kişilerin de yaşadıkları sorunlar da çok daha doğru adımlar atabilirler. Şu belirtileri yaşayan kişilerin mutlaka üzerlerinde kötü niyetle yapılan bir büyünün etkisi olduğundan şüphe etmesi ve en kısa zaman içinde gerçek bir medyumdan bakım hizmetleri hakkında yardım alması gerekir;

  • Boşlukta kalma hissi
  • Her türlü durumda üzüntülü olma ve kendini üzgün hissetme
  • Sürekli olarak keder içinde olmak ve çevresinde ki kişilere de sıkıntı vermek
  • Her zaman biri tarafından izleniyormuş gibi hissetmek
  • Hiçbir ortama ayak uyduramamak ve insanlardan uzak durmak
  • Tıpta dahi çaresi olmayan fiziki hastalıklar yaşamak
  • Uzun süreli uykusuzluk veya uykular da sürekli kabuslar görmek
  • Hayatın farklı alanların da atılan adımlar da bir türlü istenen sonucu alamamak

Büyü Nasıl Bozulur?

Deneyimli ve güçlü meydumların yaptıkları kara büyülerin etkilerinden sonra insanlar çok ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalırlar. Özellikle insanların sıkıntı çekmelerini sağlamak için yapılan kara büyülerden sonra ilgili kişilerin hayatların da ne kadar ciddi sorunların oluşmaya başladığını gören kişiler kimi zaman dehşet içinde kalabilirler. Genellikle ruhsal bozukluklar veya fiziksel sıkıntılar şeklinde ortaya çıkabilen bu etkiler insanların dünya hayatın da cehennem azabı çekmelerine neden olabilir.

Tabi ki bu tarz sorunlar her zaman için büyülerden kaynaklanıyor olmayabilir. Ancak bundan emin olmak için kesinlikle zaman kaybetmeden gerçek medyumlardan bakım çalışmaları hakkında yardım almak gerekir. Bu işlemler de medyumlar genellikle ilgili kişiler ile aynı ortamda olmak hatta o kişiler ile birebir temas kurmak isterler. Eğer bu mümkün değilse o kişilerin resimleri veya kendilerine ait olan bir eşyaları dahi yeterli olabilir. Bu işlemlerden sonra insanların üzerinde bir büyü etkisi olduğu anlaşılırsa o zaman mutlaka en hızlı şekilde büyü bozma çalışması yapılmalıdır.

Bu konuda acele etmemek ve mutlaka büyü nasıl bozulur veya bu işlemler hakkında kimden yardım almak gerekir gibi soruların yanıtlarını bulmak gerekir. Çok ciddi ve önemli işlemler olmaları sebebi ile bu tarz işlemler de kesinlikle dikkatli olmak ve medyum seçimlerin de en doğru kararları vermek gerekir. Büyülerin bozulması için mutlaka çok güçlü tılsımların harekete geçmesini sağlayan ve aynı zamanda sadece bu işlemler de okunan sözler okunmalıdır. Ancak bu sözlerin kesinlikle doğru bir sistem ile ve sabırlı bir şekilde okunması gerekir. Aksi takdirde büyülerin etkilerinin yok olması kesinlikle mümkün olmayacaktır.

Büyü bozma işlemi yapacak olan medyumların nefesleri güçlü olmalı ve aynı zamanda bu kişiler tüm manevi ilimler hakkında kendilerini geliştirmelidirler. Çünkü bu tarz işlemleri ancak ilim irfan sahibi olan gerçek ve resmi medyumlar yapabilir. Bu medyumlar denenmiş büyü bozan duaların hangileri olduğunu çok iyi bildikleri gibi aynı zamanda güçlü manevi güçlü manevi özellikleri ile kısa zaman içinde sonuç almayı da bilirler. Bazı büyülerin etkilerini bozmak tahmin edilenden çok daha fazla zaman alabilir. Bu sebeple bu tarz durumlar da bu sözlerin vazgeçilmeden okunması ve sonuçların da her zaman yakından takip edilmesi gerekir

Büyü Bozan Dualar Hangileridir?

Büyülerin kötü etkilerinin en kısa zaman içinde yok olmasını sağlamak için okunması gereken duaların hangileri olduğunu bilmek gerekir. Aynı zamanda bu duaların mutlaka doğru bir sistem ile ve kesinlikle yürekten inanarak okunması önerilir. Bu işlemler de islam alimlerinin özellikle okunmasını önerdikleri çok özel dualar vardır. Bu duaların çok özel faziletlere sahip oldukları ancak istenen etkileri vermeleri için kesinlikle doğru kişiler tarafından okunmaları bilinen bir gerçektir. Bu dualar doğru bir şekilde okunduğu zaman mutlaka insanların üzerlerinde dolaşan tüm olumsuz enerjileri kısa zaman içinde yok eder ve o kişilerin eski mutlu günlerine dönmelerini sağlar. Büyülerin bozuması için okunması gereken sureler şunlardır;

  1. Felak Suresi

Bu sure yatsı namazından sonra veya Cuma günleri mübarek öğlen saatlerin de diğer dualar ile birlikte 3 defa okunmalıdır. Felak suresinin arapça okunuşu ve türkçe anlamı şu şekildedir;

  • Kul e’uzü birabbil felak
  • Min şerri mâ halak
  • Ve min şerri ğasikın izâ vekab
  • Ve min şerrinneffasati fil’ukad
  • Ve min şerri hâsidin izâ hased

Felak suresinin türkçe anlamı şu şekildedir; “De ki: Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlık çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden sabah aydınlığının rabbine sığınırım”

  1. Nas Suresi

Nas suresi mutlaka arapça ve aynı zamanda usülüne uygun olarak yürekten inanmış bir şekilde okunmalıdır. Bu surenin de mutlaka felak suresinin ardından 3’er kere okunması önerilir. Nas suresinin arapça okunuşu ve türkçe anlamı şu şekildedir;

  • Kul, euzu birabbin nâs
  • Melikin nâs
  • İlâhin nâs
  • Min şerril vasvasil hannas
  • Ellezi yuvesvisu fi sudûrin nas
  • Minel cinneti ven nas

Nas suresinin türkçe anlamı şu şekildedir; “Cinlerden ve insanlardan; insanların kaplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların rabbine, insanların Melik’ine, insanların ilah’ına sığınırım”

  1. İhlas Suresi

Büyü bozma veya korunma işlemlerin de okunması önerilen en güçlü surelerden biri de ihlas suresidir. Bu surenin fazileti çok güçlüdür ve doğru bir sistem ile okunduğu takdirde büyülerin olumsuz etkilerinin kısa zaman içinde zayıflaması veya yok olması sağlanabilir.

  • Bismillahirrahmanirrahim
  • Kul hüvallâhü ehad
  • Allâhüssamed
  • Lem yelid ve lemm yüled
  • Ve lem yekün lehû küfüven ehad

İhlas suresinin türkçe anlamı şu şekildedir; “O Allah bir tektir. Allah eksiksiz, sameddir. Doğurmadı ve doğurulmadı. O’na bir denk de olmadı”

Büyü Bozulurken Neler Hissedilir?
Büyü bozulması işlemlerin de işlemleri yapan medyum hocalar çok ciddi bir manevi emek vermek zorunda kalırlar. Özellikle papaz büyüsü veya diğer kara büyülerin etkilerini yok etmek isteyen medyumlar bunu yapabilmek için uzun zaman emek vermek hatta bu işlemleri seans seans yapmak zorunda kalabilirler. Çünkü bu tarz güçlü büyü enerjilerinin sadece bir kez yapılan işlemler ile yok edilmesi ciddi anlamda çok zordur. Üzerinde ki etkilerin yok olması için büyü bozma işlemleri yaptıran kişiler de genellikle içsel bir rahatlama ve ferahlık hissi görülür. Çünkü kendilerini etki altına alarak sıkıntı veren büyülerin etkileri yok oldukça o kişilerin yeniden eski mutlu ve sağlıklı hallerine dönmeleri sağlanır.

Bazı büyü bozma seansların da kişisel enerjileri düşük olan kişiler de bayılma va kısa süreli bilinç kaybı gibi durumlar görülebilir. Ancak bu korkulacak bir durum değildir. Çünkü yaşanan bu tarz durumlar son derece normaldir ve bu işlemler de çok sık görülebilen durumlardır. Büyü bozduran kişiler de görülen diğer etkiler arasında gözler de ağırlık hissi, dikkat dağınıklığı, sersemlik hissi, halsizlik, alın veya ense köküne yakın bölgeler de görülen şiddetli ağrılar yer almaktadır. Her ne kadar bu olumsuz durumlar yaşanabilse de büyü bozma işlemlerinin sonuna gelindiği zaman kişiler de müthiş bir rahatlama ve mutluluk hissi oluşacaktır. Bunun sebebi ise özellikle çok etkili ve tesiri kuvvetli büyülerin bozulmasının ciddi anlamda zor olmasıdır.

Vefk İle Muska Arasındaki Fark Nedir, Vefkler Büyü Müdür

Vefk ve muska arasındaki fark nedir, Vefkler büyü Müdür? Nasıl hazırlanırlar, Vefk ve Muska niçin yapılır? Detaylar için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Vefk ve muska uygulamaları her zaman merak edilmektedir. Peki vefk ile muska arasında farklar nelerdir. Vefkler büyü uygulamaları mıdır. Vefk ve muskalar nasıl hazırlanmaktadır, hazırlanmalıdır. Muska ve vefkler hangi amaçlarla yapılır, bu soruların cevaplarını yazımızda bulacaksınız.

Vefk ile muska uygulamaları, manevi anlamda son derece zengin olan, yüzyıllardır yapılan kadim uygulamalardır. Elbette muskalar ile vefkler arasında fark olup olmadığı, varsa bunların neler olduğu her zaman merak edilen detaylardır. Bu noktaları, özellikleri havas işlemleri ile yakından ilgili olanlar her zaman merak ederler. Vefk ile muskaların İslami kaynaklarda gerçekten önemli yeri vardır. Kişinin sağlığını koruması ya da şifa bulması noktasında büyük önem taşıyan olumlu etkileri söz konusudur vefk ile muskaların. Vefk ile muskalar arasındaki farkların neler olduğuna dini kaynaklarımızda da yer verilmektedir. Günümüzde, gerek din alimleri, gerekse havas işlemlerine yetkin kişiler vefk uygulamalarından kişilere destek verme üzere kullanmaktadır. Bunlar birçok kişinin başvurmakta olduğu manevi uygulamalardır ve vefkler büyü müdür? vefk ile muska arasındaki farklar neler sorusunun yanıtlarınız yazımızda bulabilirsiniz.

Vefk Nedir

Vefk, kişinin manevi yönden kendini koruması için ya da manevi ilimlerden destek almak için bu şekilde şifa bulmak için başvurduğu yöntemlerden biridir. Vefk Arapça olarak tevafuk anlamına gelmektedir. Tevafuk kelimesi kök anlamı itibariyle, uygunluk, muvafık olma, nizanlanmış yani düzenlenmiş, uygun hale gelmiş anlamlarına gelmektedir. Aynı kökten türeyen tesadüf kelimesinin anlamı ise, rast gelme, kendiliğinden denk gelmesi, herhangi bir nedenle tedbirsiz şekilde meydana gelmesi anlamına gelmektedir.

Yukarıda anlatılan bu iki kelime anlaşıldığı gibi, birbirine zıttır. Günlük yaşamda, belki, beklenmeyen şekilde birçok olay meydana gelebilir yani tesadüf olabilir ancak aslında herşey planlanmış şekilde, tevafuk eder bir durumdadır. Yaratılışta herşey aslında tesadüfi değil, tevafuk iledir.

Vefk ise, günlük yaşamda kişinin karşılaştığı sıkıntıların ya da problemlerin ortadan kaldırılması noktasında, hedeflenen hayırlı sonuca ulaşmak için gerekli enerjinin istenen noktada toplanması anlamına gelmektedir. Vefkler dünya dışı ruhani varlıklar kullanılarak yapılan, herkesin yapamayacağı uygulamalardır. Vefk işlemlerinde kişiye özel duaların okunması gerekmektedir. Vefk, celp, tılsım, dua ve büyü arasındaki fark nedir? Yazımızı inceleyin.

Vefk Niçin Yapılır?

Vefk nedir konusunun tanımlanmasından sonra, elbette merak edilen bir diğer konu olarak vefk neden yapılır sorusuna da yanıt bulmak lazımdır. Kelime anlamı olarak, uyum, uygun gelme, işin iyi gitmesi şeklinde anlamlarının olduğunu belirtmiştik vefk kelimesinin. Dini literatürde ise, etkili dua anlamına gelmektedir. Vefklerin uygulanmasında iki farklı çeşit yani tür bulunmaktadır. Bunların ilki vefklerin manevi yönden koruma sağlaması gelmektedir. Manevi anlamda koruma ve şifa bulma amacı vardır. Öte yandan, diğer bir amacı ile istenen, umut edilen bir isteğin, niyetin gerçekleşmesi ve vuku bulmasıdır.

Örnek vermek gerekirse, cin musallatından yani cinlerin, iblislerin kendisine musallat olmasından rahatsız olan kişi, bu konuda uzman olan hocalara, medyumlara vefk yaptırarak sorununun ortadan kalmasını sağlayabilir. Ayrıca, kişiye henüz bir musallat durumu yani bu varlıkların rahatsız etmesi durumu söz konusu olmayabilir, ancak, genel anlamda tedbir olarak bu manevi etkilerin kendisinden uzak durmasını isteyen kişi de yine vefk desteği alabilir. Dermanı olmayan bir hastalığa yakalanan kişi ya da yakınları bu şekilde rahatsızlananlar, bu hastalıktan kurtulmak ve tekrar ortaya çıkmasını, yani nüksetmesini önlemek için de vefk desteği de alabilirler. Bu şekilde, niyet ederek, destek alarak sağlıklarına kavuşan birçok kişi bulunmaktadır.

Vefk Nasıl Hazırlanır?

Vefkler havas işlemlerinde bilgi sahibi olan, bu ilimde uzman ve manevi yönleri de son derece kuvvetli olan kişilerin bildiği konulardır. Günümüzde vefk ilmine birçok insan ilgi duymaktadır. Vefk nasıl hazırlanır bu soru da birçok kişinin merakını uyandırmaktadır. Bu sorunun yanıtını almak isteyen kişiler ayrıca kendi başlarına bu işlemi yapmaya da çalışmaktadır. Ancak tam olarak uygulamayı bilmeyen kişilerin, vefk uygulaması yapmaya çalışarak, sorun yaşadıkları da unutulmamalıdır. Bu işlemin, yani vefk yapma işleminin ve ritüellerinin dikkatlice yapılması çok önemlidir. Aksi durumda manevi birtakım istenmeyen zararlar söz konusu olabilir. Uygulamanın sonuçlar noktasında cazibesine kapılarak, bilmeden vefk uygulamasını tek başınıza yapmamalısınız. Hem hazırlanan vefk işe yaramaz, hem de tam tersi olumsuz bazı manevi durumları yaşayabilirsiniz.

Vefk ve muska nasıl taşınmalıdır? Vefk, bir dikdörtgen içinde, birbirlerini kesen doğruların arasında meydana getirilen dörtgenler, bu dörtgenlerin içine belirli zamanlar içinde, belirli şartların ışığında, belirli kurallar ile sayılar, harfler ve kelimelerin doldurulması yani yazılması ile meydana gelmektedir. Vefk işaretleri içinde üçgen ve daireler bulunmaktadır. Ayrıca, ateş, su, hava, toprak gibi elementlerin simgeleri de yer almaktadır. Vefkler sayısal olarak, 3, 5, 4 ya da 11 gibi sayılarla hazırlanabilir.

3’lü (ZUHAL) Satürn

4’lü (EL-MÜŞTERİ) Jüpiter

5’li (EL-MERİH) Mars

6’lı (ES-SEM) Güneş

7’li (EZ-Zühre) Venüs

8’li (UTARİD) Merkür

9’lu (EL-KAMER) Ay

10’lu ve 11’li vefk, 7 yıldızın dışında bir etkiye sahiptir.

 

Muska Nedir

Vefk ile muska arasında ne gibi farklar vardır. Bu uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler elbette ikisi arasındaki farkı da bilmek ister. Vefk kelimesinin ve uygulamasının ne anlamada geldiğini öğrendikten sonra, muska nedir bunu bilmek de son derece önemlidir. Vefk ile muska arasındaki fark uygulamalar hakkında doğru bilgilenmek için önem taşımaktadır. Muskanın halk arasında gerçekten etkin bir rolü vardır. Ne olduğu, ne işe yaradığı da bilinmelidir. Muska, Allah ile peygamber kelamıdır. Muskaların içlerinde, ayet, hadis ile dualardan parçalar bulunmaktadır.

Tüm fiziksel ile ruhsal rahatsızlıklar,

kara büyüler,

nazarlar

cinler

ve buna benzer manevi olumsuzlukların etkilerinin bertaraf edilmesinde yani bunlardan kurtulmak noktasında olumlu etkileri söz konusudur. Genel olarak, bir deri üzerine, kumaş ya da kağıt üzerine yazılan özel duaların hazırlanması ile gerçekleşmektedir. Bu özel dualar, kişilere güven, huzur, sağlık, şans getirmektedir. Muskaların korunması için üzerine bal mumu ile işlem yapılmaktadır. Bu şekilde, korunaklı olarak boyunca, vücut üzerinde taşınabilir duruma gelmektedir. Her türlü kötülüklerden, nazardan, olumsuz enerjiden korunma sağlanmaktadır. İlk muska örnek verecek olursak, Cebrail aracılığı ile Hz Muhammed a önerilen cevşen i göstermek olasıdır.

Muska Niçin Yapılır

Halkımız muskaya çok önem verir ve kullanımı da son derece yaygındır. İslam dinimize göre, nazar korkusu, nazarın etkisi, birtakım psikolojik rahatsızlıkların iyileşmesi noktasında, ayetler,hadisler, dualar okunabilir ve bunları bir yere asmak caizdir. Bu nedenle halkımız arasında da ilgi vardır. Her yaştan kişi, en küçüklerden en olgun yaşta insanlara kadar herkesin muska taşıması mümkündür. Nazardan yani insanların hem gözleri ile hem de dilleri ile meydana getirebilecekleri nazardan korunmak için muska yaptırılabilir. Aynı zamanda kişilerin olumsuz enerjilerden korunması, kişilerin sağlıklarının korunması, hastalık varsa bunun bertaraf edilmesi, yeniden ortaya çıkmasının önlenmesi için de muska desteği alınabilir. Muskalar ayetler ile bazı dualardan oluşmaktadır. Bunları dini bilgileri yüksek olan, bu konularda gerek eğitimleri, gerekse maneviyatları yeterli olan kişiler ancak yapabilirler. Vefk muskası nasıl yapılır, bu konuda da ancak yukarıda sayılan özellikleri olan hocalar ve medyumlar size yardımcı olabilirler.

Vefkler Büyü Müdür?

Elbette vefk ile muska kavramlarını merak eden ve bu konuda yardım almak isteyenlerin aklındaki sorulardan biri de budur. Öncelikle büyü hakkında önemli bir bilgiye vakıf olmak gerekir. Büyüler, İslam dinimiz tarafından yasaklanmış ve haram kılınmış, net ve kesin olarak, her türlüsünden uzak durulması salık verilen bir uygulama olarak dikkat çekmektedir. Birçok kişi manevi anlamda korunmak ve güçlenmek için yardım almak istemekle birlikte, ayrıca dinen caiz yani dinimiz tarafından kabul edilir olmasını da istemektedir. Bu nedenle, haklı olarak vefkler büyü müdür sorusu da gündeme gelmektedir. Bu unsur internet üzerinde de çokça araştırılmaktadır.

Kısa ve net şekilde belirtecek olursak, vefkler büyü değildir. Elbette vefklerin büyü olmaması, vefk, tılsım, havas ilmine ilişkin işlemlerin dikkatlice olmadan, tam olarak bu konuya hakim olmayanlar tarafından yapılabileceği anlamına da gelmemektedir. Çok önemli bazı noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Bilen birine danışılmazsa, sahte yani yetkin olmaya bir hoca tarafından yapılırsa gerçekten önemli manevi zararları olabilir.

İslam dininde ameller niyetlere göre şekillenmektedir. Bu noktada, örnek verilecek olursa, evli olan iki insanın ayırmak kötü niyetlidir yani şerdir. Ancak, evli bir adam karısından başka bir kadına tutulmuş ve bu kadın yüzünden adeta büyülenmiş gibi evini terk etmişse, ailesinin rızkını da bu kadınla harcamakta ise, bu durumda, bu durumun değişmesi için yapılan iş hayır bir iştir. Bu sonucu değiştirmek ve adamı karısına, çocuklarına döndürmek de sevap olacaktır. Vefkler büyülerden son derece farklıdır çünkü vefk uygulamasında, Kur an dan ayetler ve ayrıca dualar ile işlem yapılmaktadır. Yani bir ebced hesabı söz konusudur. Büyülerden son derece farklı olup, bu uygulamalarda bir günah unsuru söz konusu değildir. Dinen sakıncası bulunmayan ve duaya dayana yöntemlerle niyetlerin gerçekleşmesi istenmektedir.

Elbette hem vefklerin hem de muskaların ehil ellerde yapılması lazımdır. Bu nedenle, kişilerin destek alacakları hocaları, medyumları son derece sağlıklı ve dikkatli bir şekilde seçmeleri gerekmektedir. Hoca dini bilimlere vakıf olmalı, bunlar üzerinde eğitim verecek düzeyde uzman olmalıdır. Öte yandan, manevi yönden de kişilere destek verecek yetenekte olmaları gerekmektedir. Onunla kolay şekilde iletişim kurabilmelisiniz ve sizi rahatlatabilecek, iyilikleri ve güzellikleri size sunma noktasında destek olabilecek özellikleri olmalıdır. Bir anlamda bir hoca psikolog gibidir ve kişilerin inançlarının kuvvetlenmesinde son derece büyük etkisi de vardır. Aradığınızda, aklınızda bir soru olduğunda sağlıklı şekilde yanıt alabilmelisiniz. Gerek aramalarınıza gerekse mesajlarınıza yanıt alma durumunu size sunmalıdır.

Hocanız sizin ona durumunuza anlatmanızla birlikte, size yardımcı olacak yolu hemen bulmalıdır çünkü bilmelidir. Vefk yapılması lazım gelen durumlarda hemen size gereken şekilde, yardımcı olmalıdır. Öte yandan, muskaların desteğini de unutmamak gerekir. Sağlık için, kısmetin açılması için, nazardan, kötülüklerden korunmak için de muska desteğini almak mümkündür. Bu muskayı hazırlamak da herkesin yapabileceği bir iş değildir elbette. Muskanın içeriğinin hazırlanması, katlanması, muhafazaya alınması, saklanması bunların hepsi uzman bir elde yapılmalıdır. Ayrıca, kişinin taşırken de çok dikkatli olması gerekmektedir. İşte hocanız size tek tek bunları söylemelidir ve nasihatlerine siz de uymalısınız. Bu şekilde doğru şekilde yol alabilirsiniz ve korunursunuz, niyetiniz gerçekleşir.

Bağlama Duası